Färga håret nu!

Nu ska jag börja färga håret när som helst, kommer visa er före och efter bilder sen iallafall!
Vi hörs snart! Här är hårfärgen jag använder, riktigt bra faktiskt!
image description

Haha gumman då, hon har kört all in idag!

image description
Måste säga att jag är riktigt trött nu, men mysigt har vi verkligen haft de! Bloggar mer när jag kommer hem eftersom att jag sitter på bussen just nu! Puss

Just nu!

Sitter och väntar på lillasyster i hennes skola sen ska vi åka och det första vi ska göra är då att äta haha!
image descriptionimage description

Hårfärg- mood

Ska även köpa lite behövande till mig själv också, måste köpa hårfärg vilket jag använder är Mood det ljusaste som verkligen gör de 6 nyanser ljusare! Så om i försöker bli blond hemma så använd Mood för de ger dig ett snabbt resultat, för tro mig har använt ganska många olika hårfärger så rekommenderar den! Nej nu måste jag verkligen fixa mig ser ju ut som ett troll haha, vi hörs snart iallafall!
image description
Bilden är tagen ur en bloggare vid namnet Hanna, ni hittar henne på nattstad! Puss

En trötter ska fixa sig lite snabbt!

Godmorgon igen hihi! Ska snart fixa mig och sen åka mot igelboda för att hämta lille steffi och sen dra in och handla lite julklappar och kanske till och med ta en fika..? Mys ska det iallafall bli! Så ska fixa mig lite snabbt nu och sen hämta henne men vi hörs nog innan jag åker! Har ni handlat era julklappar ännu? Något jag älskar är när det är mellandagsrea då man kommer hem med massor av påsar haha *blink* vi hörs senare! Love u

Godmorgon! Funderar på att stanna hemma, är så trött

Godmorgon på er! Jag är så himla trött så det är inte sant alltså, funderar på om jag ska stanna hemma idag eftersom att jag somnade så himla sent inatt fast jag verkligen vill åka till skolan har jag ingen ork för att göra det idag tror jag!
Bloggar mer när jag vaknat till liv!
image description

Im tired, I need to sleep!

Hej på er igen! Förlåt men jag orkar verkligen inte skriva mer idag för det är seriöst läggdags jag måste komma upp till skolan imorgon och måste handla julklappar med söta steffi, ni får sova så gott inatt imorgon blir de mycket bättre uppdatering än idag! Sen ska jag även berätta varför jag var så glad idag också!
Goodnight, lakunoc,godnatt! Hihi
image description

Happy-face!

Jag är så himla glad att det löst sig nu, det är jag verkligen och sen att jag fick träffa fasters 3 bebisar idag men allt som fattades var min bror och lilla melvin. Men hoppas att de får ske snart iallafall!! Jag är på så bra humör idag och de kan ingen ta ifrån mig just nu.. Vet inte vad jag ska skriva i det här inlägget för är typ för glad för att skriva, skriver mer snart!
Fasters bebisar! Tog aldrig bild på stora tjejen men får göra de nästa gång!
image descriptionimage description

<3

image description
Vila i frid!

Begravning snart..

Idag ska vi få säga det sista till dig beppe, men jag vet att du alltid kommer vara hos oss!
Som ni märker ska vi snart åka till en vän till oss som dog i cancer och lägga en ros och säga de sista till honom, vi kommer sakna dig jättemycket! Så mycket som du hjälp oss och gett oss ett gott skratt som vara föralltid!♥
image description

Min önskelista i bilder och text!


image descriptionimage descriptionimage description

Det är helt sjukt vad jag saknar er, vi är faktist en familj och det ska inte behöva vara såhär..
jag önskar att vi bara kunde stryka ett sträck över allt det här och börja om från början, jag älskar er och jag saknar er  ni betyder så himla mycket för mig..♥


Godnatt! Imorgon är en jobbig dag framför mig..

Ska på begravning imorgon så nu ska jag sova, godnatt!
image description

Hora hit och dit, kränkning inte OK!

Alltså jag ser på massa bloggar som kallas för hora hit och dit, vet ni ens vad det betyder? Bara för att man har push up bh så kallas man för så kränkande saker. Tjejen kanske mår dålig av att höra de och sen också att hon kanske har push up för att hon har små tuttar och vill att dom ska se större ut, okej jag har kränkt en tjej förut när jag kallade henne för tjockis men hon gjorde något mycket värre mot mig och gav mig in på hennes svagaste sida som hon inte mår bra av vilket jag vet eftersom att hon varit en av mina nära vänner en gång i tiden, men asså fan tjejer/killar vi får ta och lägga nu va? Jag fick tex en stämpel som slampa när jag visade min nya mysdress?! Lägg ner nu, ni vet inte hur hon/ han mår eller mått innan ni skriver massa skit! Du vet inte vad dom gått i för skor innan du kränker, du skriver att hon/ han borde gå och hänga sig vet du om hon/han tidigare tänkt att göra de. Är de inte roligare med massa söta kommentarer istället för elaka? Vad tycker ni? Så tråkigt när de ska vara så tycker jag! Kommer ihåg när jag tyckte jag var så himla tjock och ska inte säga att jag inte tycker de fortfarande för de gör jag, men förut var de extremt och pga av allt skit jag fick ta ang min kropp så blev jag sjuk, jag slutade äta och drack bara vatten och sen började jag tro att det fanns kalorier i vatten också, men jag tvingade mig själv att dricka.. Jag skärde mig i armarna för att jag hade så ont och idag ångrar jag de, men de var för att jag fick för mycket elaka kommentarer, och än idag kan jag känna det fortfarande jag tror de sitter fast ganska länge, mobbning är fan de värsta som finns! Usch be Nice people..


My new perfekt shoes!

Så himla snygga skor jag köpt idag, måste säga att jag är faktiskt nöjd och gillar mina ben i dom. Kan visa mycket bättre bild i morgon för nu har jag mjukisbyxor på mig!
Vad tycker ni?
image description

Snart hemma! Hihi

Gud vilken skön dag de var idag började tio och slutade liksom nu? Kände att dagen skulle vara bajs men blev ändå helt okej, nu är jag snart hemma och då blir det kaffe och lägga mig en stund i sängen och kolla på en film kanske!hihi ska även kolla lite resor så man kan åka iväg någon gång! Vi hörs snart

Ny vecka nya updates! Like it?

Godmorgon! Idag är de måndag och jag är inte ett dugg trött konstigt för att vara jag? Ska iallafall till skolan idag och sen köpa skorna lite snabbt för är jag där ett tag vill jag ha allt men måste ju tänka på att de faktiskt är jul snart ju! Måste handla massor med julklappar, men inte lika mycket som förra året haha! Det var nästan överdrivet hur mycket jag köpte då! Aja, ska iallafall dricka min goda kaffe och min morgoncigg nu och sen fixa mig så jag uppdaterar snart!
image description
Ska fixa mig och sen ta massa nya bilder!

OMG! DAGENS LÅT!



The perfekt shoes! ♥

Har hittat ett par snygga skor idag, vilket jag glömde bort helt och hållet! och som jag absolut ska köpa imorgon för är helt kär i dom riktigt snygga! man kan liksom ha dom på vintern men ändå när som helst, förstår ni vad jag menar? så direkt efter skolan eller innan så ska jag köpa dom hihi *bortskämd*
Ungefär så här dom ser ut ! love it


Visst är dom snygga? jag älskar verkligen dom!♥


Fanns INGENTING!

Det fanns verkligen ingenting i affärerna så det får bli internetshopping istället alltid lika kul! Hoppas att Heléne är hemma vid åttatiden så hon kan stämma min fina gitarr!
image description

Min nya mysiga mjukisdress, love it!

image description
Nu ska jag åka till forum en snabbis vi hörs lite senare! Love u

THE END "My bestfriend"

Det roliga är att jag har varit mig själv och sagt allt jag behöver säga till dig, jag är ingen dubbelmoral som du påstår att jag är, utan jag är en faktiskt stark tjej som går igenom de jag gör just nu.hade du varit i min situation hade inte du heller mått så jävla bra ellerhur? Nog om de jag deletar dig nu för i dont need u!
Har precis druckit upp min kaffe och sen kom svärmor hem med en mjukisdress till mig hihi precis vad jag behövde! Ska snart åka och kolla lite i affärer.. Ska börja fixa mig snart osv så vi hörs lite senare!
image description
Bjuder på den här bilden från i somras då vi var i Serbien!

Godmorgon!

Godmorgon på er! Har ni sovit gott? Det har jag gjort! Nu ska jag dricka min kaffe och min morgon cigg! Så vi hörs snart igen hihi!

& jag hatar dig med.

Tro inte att jag är rädd för dig, men inse att jag inte behöver dig i mitt liv kvinna! Och sen att jag inte vågar prata med dig? Hell no där har du fel gumman, jag vill bara inte ha något med dig att göra herregud hur ska de vara så svårt att förstå? Och att jag inte kunde var pga att jag ville inte ha med dig i bilden när jag pratar med min faktiskt familj, stör de dig att du inte får veta allt? Sök hjälp! Förlåt men är stört lack på en tjej nog om henne!!
Kan inte sova men ska försöka igen, natti !

Natti natti readers!

Godnatt fina läsare, nu måste jag sova om jag ska orka shoppa imorn!  Ska sätta på en bra film som jag kan somna till så vi hörs imorgon med bättre uppdatering! Love u all ♥


Ska jag? Vågar jag? Vill jag verkligen?

Svårt beslut! Jag är jättesugen på att fixa till min överläpp litegrann, men bara lite, jag har sett bilder på mig själv när jag omedvetet inte vet om att jag blir fotad då jag ler och det ser bokstavligt talat ut som om jag inte ens har någon överläpp men en jättestor underläpp?! Asså jag är så himla sugen på att fixa till de lite! Borde jag ? Det är en fråga till er bloggläsare! Btw så är de här mitt första inlägg idag, men har varit på fest hos min typ extra mamma, därför och jag har stressat idag!


My new guitar!♥

image descriptionimage description


Mitt köp idag!

Hej på er! Idag gick det bra hos tandläkarn ska tillbaka och fixa tanden dagen innan nyårsafton så det blir jättebra!Efter tandläkarn åkte jag till skärholmen och mötte upp Jenni och Carina efter en stund åkte vi alla hem igen och fick med mig en riktigt snygg väska! Nästa gång jag åker dit ska jag handla två andra väskor jag föll för hihi!
Mitt dagens köp!
image description
Vad tycker ni? Visst var den snygg!?

Godmorgon! *gäsp*

Godmorgon på er! *gäsp* jag är jättetrött men måste ju till tandläkarn så jag kan få min tid någongång! Ska sminka mig och platta håret sen ska jag möta pappa, det blir att åka kommunalt idag skönt! Sen ska jag till Skärholmen där Jenni och Carina kommer vara wihoo! ShoppingJag hinner tyvärr inte skriva så mycket mer än att vi hörs senare genom mobilen.. Love you all!


Läggdags, imorgon blir det tandläkarn! buhuu

Nu ska jag gå och duscha lite snabbt sen måste jag och älskling krypa ner i sängen och titta på twilight okej? jag är sjukt glad, ni förstår inte mina känslor just nu haha så taggad för den filmen! har ni sett den ännu? har bara hört att den är galet bra och inget negativt heller, hur bra är inte de på en skala 1-10? kommer skriva vad jag tyckte om den imorgon bitti för kommer gå upp lite tidigare så jag hinner slänga in ett inlägg innan jag går till tandläkaren annars blir det självklart att jag får mobilblogga! men nu måste jag duscha så jag kan se filmen utan att somna, love u fina ni!♥


slänger in en låt också som jag tycker är så himla bra, jag kollade nämligen på camp rock 2 haha i förrigår och tyckte lätt den var bättre en första! ett litet tips bara!

♥♥Gitarr!♥♥

Som ni vet så älskar jag att sjunga, och nu när jag mått dåligt har jag alltid suttit och skrivit och det är lite mina känslor och allt möjligt.. men nu kommer de bästa, jag har alltid velat spela gitarr men har liksom aldrig blivit av, men nu kommer min fina vän helene hjälpa mig med de! I love U ! <3
Jag hoppas jag lär mig,
för jag som sagt älskar de!
Det blir nog att köpa en imorgon! hihi ååååh längtar!!

Hårförlängning, ett måste köpa!

Hej på er! Varit hemma hos mig en stund och rensat lite men blev ganska mycket haha! Sitter och kollar på löshår litegrann och det är ett måste nu när jag får min hårfärg som jag vill ha! Men ska nog inte handla det ännu eftersom att det snart är jul och jag måste handla julklappar.. Och jag är verkligen fattig! Men tur som är att pengarna kommer snart! Ska kolla vidare nu och lyssna lite musik till, vi hörs sen!

Har inte tagit någon bild på min idag för ser förjävlig ut haha! Puss

Yeeeah Buddy!

Blir ingen skola idag heller! Men ville bara visa att min hår har blivit mycketmycket ljusare, ser ni på bilden om ni jämför hur jag hade mitt hår förut? Tänk att jag gått ut såhär?
Skillnad va? Ännu en färgning ikväll!
image description

Oooopa! Snart blond

Godmorgon mina fina readers! Vaknade för inte så länge sen och nu dricker jag kaffe och tar min morgoncigg, imorgon är de fredag igen och ska till tandläkaren på morgonen och sen in till stan och träffa bästa kusin för shopping! Idag ska jag nog köpa hårfärg, för börjar tröttna på det gula/orangea! Jag bjuder på den här bilden hihi så söta!
image description

Dipliner+eyeliner! Bästa köp

Kommer ni ihåg när jag visade er mitt nya bästa köp? Skulle ju visa er varför också, den är väldigt bra och verkligen mitt bästa köp när de gäller smink!
image descriptionimage description
Visst är den söt också? Hihi 

På fredag blir de shopping!

Hej mina fina läsare! Förlåt för jättedålig uppdatering idag, var hemma från skolan idag pga jätte ont i magen och ont i huvudet! Sen lite senare runt 2 så gick jag och träffade älskade Ida som jag saknat så mycket och vi bestämde oss för att träffas oftare och det tycker jag absolut! Riktigt fin människa det, nu har jag iallafall planer för helgen och på fredag ska jag träffa fina kusin och shoppa lite inne i stan, myspys! Har ni märkt att veckorna går så himla fort nu för tiden!? Helt sjukt ju! Aja, nu ska jag kika lite bloggar så hörs vi snart.. Kärlek till er!


♥♥♥♥♥

Ska snart gå upp till mamma och pappa och se vad dom gör, blir nog en promenad sen med min hund mojje!  Har precis pratat med Ida, ska nog träffa henne imorgon och om jag är glad? Jotack! Har saknat den tjejen så mycket.. Så tråkigt bara att vi glidit ifrån varandra men hoppas på att få träffa henne oftare! Kärlek till henne verkligen!! Tänkte visa halsbandet jag visade er igår hur det ser ut på! Tycker de var skitsnyggt! Love it
Vad tycker ni?
image description

Nyduschad och fräsch!

Så nu har jag duschat klart och ska snart äta lite, idag har jag ingen aning om vad jag ska göra men imorgon ska jag iallafall träna lite, dags nu! Ska snart göra mig en kaffe och kolla lite gossip på bloggarna! Haha tell me about it ja jag är kaffeberoende.. Helt ok eftersom att man bajsar mycket sen= gå ner i vikt haha jag bloggar mer snart, nu ska jag göra kaffe! Love u
image description

Nya jeans, äntligen!


Hej på er! Hur mår ni? Jag mår sådär, mitt humör var på topp innan jag kom hem från bussen då jag såg fasters bebisar, ni kommer ändå inte förstå och kommer inte säga heller. Nu sitter jag och dricker kaffe och försöker lugna ner mig lite! Idag gick skolan bra, blev lite trött mot slutet bara och ska snart gå och bada, känner verkligen för ett varmt bad och rensa tankarna lite.. Det är ju något alla behöver göra ibland ellerhur? Får visa er sen hur jeansen ser ut på! Vi hörs snart!

image description

updaterar från skolan!

Hej på er! är i skolan nu och håller på med en debatt som jag ska renskriva på datan så tänkte att jag skulle slänga in några ord innan jag går på lunch! idag slutar jag runt halv fyra vilket jag inte alls ser fram emot eftersom att jag bara vill hem nu och sova haha! efter skolan ska jag hem och sedan ska jag ta och göra ett videoinlägg tror jag, tänkte att jag ändå skulle visa er min coola dipliner! vad tycker ni om de? tänkte att jag skulle göra massa CVn idag också så jag kan få ett helgjobb, behöver verkligen lite extra cash nu eftersom att jag och älskling vill åka utomlands ungefär där jag fyller år.. vi hade tänkt oss gran canaria då, wohoo! nej nu ska jag försöka göra klart debatten och sedan gå på lunch är superhungrig! Puss&kram

Gammal bild på mig när jag var svarthårig och då jag & mysan var supertajta..


Stress!!

Godmorgon! Hinner inte skriva så mycket nu stressar som en galning måste platta håret och klä på mig, vi hörs lite senare när jag är i skolan!!
image description
I miss you Ida <3

Nya halsbandet! Mjau

Förlåt för lite dålig uppdatering men somnade någon timme efter att jag kom hem från skolan, inte okej! Ligger iallafall just nu och tittar på 17 again filmen ska snart upp till mamma&pappa och se vad dom gör.. Fick en fråga om jag bor nära min pojkvän och ja det gör jag verkligen vi bor i samma ort och bara 2 hus emellan oss så det är jättenära haha och det är jätteskönt också! Men nu tänkte jag visa er mitt nya halsband, so cute!
image description
image description
Gulligt va?

Finaste älskling!

Har precis kollat lite på julklappar till min finaste pojkvän och har hittat två stycken grejer jag måste köpa, det är verkligen ett måste! Tror faktiskt han skulle bli jätteglad hihi.. Slutar om ungefär 5 min och är jättehungrig eftersom att de var äcklig mat idag i skolan, så fort jag kommer hem blir de kaffe och mat! Nu ska jag klä på mig och röra mig hemåt! Pusspuss

Observera.. Gammal bild :) där jag var på G att få blont hår och lyckades buhu dum tjej

Sandra Hissar & Dissar!


SMYCKEN kan verkligen göra en outfit, jag hatade att ha på mig massa armband halsband och ringar osv för jag tyckte jag såg för "fin" och glamurös ut.. förstår ni vad jag menar med hela grejen?
men tycker verkligen att det är galet snygg har man mara några tråkiga kläder är det bara att pimpa med massa bling!



Jag förstår mig inte på folk som säger att dom aldrig sprutat in sillikon i läpparna eller ansiktet osv när dom ser ut som dom gör? okej 1-2 gånger men överdriv inte! jag säger inte att de är fel att göra de, för jag har många som jag känner som sprutar in sånt och vill själv göra på överläppen men kommer aldrig att göra de, har hört att man blir typ "blind" om man säger så! kolla tex på kissie.


Sitter i skolan just nu och mobilbloggar!

Godmorgon! Sitter i skolan just nu och mobilbloggar eftersom att vi inte har tillgång till data just nu, är inte så speciellt pigg idag och har ganska ont i magen men de betyder nog att lingonveckan är påväg, usch på det! Har även fått en "liten" blåsa på läppen som gör sjukt ont så är inte på så bra humör idag, funderar på om jag ska åka hem en lektion tidigare idag och ta med mig hem om det är något jag behöver jobba på!
Något jag verkligen vill ha, so cute!
image description

Här har ni min vackra läpp som jag bjuder på..
image description
Vi hörs lite senare för nu har jag engelska, puss puss!


En trötter måste till skolan imorgon

Hej på er! Är jättetrött och måste sova, ville bara säga att jag lever och att jag kommer uppdatera ner imorgon! Ligger just nu och kollar på Tintin har ni sett den? Berättar mer imorgon! Love u♥

Sandra tipsar!

Vill tipsa er om en yoghurt-dryck som jag köpt, jättegod och inte mycket socker eller fett!image descriptionimage description

shopping! love it

Godmorgon på er! igår åkte jag iväg för att handla något till nova i present som fyller två år imorgon men som ska ha kalas idag och hittade roligt för henne iallafall! och sen hittade jag även massa till mig också, blev lite shopping iallafall men det är liksom det jag behöver så det var ju bra det! hihi..  men iallafall så när vi kommer hem går vi ut på direkten på en promenad vilket var jätteskönt att få komma ut lite efter allt virrande i affärer haha och sen när vi gick in runt 1 på natten så slocknade vi direkt därför jag inte skrev något igår som planerat, men gör ju det nu istället! det här är iallafall vad jag fick med mig igår hem!
image description
Två par fina trosor på lindex !
image description
Fyra dipliner och vanlig eyeliner (kan visa sen) riktigt bra köp!
image description
en jättesöt tröja/topp!
image description
lösnaglar, har inte haft tid & pengar till gele!
laddar upp fler bilder sen på vad jag köpte, nu ska jag dricka upp min kaffe och röka min morgoncigg så vi hörs lite senare när jag fixat mig!


Forum here i come!

Ska dra mig till forum för att åka och kolla present till Nova som fyller två år på måndag men ska ha kalas imorgon, så mysigt hihi! Hittade en sak på internet (kläder) som var så gulligt så måste titta på det idag också, nu måste jag kila iväg så vi hörs lite senare !!♥ det går inte ladda ner bilder på mobilen (mobilbloggar) så gör de senare!

Huvudvärk..

Förlåt om jag inte bloggat något idag, men har haft sån huvudvärk att jag inte kunnat sitta eller stå, har sovit hela dagen idag och mår fortfarande inte bra.. hoppas på att få må superbra imorgon!
vi hörs lite senare kanske om jag mår bättre!

Bilder i repris

image descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage description
Bilderna på mig när jag är svarthårig är gamla när jag är blond var i somras, miss it!

Bloppis ikväll..?

Jag kommer förmodligen ha bloppis ikväll men vi får se, idag eller imorgon!  Sitter just nu och dricker en kaffe och ska snart ställa mig och diska.. Ikväll kan jag ha länkbyte med någon om de finns någon som är intresserad men skriv då innan 6 ikväll så kör vi! Här har ni en bild på mig från tidigare idag haha skitful! image description

Länkbyten kontakta Mig genom att kommentera!!

Tänkte ha länkbyte ikväll, kommentera om du vill ha de med mig och sen planerar vi en tid.. Puss på er !!

Godnatt mina fina♥

Har precis laddat ner town nånting kommer inte ihåg vad den hette men ska iallafall strax somna till den iallafall har precis kommit ut ur en lång och varm dusch mysigt! Det här blir mitt sista inlägg för ska upp tidigt imorgon till skolan hade jag haft tiden hade jag bloggar mer min fina läsare, men kan tyvärr inte nu  Nu ska jag lägga mig så vi hörs imorgon igen! Nattinatti

Svar från frågestunden!

hur länge har du bloggat?
vad är din favoritfärg?
har du någon pojkvän?
vad är din favoriträtt?
ha du några piercingar?
använder du löshår?

kram. <3

svar:
Jag har bloggat i ungefär 4 år men bytit blogg ganska ofta men har bestämt mig för att stanna där jag är!
min favoritfärg är rosa vitt&svart, yes det har jag! snart 2 år min favoriträtt må nog vara tacos hihi mums! och ja jag har två piercingar naveln & tungan, jag använder löshår men har inte gjort de på ett tag eftersom att jag försöker bli blond så tyckte de var onödigt att skaffa när jag var svarthårig eftersom att jag inte passade alls i de och så fort jag får färgen jag vill ha blir det löshår igen!! kram kram <3


Vad tycker du om barn skönhetstävlingar?

svar:
Tycker inte alls det är okej, dom har redan fått massa komplex i tidig ålder.. undra då hur det kommer vara om några år?

Antingen eller ;)
Choklad eller godis?
Mys med killen eller en galen party kväll med brudarna?
Snygg&fattig eller ful&rik?
Saftig rumpa eller saftiga bröst?

svar:
Godis helt klart jag är en godisgris sen låångt tillbaka! älskar att mysa med killen och tjejerna med så båda två hehe.. snygg och fattig måste jag nog ta på denna haha, oj den var SVÅR men tror nog på bröst!

ÅÅHHHh jag läser din blogg varje dag omg jag älskar den!!!
du är så snygg, du bloggar också bättre än kissie!!
min fråga:
1. vad vill du bli?
2. vad ska du göra efter gymnasiet?
pussssssssssssssssss

svar:
Vad kul att du gillar den, det blir man alltid glad över! men att jag är bättre en kissie på att blogga tvivlar jag på haha! jag vill bli makeup artist och efter gymnasiet så kommer jag att fortsätta plugga vidare!

Fin blogg Sandra! Vilken gymnasie går du på? går det bra i skolan då? :) puss

svar:
Tack så hemkst mycket! jag går på nacka gymnasium och ja, nu börjar det faktist rulla på ! pusspuss

hehe.......när börjar du igentligen?? 8:00 elr??

svar:
Om du menar skolan så börjar jag nio varje dag förutom på måndagar men brukar oftast blogga innan jag åker iväg!

Röker du och isåfall varför?

svar:
Japp jag röker och jag gillar det inte heller kostar så mycket pengar om man tänker efter, jag började röka av gruppintryck och sedan för att jag mådde dåligt den perioden så nu går det tyvärr inte så bra att sluta heller, börja inte om du inte redan gör det förståss!


Varför har du varit så sur i bloggen för inte så länge sedan?

svar:
Visste att den här frågan skulle komma upp haha! och kan tyvärr inte skriva det på bloggen för att de är lite för privat, men kan säga såhär att jag inte mår så bra just nu för att mina närmsta lämnat mig!

Vad brukar du göra på fritiden? umgås du inte med kompisar?

svar:
Har inte så mycket till kompisar längre, umgås mest i skolan bara.. på fritiden brukar jag gå och kolla i affärer kolla massa intressanta bloggar osvosv ganska mycket! kram

Vad handlar det där julklappsbytet om?

svar:
Vad bra att du tog upp det! jag kom bara på någon idé om att istället för länkbyte så kan man ju ha julklappsbyte då lottar jag allstå ut någon om det finns några som vill göra detta om en vecka och sen bestämmer vi en summa klappen ska kosta och sedan posta det! kommer allstå bara lotta ut en läsare att klappbyta med!


Ska försöka till 21.00!

Ska verkligen försöka att svara på alla frågor nu till 21.00! annars gör jag det runt 22, hoppas inte det gör något! men det vart ju ganska mycket frågor ändå och till och med kanske blir fler? nej ska dricka upp mitt kaffe och vänta in min baby! vi hörs snart!
image description
HAHA, ser ni nu hur fläckigt mitt hår är? ska fixas imorgon!


Äntligen hemma..

Gud vad skönt har äntligen kommit hem och sitter nu med en mumsig kaffe! Hittade tyvärr inga jeans idag när jag kollade så vet ni någon sida med massa snygga jeans sp skriv till mig då! Så typiskt att man inte hittar något när man har pengar, nu ska jag kolla på tv en stund sen ska jag städa och fortsätta färga mitt hår!

Är i skolan!

Sitter i skolan och har precis blivit bjuden på magnumglass yummi! okej att sitta och äta glass klockan halv elva på morgonen? nej inte så jättebra eftersom att jag inte hann äta frukost så blev de min frukost men who cares? slutar tydligen 14.20 idag om jag inte hört fel, men måste verkligen åks och köpa jeans och kommer inte hinna om vi slutar så sent! nej vi får se om jag slutar då eller som jag sa igår 13.00.. nu måste jag faktist gå för har lektion och måste satsa! vi hörs sen♥
image description
HAHAHA, jag bjuder på den här fick lite skum på läppen när jag drack kaffe! (skämtbild)


Godmorgon min fina bloggläsare!

Ska snart åka till skolan, har försovit mig lite *suck* idag slutar vi 13.00 skönt! Så efter skolan ska jag gå till forum och köpa ett par jeans om jag hittar några för det är något jag verkligen behöver, sen måste jag köpa hårfärg också eftersom att när jag färgade igår så blev det inte hela håret så det måste jag göra! Sen ikväll blir det att svara på frågorna också! Men nu måste jag gå, vi hörs snart! Kärlek till er ♥

Angående Julklappsbyte!

Den som vill vara med måste skriva det till mig som en kommentar och även din bloggadress, vi bestämmer sedan vilket högsta belopp osv julklappen ska kosta! kommer bara lotta en deltagare som gör de med mig så kommentera, för det kan vara dig jag byter julklapp med! det är väl lite ballt att man gör så? det här lär även vara mitt sista inlägg för kvällen, måste duscha osv sen sova för imorgon blir det skola och sen efter det så blir det att gå och kolla på ett par jeans (något jag verkligen behöver!) men glöm inte att skriva om ni vill vara med, för jag lottar ut en om en vecka med tanke på att det är jul om bara 40 dagar! och sen får ni ju inte glömma att jag har frågestunden till imorgon också! Natti natti ♥


Julklappsbyte!

jag tänkte lite tidigare idag skriva det men frågan är om ni läsare vill? kommentera och säg vad ni skulle tycka om julklappsbyte, att du och jag (läsare) köper en varsin julklapp och sen skickar till varandra! kommentera och tyck till!  jag tror faktist att det skulle vara kul!


Frågestund!

Tänkte ha en frågestund nu som jag kommer svara på imorgon klockan 21.00 vad tycker ni om de?
passa på att fråga för kommer inte ha frågestunder så ofta!
                        


ny design

tack så mycket www.nattstad.se/hannastangberg för att du fixade designen till mig :D
vad tycker ni om designen? tryck f5 om ni inte ser den.

Färga håret idag?

Funderar på om jag ska blondera håret idag eller om jag ska vänta, kanske lika bra att göra de så fort som möjligt så man blir blond någon gång..? har ju fått liten utväxt på håret jag har nu men börjar tröttna på att jag ser ut som jag gör i håret haha, hoppas ni förstår mig! ni vet ju hur fin hårfärg jag hade innan? jag vill bli blondare än så ungefär platina fast inte vitt hår då!

lär väl inte bli så blond idag heller, eftersom att jag har så mörkt hår!


Vill tillbaka till serbia!

Vill verkligen tillbaka till serbien och träffa älsklings släkt igen, saknar dom så otroligt mycket och dijana som jag kom väldigt nära saknar jag verkligen! för hoppningsvis så åker vi tillbaka nästa sommar igen! wiiie
image description
HAHA, en bild på mig när jag var i serbien.. så jävla skön bild!


Godmorning allihopa, ska bara vakna lite mer sen kör jag en hiss/diss!

image description

Ge mig lördag!

Hej igen! Som ni kanske märker så kan inte jag sova så ligger och tittar bloggar osv istället alltid lika kul och se vad som händer i Stockholm & utanför Stockholm osv.. Ligger iallafall i soffan och mobilbloggar just nu och är sugen på lördag för ska nämligen tatuera mig då så ska bli jättespännande, men kommer ju fixa mina stjärnor jag har på armen så är ganska taggad!  Ska iallafall kolla på en film snart och sen dags att sova, så vi hörs imorn fina läsare!♥image descriptionimage description

Duscha sen sova hihi

Det här får bli mitt sista inlägg för ikväll, för ska ta en långlång dusch och sen är det dags att sova för imorgon blir det skola! tack för massa fina kommentarer idag, blir så glad!♥ vi hörs imorgon med videoinlägg..? puss natti

(gammal bild) eller sen i sommras


Länk till en söt Hanna!♥

Började läsa Hannas blogg för kanske 2 veckor sen och tyckte den var riktigt bra, hon är en jättegullig tjej så titta in på hennes blogg hääär ---> http://www.nattstad.se/hannastangberg


Min frukost!

Hej på er! Sitter just nu och äter min frukost eller ska jag säga lunch middag haha vettefan! Idag har jag varit deppig och shoppingsugen men får helt enkelt vänta lite!Men det skadar ju inte, har btw hittat världens finaste klackskor som jag verkligen vill ha, har redan börjat kolla på outfit tills jag fyller 18 år! Får typ panik för det är så mycket jag vill ha, sen när man har pengarna finns ingenting så himla typiskt ellerhur? Nu ska jag ta en kaffe och invänta baby som kommer snart sen får vi se vad man gör. Kanske blir en promenad idag för de behövs verkligen!  Vi hörs lite senare! image description

Drömmer mig bort

image description

Vill rymma långt långt bort

Jag vill bara ta min väska och dra härifrån, jag orkar inte mer med det här längre.. Vill bara bort från allt, Orkar knappt le längre.. Vad är andra värda som inte jag är? Är jag så dålig? Jag får knappt tala. Jag hinner inte tala innan jag brister i floder ur mina bruna ögon, varför ska det vara så svårt? Varför är jag rädd? Varför börjar jag få rynkor och ser ut som en fet tant? Varför är jag så vit och varför mår jag så dåligt? Varförvarförvarför.. Jag orkar inte , jag ska stänga av allt nu image description

Pyntar!

hej på er! varit på brisak idag och köpt massa trådar så håller på att fixar nyckelsmycke till jenni,carina mamma& Danijela, ska bli kul hihi får se när dom är klara! vi hörs snart helt inne i det  såhär ser iallafall tråden ut, jättefina! och det är superkul att göra dom också!
image description

Måste gör något åt min hårfärg!

Godmorgon på er! vaknade nyss och sitter just nu med en kaffe för att piggna upp lite mer, igår vart det inte så mycket update men det var pga att jag var i studion med älskling han har nämligen tatuerat sig ännu mer och ska fortsätta på lördag, det blir så himla snyggt! och vi kom hem runt 2 så jag gick och la mig direkt i sängen.. Idag är det söndag och har inget planerat kanske blir att städa och internetshoppa, sitter och funderar på om jag ska köpa chanelhalsbandet eller om jag ska köpa kläder, vi får se med de! har iallafall lite panik om min hårfärg, men kan inte färga det ännu för det måste vila kanske en månad till, tror ni att jag klarar de? det tror inte jag! det ser verkligen hemskt ut, orange-gult-brunt - inte okej. vill ju ha den hårfärgen jag vill ha iallafall till på nyår eller något! ska bara vakna till lite mer sen bloggar jag! hörs snart
image description
ser ni? det ser helt sjukt ut och där är jag inomhus, men utomhus är värst!

Tattoos!

Fick en fråga om jag kunde visa mina tatueringar och självklart kan jag göra det! Jag kan även berätta lite om vad det står för och varför jag gjorde dom, min första tatuering jag gjorde är jag verkligen inte nöjd med och hoppas hon förstår det som gjorde den, det är iallafall tre stjärnor på min arm som är för familjen som alltid funnits där när jag behövt dom. Och sen den andra jag har på nacken består av min bror, han skulle också gjort en likadan där det står Sandra på men tror inte det kommer bli så med tanke på hur osams vi är nu.. Jättejobbigt men kan inte göra något åt saken, nog om det nu! Hade iallafall tänkt mig att göra en till ganska stor på ryggen/under armen tycker det är så snyggt med tatueringar! Tycker inte ni också det? image descriptionimage description

Godmorgon!

Godmorgon på er! Har ni sovit gott? Det har jag. Jag älskling och fadl var ute till ca halv två igår så jag var lagom trött igår och somnade direkt! Ska iallafall inte göra något speciellt idag ska städa lite men först äta frukost! Vi hörs sen

Massa godis,läsk,bullar!

Hej på er! Ikväll blir de massa godis till mig älskling och fadl, vi ska nog titta på någon rolig film också! Vi hörs lite senare, peaceimage description

In the school!

Hej på er! Är fortfarande i skolan och just nu sitter vi och kollar på en film som jag redan har sett en gång tidigare här i skolan så tycker själv att jag borde få sluta! Innan jag tar bussen hem ska jag kolla snabbt i forum och se om jag hittar något skal till mobilen eftersom att iPhone är så lätt att få en liten repa,, och det vill man ju inte! Nu ska jag fråga om jag får åka hem för har redan gjort uppgiften vi skulle göra (stolt)! Vi hörs sen när jag kommit hem så blir de lite vettigare uppdateringar om vad jag ska hitta på i helgen! Puss&kram.                                                                           image description

Sitter på bussen!

Godmorgon! Sitter på bussen påväg till skolan och är lite försenad, jag hinner inte blogga så mycket just nu men bloggar mer när jag kommer till skolan! Vi hörs sen!

Trött men kan inte sova..

Hej på er igen! Kan inte sova, så typiskt när man är så trött som jag är just nu! Ligger iallafall i sängen just nu och har precis laddat ner dreamer som verkar så sjukt himla bra! men måste vänta tio minuter tills den är klar också *suck* känns som om jag är påväg att få halsfluss nu också, trött på att vara sjuk och ha dåligt immunförsvar, dags att börja springa/jogga lite kanske? Alltid skönt efteråt och sen känner man sig så himla fräsch också, nej nu ska jag kolla på filmen jag laddat ner och sen sova, tror jag måste upp till vårdcentralen imorgon också.. Vi hörs imorgon mina finaimage description

Sleeptime snart!

Hej på er! hur har eran torsdag varit? min har inte varit så bra, har varit hänging och allmänt trött bara.. varför vet jag inte, ska snart gå och lägga mig men tänkte ta mig en dusch först.. har btw börjat använda mina skor idag också, love it! har precis varit och hälsat på mamma&pappa lite snabbt så nu har jag precis kommit till baby.. nu ska jag nog gå så vi hörs imorgon antagligen! Nattinatti♥
image description
vad tycker ni?`visst är dom fina? dom är sjukt sköna också!

Är i skolan!

Har äntligen tagit lite frisk luft när jag gick till skolan, och det var verkligen skönt efter att ha varit hemma i två dagar. är hungrig men vågar inte äta ännu vill veta vad jag är allergisk mot men måste försöka hålla mig borta från nötter iallafall för säkerhetskull! idag är det torsdag och har inga planer, ska nog vila när jag kommer hem så jag blir lite friskare, är så himla trött eftersom att jag fick 35,5 till 38,1 i temp ganska snabbt i förrigår!  sitter iallafall i skolan just nu och ska ha engelska och dricker vatten som en gris, nu måste jag gå för läraren dödar mig annars haha sätter mig alltid och bloggar i förstahand när jag får en data fast jag igentligen måste jobba med annat haha! jag körde på bakåtslickat hår idag med en lite bulle där bak, men nu måste jag gå så vi hörs lite senare gott folk!♥
image descriptionimage description


Filmdags & sova!

Mår lite bättre nu men mår lite illa pga av att jag inte ätit så mycket idag, men de går nog säkert över imorgon hoppas jag! antagligen så blir det skola för min del imorgon.. får hoppas de iallafall! idag har jag inte gjort så mycket än att städat och vilat osv, och nu är jag konstigt nog väldigt trött så jag ska bara vänta på älskling så ska vi titta på en film sen sleep, men lär väl somna tidigare! vi hörs imorgon iallafall godnatt moi readers!
image description

HAHA man ser hur trött jag är!

Bada sen film och sen sova!

Förlåt för dålig updatering men har verkligen inte orkat blogga idag pga att jag är jättetrött men har ju varit lite febrig idag också men har inte det längre, nu tänkte jag ta ett bad och sen titta på film med älskling och sen sova tror jag om jag inte går upp till mamma och pappa en stund också, vi får helt enkelt se..
image description
yummi, har ni smakat den här? om inte, gå och köp redan nu! den ärsupger goood
puss&kram

SJUKHUSET NYSS! + LÄNK

Gissa vem som vann angående vad för mobil jag har? det vart www.jennisfamilj.se !! och jaaa jag har äntligen fått min efterlängtade iphone, gissa om jag är glad!?
Kom iallafall hem nyss från sjukhuset, blev en röd tomat från ingenstans och det stack i ansiktet så ambulansen kom hit och hjälpte mig plus gav mig 15 tabletter, och nu är jag trött riktigt trött så det är dags för mig och sova nu och det blir ingen skola för mig imorgon heller om jag inte mår prima såklart

bilden är tagen precis nyss när jag kom innanför dörren! sa ju att de skulle bli mera bilder!
image description
ser ganska gul ut ellerhur? haha svullnaden och röda skallen har iallafall försvunnit tack och lov för det!
nu ska jag iallafall gå och duscha snabbt och sen gå & lägga mig så vi hörs imorgon! Natti natti ♥

Godmorgon!

Hej på er! hur mår ni? själv så mår jag inte alls bra som jag mådde i morse när jag gick upp, så trött på att må illa usch känns som om jag ska spy hela tiden, ursäkta men det är verkligen sant! hoppas bara inte att det är magsjukan som går för det pallar jag inte med! idag ska jag iallafall inte göra något speciellt, ska träffa angelina sen och låna ett mobilskal osv.. sitter iallafall just nu på svenska lektion och ska snart ut på lunch äntligen, är verkligen hungrig just nu men kommer väl som vanligt vara pissmat i skolan, det är inte ofta vi får god som ni märkt? jaja nog om de, nu ska jag göra en artikel om skolan så vi hörs lite senare!

brist på bilder, söt unge är väl inte helt fel?

Surviving summer snaaart!

Hej på er! och ett stort förlåt för dåliga updateringen idag, ska skärpa mig..alltid kul att skriva, men det är inte oftast man har något att skriva om! ska iallafall snart duscha och sen lägga mig till sängs för imorgon är det skola! har iallafall ganska lång dag imorgon som jag inte ser så mycket fram emot, börjar nio och slutar typ halv fyra! aja nog om de, tänkte berätta hur glad jag är på skala 1-100 JUST NU ska få mitt chanel-halsband som jag ligger och drömmer om dagarna haha! fattar ni hur glad jag är? har btw en ny mobil nu som håller på och laddas, kan ni gissa vad det är för mobil..? den som gissar rätt får självklart en länk av mig! nu ska jag lyssna på en låt och sen är det dags att duscha, vi får se om det kommer ett inlägg till sen och om inte så får ni sova gott så hörs vi imorgon bitti innan jag drar!♥
image description

Min nya kofta jag fått också! love it

jag behöver jobb!!

Hej på er! vad gör ni för något? själv så gör jag inget speciellt just nu. Ska snart åka till ica maxi och köpa lite sminkprylar, funderar på om jag ska fixa en makeup tutorial imorgon och lägga upp här på bloggen för att visa hur jag sminkar mig vardagligt! vad tycker ni..? nu ska jag iallafall inte göra så mycket tills klockan blir sju bara ligga och slappa kanske, så vi hörs lite senare!


Ser ni hur mitt hår ser ut? inte så bra bild kanske, men sådär ser mitt hår ut ungefär kanske lite ljusare men kort är de! och jag måste skaffa nails i håret snart..puss

forum eller söndagsmys&läxor..?

Godmorgon på er! har precis vaknat och sitter nu med en kaffe i handen hihi mums.. sitter även och funderar på om jag ska åka till forum en stund och kolla vad det finns där men jag vet inte jag är ganska sugen på att ligga hemma och kolla filmer också! men tror nog att de blir så iallafall, att jag åker till forum en stund. för behöver ett par jeans och en ny tröja! men det kanske inte är så säkert man hittar de, har sjukt svårt att hitta jeans som passar bra på mig.. buhuu kanske måste gå ner i vikt? faktist så tror jag de, för vill ha en klänning jag fått av en gammal vän på min födelsedag..ska iallafall lägga mig i sängen en stund iallafall, har inte sovit så bra i natt! vi hörs lite senare ! love u


jag i blondt hår.. buhuuu


Tände två ljus idag för min Farmor&Farfar

Hej på er! förlåt för sjukt dåliga updates idag, så det här är mitt första inlägg för idag. Vad har ni gjort idag?
själv har jag varit på halloween "festen" för ungarna och hjälpt till lite grann, kom hem vid kvart i fyra och åkte iväg till kyrkan efter de och tände två ljus igentligen skulle älskling följt med men det blev inte så, jag åkte själv iallafall och det var mysigt det med! det var skönt att få tända ljus och rensa tankarna där, kanske borde göra de lite oftare faktist.. och ska jag vara helt ärlig? jag behöver få rensa ut all skit ur skallen! hade iallafall en toppen dag idag, imorgon blir det nog att åka till forum med min pojkväns mamma..Nice!

SLEEPMODE!

Hej igen! tänkte säga att de här blir mitt sista inlägg för idag, börjar bli jättetrött och måste duscha först för imorgon är det att gå upp tidigt som gäller! lär nog skriva ett inlägg innan jag går iväg imorgon, så vi hörs imorgon natti natti!

gammal bild på lilla mig


Blir ingen frågestund idag, kör på det i veckan i stället!

Eftersom att det är fredag och alla är ute så är det ganska osmart kanske..? så det får bli frågestund i veckan istället, tror nog att de blir bättre så! nu ska jag dricka en efterlängtad kaffe och bara glo på bloggar för att få lite tips om vad jag kan blogga om lite senare! hihi alltid bra att få lite insparation från andra osv.

tänk om man hade den kroppen.

FRÅGESTUND PÅ TVÅ TIMMAR!

hej på er! tänkte köra på en frågestund nu på ungefär 2 timmar, kul va..? tänkte att de skulle vara lite kul eftersom att de var ett tag sen sist..? så om två timmar så svarar jag på alla era frågor ni ställt, men jag vill ha högst tio/20 frågor så fråga på!


Bytt nr igen.. *suck*

Godmorgon på er! vaknade för ca en halvtimme sen och nu sitter jag och dricker kaffe och tar en morgon cigg, funderar starkt på att ha en frågestund idag, eller vad tycker ni? ursäkta dom sista inläggen jag gjort på min blogg, men behövde skriva av mig lite.. ska inte säga att jag inte är rädd eftersom att man vet aldrig om personen menar det eller inte! aja, nog om det. Idag är det fredag och måste gå till lokalen och pimpa upp den för imorgon blir det halloween fest för småttingar, ska bli spännande och kul fakstist hihi! nu ska jag faktist lägga upp en makeup tutorial för er, men det är inte jag i videon men hon är så himla duktig!! kommentera även om ni tycker det ska vara frågestund här i bloggen!!


Det här kallar jag talang! och hon har massor av fler tutorials, jag brukar faktist inspereras av henne!

Detta inlägg går till dig E!

Det roliga av allt är att jag vet att du läser min blogg! så tänkte lite skriva smått&gott om dig, eftersom att du säger massor om mig till halva fisksätra, kom gärna och säg det till mig istället för att gå runt och balla dig men till sist inte vågar göra något mot mig, det ända jag hör är hur mycket du vill döda mig och SKA döda mig. Gumman, är det inte lite pinsamt tycker du? som går runt och säger vad du ska göra med mig men istället går och gömmer dig bakom mobilen din? sluta fjanta dig, du är 18 år gammal nu, du har precis kommit in i vuxenlivet men visar det verkligen inte. Det roliga är att jag la dig under mina vingar och du gör såhär mot mig innan du tar fakta först? HAH, skrattar åt dig. så jävla feg och patetisk, väx upp. där fick du lite smått&gott från mig till dig, eller vill du ha en godispåse också?

5 saker jag älskar

Tänkte köra en 5 saker jag älskar för er! som ni kanske inte visste hihi

♥  Min pojkvän,familj,vänner! något jag alltid kommer göra.

♥  Att shoppa wihooo! alltid roligt att komma hem med massa nya kläder osvosv!

♥  att sjunga är något jag verkligen älskar, musik helt enkelt!

♥  folk tycker att justin bieber är gay, men folk är bara avuundsjuka. Han är grryyyym!

  jag älskar att sminka och fixa frisyrer, som ni vet så ska jag ju försöka komma in på make up artist, hoppas verkligen på att jag får dom poängen jag behöver i skolan!!
 



nu måste jag sluta skriva, har en tandläkartid att tänka på! det är något jag verkligen inte gillar.

DÖR LITE!

Hahaha, så himla söt tjej!

Fuck you!

sitter och lyssnar på en låt som får mig så ledsen, att jag kunde förlita mig på fel personer. jag litar inte på någon längre, den ända jag kan prata med är med min kusin jenni som förstår mig upp till 100%. jag förstår inte, jag har fortfarande inte förstått vad som händer, vad ska jag göra nu? gå upp och göra det värre genom att berätta sanningen?det vill jag inte heller,jag vill ingenting förutom att de ska vara bra!

LISTEN AND ENJOY!


Jenni här

Sandra jag har fullt upp så jag slängde bara in någon gratisdesign sålänge. Du får stå ut tills imorgon eller något! Tryck F8 flera gånger tills du ser en header med converse skor. Puss kusin!

runt 19.00 får jag ny design!

Förlåt för dålig updatering, men bloggar mer lite senare för min kusin ska fixa min design! ni kanske ser hur rörigt det ser ut nu? mitt fel faktist det var jag som trodde jag kunde fixa, men icke sa nicke haha! vi hörs lite senare! så länge kan ni ju kika in i kusinens fina blogg ! --->jennisfamilj.se

JAG BEHÖVER HJÄÄÄLP!

om någon vet hur man designar blogg så kontakta mig genom att skriva en kommentar!

Godmorgon!

Godmorgon på er! vaknade runt halv tio och ska snart åka till tandläkaren och boka tid eftersom att jag missat min tid och pga att jag haft ont i en tand, det blir väl säkert att borra och jag har sån fruktansvärd tandskräck haha!
idag är det onsdag och har annars inget planerat, skulle vilja åka till stan en snabbis och träffa mickis min barndomsvän men vi får se om jag hinner det! var ju som sagt igår med jessica in till forum och köpte lösnaglar, alltid bra att ha och jag använder ju den bästa eftersom att de ser så himla äkta ut! tänkte iallafall visa vad jag köpt i veckan!

lösnaglar från kicks = 100 kr

Två par trosor (likadana fast annan färg) 79kr

Söt topp 249 kr
Det var väl typ det, men fick även en svart snygg kofta från älsklingens mamma också, men visar de lite senare!
nu ska jag hälla i mig en kopp kaffe innan jag åker och bokar tid!

SKÄRPNING!

Hej på er! tänkte säga att det blir skärpning på bloggen tills vidare, imorgon är det helt ny start det kommer bli massa bilder jag kommer ta varjedag, kanske till och med lite videobloggande..? vi får se angående det.
som ni vet så pluggar jag ju upp mina betyg och ska försöka komma in på makeup artist linjen, jag vill alstå bli stylist inom sminkning. så kanske kommer upp någon video någon gång hur jag sminkar mig vardagligen för har ju faktist fått massa frågor om hur jag sminkar mig så bra *blink*! Imorgon blir det nog troligen att träffa mickis min barndomsvän som jag saknat så mycket, me hoppas bara på att hon också kan! idag funderar jag på att färga mitt hår igen (jag vet har inget tålamod) hade igentligen tänkt att vänta typ 2-3 veckor innan jag färgade igen, men icke sa nicke! haha typiskt..


Den ljusa färgen är den färgen jag verkligen vill ha.. bilden är tagen från en tjej i danmark, är typ kär i hennes blogg! sjuktbra..

Forum med vännen Angie jolie!

Ändrade planer, jag behöver inte åka själv hihi mysigt med lite sällskap av vännen angie jolie! Har även hittat en snygg tröja igår när jag var i stan till älskling så får hoppas på att den finns i forum också, annars ska jag köpa ett snyggt armband jag hittade också! så nu ska jag äta min frukost för har inte gjort de ännu haha, sen ska jag börja fixa mig och sen drar vi, men tror nog det blir en update innan jag åker också, men annars så hörs vi ju senare när jag kommit tillbaka!

ÖGONGODIS!

Jaaa, det är äkta chanel. Och funderar starkt på att köpa den hihi!


Godmorgon mina fina läsare!

Godmorgon på er mina fina läsare och förlåt för sjukt dålig updatering, det ska inte hända igen! sitter iallafall och dricker kaffe som vanligt vid det här tillfället haha, skulle igentligen träffa min barndomsvän mickis idag men det blir inte av, tråkigt nog! igår var jag iallafall i stan och handlade lite av det jag behövde, men jag behöver mer så ska iallafall till nacka idag och titta vidare om jag hittar något! så vi får se om jag kommer hem med något lite senare, men ska inte åka ännu för måste vänta på älsklingens mamma först.
Btw, jag visar er det jag köpt sen så kan jag visa allt på samma gång hehe!

bjuder på en gammal bild när jag var svarthårig!


Pleas, don't do this to me.

Hey guys, what's up? Sorry for the bad updates today. I don't feel so well today,can't somebody tell me what's wrong with me? I can't take this anymore, I don't know what a I'm going to do for the big situation I have, I just have the feeling that I have to live Sweden with my best friend, and that's my boyfriend. I don't want to be here anymore.. More updates tomorrow, rightnow I have to sleep! Kärlek till er vi hörs imorgon