Visar bilder imorgon istället!


Hemma nu!

Nu är det klart och vart jättenöjd måste jag säga! men ni får som sagt se ikväll haha! jag känner mig skittaskig för ni har frågat mig massa nu, men ikväll jag lovar.. sitter iallafall och lyssnar på musik och helt ärligt är jag kär i Moa från idols egna låt jag bara dör för den, den är så himla bra!
idag är det fredag Woopwoop! vad ska ni hitta på? jag ska inte göra något specielt tror jag faktist, bara sega med film och godis.. mm! nu ska jag upp till mammi hihi älskling ska tatuera sig imorgon! det kommer bli så fint! hihi nu ska jag gå pusspuss!

Grymt duktig tjej, håller tummarna för henne!

Godmorgon!

Godmorgon på er fina läsare! Tack för alla fina kommentarer jag får som ni vet så älskar jag när jag får kommentarer! Tänkte svara på en fråga frÅn Emilia som frågade vilken färg jag ska och hur jag ska klippa mig svar på den frågan : ni kommer få bilder senare efter när allt är klart! Så tänker faktist inte säga förens det är klart! Spännande va..?;) nu ska jag iallafall börja fixa mig för om drygt en timme åker jag och mammi! Loooove / Sandra

Natti natti !

Snabbfakta!

1. Hur gammal är du om fem år? 23 .. herregud!
2. Vem var den sista du träffade? Älskling
3. Hur lång är du? 174 typ !
4. Vilken var den senaste film du sett? born to race, Feta grym!
5. Vem ringde du senast? Mammi
6. Hur löd ditt senaste sms och till vem? "Älskar dig" till min sötnos 
7. Var är dagens planer? Dricka ett glas vatten och sen soooova!
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Smsa
9. Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda? Gifta!
10. När såg du senast din mamma? För en timme sen..
11. Vilken ögonfärg har du? Brooown biitches!
12. När vaknade du idag? typ fem över åtta!
13. Har du någon gång hittat en katt? jaaa.
14. Vilken är din favoritplats? svååårt, någonstans där man är med vänner familj och älskling!
15. Vilken plats föredrar du minst? oj ingen aning kanske bland massa bajs USCH!!
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? Jag och älskling har bra jobb och bra utbildning, och kanske till&med barn?
17. Vad skrämde dig som barn? Monster och spöken, och är helt klart fortfarande rädd för spöken haha!
18. Vem fick dig att skratta senast? Mammi
19. Är du för ung för att äga vinylskivor? Huh?
20. Har du stationär eller bärbar dator? Bärbar
21. Sover du med eller utan kläder på dig? utan!
22. Hur många kuddar har du i sängen? Alldeles för många!
23. Hur många landskap har du bott i? haha ett ?
24. Har du någon gång spytt på fyllan? Ja..äckligt
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Strumpor!
26. Är du social? sjäälvklart!
27. Vilken är din favoritglass? TWISTER.. nu blev jag sugen på de!
28. Vad skulle du göra om du vann en miljon? Omg, har ingen aning!
29. Tycker du om Kinamat? Jaa fett gott ! men inte för ofta..
30. Tycker du om kaffe? Ja, alltid lika gott (beroende)
31. Vad dricker du till frukost? Kaffe & vatten
32. Sover du på någon särskild sida? överallt, tar all plats mohaha
33. Kan du spela poker? Nej
34. Tycker du om att mysa? Jaaaa...
35. Är du en beroendemänniska? Beroende av min pojkvän!
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Nääpp
37. Vill du ha barn? Jaa.. Fett mysigt!
38. Kan du några andra språk än svenska? Engelska,Serbiska.
39. Har du någonsin åkt ambulans? Yes
40. Föredrar du havet eller en pool? Lätt havet ju!
41. Vad spenderar du helst pengar på? allt möjligt.
42. Äger du dyra smycken? Nee
44. Vad var det senaste du stoppade i munnen? pytt i panna!
45. Vem är den roligaste människan du känner? Har flera stycken!!
46. Välj ett ärr på din kropp? på benen, haft för mycket myggbett USCH
47. Vad har du för ringsignal? Sony ericsson haha! 
48. Har du kvar klädesplagg sen du var liten? Klart
49. Flirtar du mycket? Nää, har ju min pojkvän
50. Vart togs din profilbild för din blogg? Läänge sen haha..måste byta
51. Kan du byta olja på bilen? eee neee
52. Har du fått fortkörningsböter? neej haha!
53. Vilken var den senaste bok du läste? Pojken som kallades DET
54. Läser du dagstidningen? Yaah ibland
55. Prenumererar du på någon veckotidning? nää, köper bara en när nya kommer ut
56. Dansar du i bilen? ibland!
57. Vilken radiostation lyssnade du på senast? The Voice
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? MATTE
59. När var du i kyrkan senast? Min kusin gifte sig!
60. Vilka personer utmanar du? CARRO!

Förlåt Carro, men var tvungen hade inget att göra haha! är jättetrött iallafall.. ska nog ta och lägga mig nu har så himla ont i huvudet, var tvungen att gå hem från skolan idag för hade så ont och de hade liksom blivit värre när jag kom hem så det var ganska tur att jag åkte iallafall! men har fortfarande ont.. stackars mig! har iallafall sugit på att blogga idag, men imorgon ska jag försöka mer med de, har inte orkat för har mått så dåligt! men nu ska jag iallafall sova, så vi hörs imorgon!
LOOOOVE! / Sandra

Jag förut i blondt hår!

Hittade gamla bilder haha!

Här får ni lite gamla bilder på mig som jag hittade ni kan ju kolla på dom medans jag är uppe hos mammi och pratar, vi hörs snart!

Jag för faktist inte så jätte längesen!

Jag och min kärlek♥

Haha, förra vintern! nu måste jag gå, men laddar nog upp lite mer senare!!

GE MIG SOMMAR...ÅÅÅÅH

Fan tänk att för typ en månad sen var det sommar och nu helt plöstligt höst och snart vinter! det är nästan läskigt hur tiden går fort! ska iallafall gå upp till mamma och prata med henne sen om hur vi gör imorgon och hur hon ska fixa sitt hår, ååh älskar att ha en mor&dotter dag det är så skönt när man har sånt ibland, eftersom att jag liksom knappt är hemma längre utan hos älskling så är det supermysigt med sånt ibland! I miss the summer!


Bilden är från sommras!

SKOLAN JUST NU!

Sitter i skolan och ska klippa våran film vi gjorde igår om mänsklig rättigheter! men känner mig inge bra alls, usch! nu ska jag iallafall fixa filmen så vi hörs sen! jag lägger iallafall in ett inlägg sen!
PUSS

Sleepmode lovers!

Hej igen! tänkte att jag skulle lägga in ett till inlägg innan jag somnar, gulligt va? för jag menar det här är liksom mitt andra inlägg på hela dagen och det är inte okej, eftersom att jag lovat mig själv och er läsare att få mer än typ 4 inlägg om dagen så ska verkligen ta och skärpa till mig nu. Ska ta med mig min kamera imorgon så ni får lite nyare bilder! och så ska det nog bli framöver, känner mig tråkig med att ha samma bilder hela tiden.. kanske dags att fixa ny header också eller vad tycker ni haha? allt börjar liksom bli uttjatat förutom med de jag skriver för det är ju liksom nytt varje dag, men bilder header osv.. om någon är bra på att fixa header så skriv i kommentarsfältet så skriver jag till er sen! skulle vara skitbra nu, men nu ska jag faktist ta och sova så jag kommer upp imorgon bitti!


Juste, bara två dagar kvar nu tills jag fixar mitt hår! spännande va..?


Har inte varit några updateringar idag alls..

Hej allihopa! hur är det? med mig är det bra, bara att jag ångrar att jag sov i några timmar lär ju inte kunna sova sen! anledningen till att jag inte skrivit något här på bloggen är ju för att jag Ida och lollo var i orminge idag på idas place filmat en film för att försöka få höfsta betyg på samhällskunskap haha! men hoppas iallafall få ett G det skulle vara något! vi har jobbat skitbra idag måste jag erkänna alla har varit lika duktiga, tycker iochförsig att vi borde få MVG då.. hehe är jättetrött men ändå inte, vet att jag inte kommer kunna slagga lätt idag iallafall! här är lite bilder från dagens!


Jag älskar mina ögon på den här bilden, mina ögon framhäver så himla mycket när jag är mörkhyad och svarta eyeliner osv..tycker inte ni de?

GODNATT!

Har varit skitsegt att ladda ner bilder och plus att ladda upp alla inlägg så därför jag inte bloggat tills nu då de äntligen funkar, men jag msåte faktist sova för ska ändå upp tidigt imorgon och vara i orminge klockan 10 för att spela in filmen! Ska vänta lite till så att jag och älskling kan somna tilsammans, älskar när vi ligger och håller om varandra de gör så jag kan sova bättre, är inte så speciellt bra på att somna utan honom! min älskling hihi.. menmen, ska iallafall kolla på en film innan vi somnar som min mamma och pappa hyrde så ringde dom och frågade om jag hade sett den men den var tydligen på 2an topplista så nu ska vi se om det stämmer att den är bra eller inte! ska iallafall försöka lägga upp ett inlägg innan jag och lollo drar till orminge imorgon för kommer inte kunna ha tillgång till någon data där, så ska iallafall försöka! men nu ska jag ta mig en varm kopp te innan jag lägger mig i sängen, så hörs vi imorgon!
Dröm sött alla fina läsare! LOVE / Sandra




Hade ingen kamera med mig idag eftersom att jag hade slut på batteri!

Hade som sagt ingen kamera med idag pga batteriet va på noll haha! annars hade jag liksom packat ner den och allt var klart för massa bilder på bloggen ju, men jag tror nog att jag glömt att stänga av den eftersom att jag hade ganska mycket batteri innan.. menmen, nu kom jag nyss hem från skolan är helt slut.. jag och ida har skrivit klart vårat projekt idag så imorgon ska vi ut och filma! vilket ska bli superkul haha så längtar faktist, ska snart städa lite och sen ska jag träffa pappa och kolla på idol! WOHOO idag är det tjejernas tur, igår var de killarna som sjöng, jag tyckte Robin var helt klart bäst! vad tycker ni..?

Nu ska jag äta och sen städa, vi hörs lite senare!


SLUTAR TJUGO I FYRA!

Hej på er alla mina fina läsare! har inte kunnat skriva inlägg idag för att jag hade lite bråttom till bussen och har inte haft tid att blogga eftersom att jag är i skolan, men måste gå nu!
vi hörs senare efter plugget! LOOOOVE!


DAGENS DRÖM!

Dagens dröm lär vara att jag och älskling ska få komma till grancanaria i vinter, så nu måste vi börja spara så vi kan ha massa skoj där nere! Hoppas att det verkligen blir av för det är något stort jag ser fram emot då! Aja, sitter iallafall och mobilbloggar så kan inte ladda upp bild .. Konstigt? Men ska snart hoppa in i duschen och sen göra mig redo för att sova! Lägger upp ett inlägg snart! Love / Sandra

TRÖÖÖTT CHEY!

Är superdupertrött så funderar liksom på att ta en tupplur en liten stund haha.. men då har jag ingen aning om jag kommer få min sömn ikväll! menmen vi får väl se hur jag gör med de, nu har jag precis kommit hem från skolan eller iallafall ganska nyss vart helt slut på sista lektionen och var inte alls konsentrerad som jag brukar vara eller brukar vara bättre än de jag gjort idag, men känner mig så himla seg allstå! men nu ska jag kolla lite frisyrer/hårfärger eftersom att på fredag ska jag till frissan så himla taggad som jag sagt i någon vecka nu haha! ska sova en timme eller något, så vi hörs sen!


Är i skolan och har just nu Engelska..

Är sjukt trött och vill bara vara hemma just nu och sova ut, men lika bra att stå ut eftersom att jag antar att de kommer vara såghär hela veckan. så sjukt trött på allt!  nu ska jag iallafall fortsätta jobba med den här skiten så den blir klar någon gång, vi håller på att översätta en skitlång text och de går ju JÄTTEBRA.. vi hörs sen

Häftiga ögon min hund har!

Schema inför veckan + Godnatt !

Schema inför veckan bitches!



Måndag: skola,lämna låneglasögonen på synoptikern! ( måste skaffa mig glasögon ) samtidigt kolla ett par nya skor & nya jeans *ETT MÅSTE*

Tisdag: Skola, ut med hunden på en långpromenad!  

Onsdag: Skola-Ut och filma våran egna film vi ska göra, sen på kvällen en " ta hand om mig själv "

Torsdag: Skola, kanske kolla kläder ?

Fredag: FRISÖRDAGS MED MAMMI! Äntligen om man säger så..  Ska bli jätteskönt att bli *****


Nu ska jag gå och lägga mig så vi hörs imorgon mina fina läsare! Love / Sandra




Imorgon är det ny vecka!

känner hur jag suger på bloggandet nu hehe.. men ska faktist skärpa mig! men det har liksom varit helg och har tagit de lite lungt! skönt det har varit med helg faktist, men imorgon är det ny vecka och måste satsa på skolan i veckan nu, på onsdag ska nog jag ida och lollo ut och filma en film haha så himla kul! annars blir det bara massa plugg osvosv.. men det ska väl gå bra det också!

Hör av mig snart!


GODNATT LOVERS!

Hittade massor jag ville ha på internet, men ingen idé att beställa hem de innan jag fråga pappi eller mammi för annars blir det bara kaos i huset haha! har liksom bara skinnjacka och det börja ju bli kallt nu.. för min vinterjacka jag hade förra året tänker jag verkligen inte ha i år, allvarligt så j*vla ful! jaja.. nu blir jag bara ledsen för jag vill ha allt, vill ha ett par skor som jag drömmer om att ha på mig nu i höst/vinter så himla fina! men får väl vänta ett tag till då, men nej nu ska jag sova för börjar bli jättetrött så skrypa ner i sängen med älskling nu,men jag bloggar på nytt imorgon såklart!  lovelovelove! / Sandra


ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST! får typ panik.. vad har jag gjort med mitt hår? ge tillbaka!
Godnatt hörni..

HALLÅ PÅ ER FINA LÄSARE!

Förlåt för dålig updatering men har inte orkat blogga. har varit ganska trött om jag säger så, Men nu är jag pigg igen så nu blir det massa blogginlägg! det gillar ni va..? Har iallafall varit barnvakt idag till 5 söta ungar och fått supergod dansk middag som kenta har gjort, det vart jättegott!! Mer är det har jag inte gjort idag har haft jättemysigt med alla tjejer iallafall. nu har jag precis druckit ett glas mjölk tycker det är så j*vla gott allstå!  mjölk och vatten är nog godare än läsk enligt mig haha! men nu ska jag kolla lite kläder överallt är supersugen på att handla hem, men vore inte sån bra ide eftersom att mamma och pappa hade dödat mig lite dårå.. vill ju bara till frissan nu står inte ut längre! menmen.. måste kika på vinterjackor och kläder skor allt möjligt inte alls roligt när man är så pank som jag är just nu, vi hörs snart iallafall!

En hel dag på grönan med alla, fan vad kul vi hade den dagen.


Är i skolan just nu..

Hej allihopa! håller på med engelska i skolan nu, skönt att det är fredag idag! ska som sagt vara med älskling hemma hos mig ikväll och ska göra en liten överaskning till honom med mysig middag osv.. tror ni att han blir glad? hoppas det iallafall! så direkt när jag kommer hem från skolan ska jag öppna kylen och kolla vad vi har för att göra den maträtten jag ska göra, så ska nog be mamma lägga lite pengar på bordet innan dom åker hihi för att vara säker! nu ska jag iallafall gå puss så länge!

Godmorgon!

Godmorgon allihopa! äntligen har jag kunnat vakna utan problem haha, så nu sitter jag här med kaffe och musik, Nice! ska iallafall börja sminka mig snart så kan jag ta de lungt sen! idag är de ju fredag shit fan vad skönt.. men jag bloggar snart måste börja fixa mig!


Godnatt mina fina läsare, dags att sova!

~ Enjoy !


SHULULU

Hej allihopa! hur är de med er? med mig är det väl helt okej förutom att jag har sån satans mensvärk inte alls kul.. har iallafall varit med anya och nicole som jag skrev förut sen gick jag hem till mamma och pappa och kollade läget där och nu är jag hemma hos älskling och kikar på datan! Imorgon ska jag till skolan och sen ska jag och älskling hem till mig där vi kommer ha hela lägenheten för oss själva myspys! så det blir väl film och massa annat imorgon, antagligen någon god mat, för imorgon funderar jag på att göra något kärleksfullt till min lilla älskling.. sshh! älskar att överaska och få honom glad, det är de bästa jag vet! jaja nu håller jag på att föra över bilder på datan men de går ju jättesegt men det funkar väl! nu ska jag kolla lite kläder genom internet! vi hörs senare!


Är hos anya och nicole!

Hej allihopa! är hos anya och nicole nu och kollar på simpsons haha fett kul  det är bara jag och nicole här nu men anya kommer snart.. gud vad jag saknat dom ♥

vi hörs senare! Love/ sandra

Taggad på att bli blondie!

Är verkligen taggad på att bli blond igen så längtar galet tills på nästa fredag wihoo! Ska iallafall pallra mig upp till sötaste Nicole nu och vara med henne en stund, vi har ju iallafall fått fint väder idag så får se vad man ska hitta på idag.. Kanske blir någon skön promenad senare ikväll? Vi får se! Ska iallafall gå nu, men vi hörs sen lovers / Sandra

Godmorgon! *gäsp*

Godmorgon på er! som ni kanske märker är jag inte i skolan idag pga jag har sån jävla mensvärk och varje gång jag får min lingonvecka blir de bara värre och värre.. helt sjukt igentligen usch!
Vaknade för kanske en timme sen men har liksom inte pallat mig ur sängen ännu haha, Skulle igentligen till frisörcenter idag och kolla vilka färger de finns i hårförlängning osv.. men jag måste tyvärr ringa och avboka de helt! men har ju iallafall tid om en vecka med mamma som jag sa igår ju! så det är ju helt okej faktist! känner verkligen att mitt hår behöver vårdas och som ni kanske vet så har jag ju lagt i en röd färg och de var ju helt okej i början men sen efter ett tag fan vad röd hårfärg slits på håret! och helt ärligt, jag är nog the happiest när jag är blond chey!  älskar blondt hår det är så himla fint och specielt när man är brun också riktigt fint faktist.. nej nu ska jag ta en kaffe och ringa och avboka frissan idag.. vi hörs snart!



Natti Natti!

Är jättetrött så funderar på om jag ska sova eftersom att jag ska upp tidigt imorgon och gå till skolan! mår jätteilla och har bara så himla ont i magen *har lingon veckan* inte alls kul, hade hoppats på att få slippa den haha nädå nu skojar jag! men känner att jag börjar bli en aning trött så ska sätta på mig pyjamasen och krypa ner under täcket skööönt! så jag säger godnatt till er alla fina läsare och slänger även in en " Dagen låt " också! kul va..? 



Enjoy and goodnight!

Anya & Nicole, like my own sisters!

Tre tjejer som har hållt ihop ända sen 4 år gamla, dom två tjejerna är tvillingar och heter Anya och Nicole den andra tjejen heter Sandra och det är jag, vi har hållt i alla dom åren tills två år tillbaka då allt helt plöstligt hände.. Jag Anya och Nicole gled isär ordentligt och vet inte riktigt varför men jag antar att vi alla sökte på nytt och träffade massa nya kompisar och vi fann dom också tror nog att de är en ganska stor andledningen till att vi inte var med varandra eller varken pratade längre. Idag har jag varit hemma hos dom och hade så mysigt, jag har saknat er mina tjejer riktigt mycket..
Ska berätta lite, För de här har nog ingen som vi har! Jag och nicole kunde verkligen vara fiender, men de kunde även jag och Anya också men helt ärligt så var de mer jag och nicole när de gällde bråk för vi hade hittat på en lek som hette Tigerleken haha! och från hela början var de en lek som var riktigt rolig, men sen efter ett tag blev det allvar och vi blev galna på varandra, Anya trodde nog att vi skulle dö! Jag och anya är mer så att vi snackat skit om varandra och fått reda på de genom mysan som vi alla kunde vara riktigt taskiga mot, och jag menar de..Folk kunde även tro att när jag Anya och nicole gick på forum eller någonstans att vi var Trillingar, och helt ärligt så tycker jag fortfarande att vi kan vara de. För jag älskar er som om ni vore mina egna syskon, jag kan liksom snacka allt med er om vad som helst och jag älskar de, jag kan vara mig och det hoppas jag ni också kan vara när ni är med mig, men det finns inga ord på hur mycket jag har saknat er och är hur stolt som helst för er och dansen, men hoppas verkligen på att vi ska träffas mer nu efter idag, Glöm inte att jag älskar er och kommer alltid att göra tjejer.. Bloodsisters! ♥♥♥
                             ~
Jag tror att det är meningen att vi ska återförenas ~


30 Septemeber, CHECK!

Hej alla glada och fina läsare! har jätteont i magen idag för har precis fått min mens, inte kul!
har varit i skolan idag och har inte haft någon tillgång till data därför jag inte bloggat idag men nu är jag här! har precis ringt och bokat frissan till på fredag nästa vecka då jag och mamma ska fixa vårat hår så det känns superduper skönt att det är fixat iallafall! Menmen.. trött och sliten det är vad jag är idag men nu ska jag iallafall kika runt i bloggar och kolla lite hårförlängnigar! vi hörs alldeles strax! Love


Sabine, min barndomsvän! ♥

Jag vet inte riktigt varför det blev som det blev, men det är verkligen tragiskt att vi inte umgås längre för vi som var så tajta och hade våran egen kojja i några buskar nära din gård, där vi hade vår egna lilla julafton.. och sen när jag alltid sov över hos dig och vi spionerade på alla andra i lägenheten eller när vi låg upp och ner i sängen och kastade äpplen i taket och att vi tröck ner lilla my så att hon kunde gå ner i spagat, och vet du? jag saknar det. Och det är så svårt att skriva ner allt vi gjort under våran tid, för vi har gjort så som många andra också gjort. Skrattat,gråtit,bråkat, och mycket mycket mer. Men en sak ska du ha klar för dig, oavsett hur det är mellan oss just nu och att vi inte längre har kontakten, Jag älskar dig och du kommer alltid vara en god vän för mig Sabine Engström!



Love / sandra


Sista inlägget för ikväll, sen blir det sova!

Jag är jättetrött så ska faktist ta mitt sista inlägg för ikväll, för ska duscha innan sen så ska jag sova för imorgon ska jag upp tidigt och gå till skolan! måste skärpa mig nu om jag ska ha studiebidraget..
så himla jobbigt att de ska komma den 30e istället för den 20e nu mera, blir trött på de! och sen så borde man ju faktist få en tusenlapping mer än vad man får idag, GAAH vad irriterad jag blir. Godnatt mina fina läsare, vi hörs imorgon!


Lägger in en låt också som dagens faktist, eftersom att jag inte gjort de idag!


Enjoy bitches!


Du kan gråta mitt på gatan, men jag glömmer aldrig bort vad du gjort..

Hej på er allihopa! förlåt att jag inte skrivit, men har varit med mammi har lagat mat,gått ut med hunden & och sen har vi kollat idol! är verkligen inte på humör just nu..  Jag är trött, börjar få tillbaka att jag känner mig smällfet, jag orkar inte längre vänta på någon som varit min förebild i flera år som svikit mig så in i helvete, jag är bara trött på allt och alla just nu det är en sån vecka..

  ~
Dom ända som får mig att le just idag, det är min pojkvän mamma & pappa fan vad jag älskar er! ~
    

Love / Sandra


Ska börja fixa mig nu..

Nu ska jag iallafall börja fixa mig sen ska jag till nacka så vi får se om jag hinner med ett till inlägg innan jag åker! annars så hörs vi senare!

SÅHÄR VILL JAG HA MITT HÅR!



Bokstavligen älskar hennes hårfärg, så den ska det bli! jag vet, (nu börjas de igen..)
men vill ju vara nöjd och känna att jag är fin i håret, jag tycker det är viktigt!

Godmorgon!

Godmorgon på er! Det blir iallafall ingen skola för mig idag, så tänkte varför ska jag gå och lägga mig igen? då lär jag inte kunna somna ikväll! Aja.. idag ska jag åka till nacka iallafall för att göra en sak, som jag tyvärr inte kan berätta ännu. ska börja fixa mig om typ en halvtimme eller något! just nu vill jag bara att de ska bli den 30:e eftersom att då ska jag och mammi åka in till stan och fixa håret hos frissan! jag ska iallafall bli blond igen, för jag är inte alls lika nöjd med mörkt hår som med blondt och jag vet inte hur jag tänkte när jag färgade mitt hår BRUNT men jag ångrar de idag som f*n.. jag hade precis fått den färgen jag ville ha liksom, hur dum får man vara?


Början till att bli blondin.. här har jag färgat håret typ 1-2 gånger för att bli blondin, och jag var ändå svarthårig innan sen var mitt hår tvungen att vila, men sen var de dags igen!

ser ut som en jag vet inte vad, men här är jag iallafall den blonda tjejen jag vill vara, varför färgade jag de?
och jag blev även blondare sen eftersom att solen blekte håret och det vart perfekt!

Ingen skola för mig imorgon..

Mår bara sämre märker jag, så blir antagligen hemma imorgon så då ska ni få se på bra updatering! imorgon börjar älskling jobba och är så glad för han skull mitt hjärta de♥! nu är jag iallafall trött och har jobbig halsbränna så de bara dånar om de! skitjobbigt faktist..  vi hörs imorgon, för nu ska jag gå och sussa! Natti natti! 
 
Love/ Sandra


gammal bild på mig då jag hade jobb... buhuuu fast är ganska glad att jag inte jobbar på samma jobb dåra!

Förlåt för att jag inte skrivit idag, har inte mått bra alls.

Hej allihopa! förlåt för superkass updatering idag, men har inte alls mått bra idag pga ont i magen
men det börjar iallafall bli bättre så får se om jag ska till skolan idag för var bara där en snabbis sen gick jag hem pga magen.. annars har jag träffat min kusin elin idag och gett henne lite gamla kläder som jag inte använder längre, så hoppas hon blev glad iallafall! annars har jag och älskling kollat en film som var grymt bra men bara för det så kommer jag inte på namnet på filmen annars hade jag ju sagt de! ska snart duscha och sen ta en kopp te innan jag går och lägger mig *mums* och sen ska väl jag och älskling kolla på film också hihi.. vad har ni gjort idag? har ni varit i skolan?
vi hörs iallafall snart!


Jag för längelänge sen!


Maybe iam, but you will never find out!

Godkväll allihopa! är jätte pömsig nu och vill bara hoppa in i sängen och kramas med älskling, men först tänkte jag att jag måste ju ta ett till blogginlägg innan eftersom att jag lovat er! men just nu håller jag på och kollar en secret sak! känner mig utvilad och är taggad för en ny vecka på skolan, helt sjukt att jag säger så igentligen? eftersom att jag igentligen hatar att vara i skolan? men antar att jag verkligen vill komma igång, jag vill fixa det här, jag vill ta studenten och få den utbildningen jag vill ha.. hur bra är inte de att vara så motiverad?  nu ska jag iallafall ta mig en kopp te och sedan ska jag faktist sova så jag kommer upp imorgon. så vi hörs på morgonen!

LOVE / Sandra


*
Miss my blonde hair*


Dagens vill ha!

Sitter och bloggar på en minidata och den är verkligen perfekt för bloggare smidiga att ta med sig till jobbet,skola eller om man bara ska ut! och en sån minidata skulle sitta smidigt till mig hehe.. eftersom att då kan ju jag blogga var femte minut och hur bra är inte de då!? så en sån data skulle jag kunna tänka mig! sitter nu hemma hos lillesystern och är hur glad som helst idag, men ändå seg eftersom att jag vaknade så tidigt idag men det är ju lika bra så kommer jag upp till skolan bättre på vardagarna. Har fått 500 kr av min låtsas mamma idag så om du ser de här så tusen tack igen!  imorgon är de en ny vecka och då ska jag börja på min diet igen som jag haft förut och jag vet att den funkar men slutade med den ett tag och det var ju inte så bra.. med tanke på hur dåligt jag mått förut! men nu ska jag vara social mot catia så vi får höras senare!



Ni ser ju själva hur förjävligt seg jag ser ut idag haha..

love/ sandra

Godmorgon! *gäsp*

Godmorgon på er mina fina läsare! helt sjukt igentligen att jag vaknar så tidigt för det är verkligen något jag inte brukar göra annars? brukar gå upp typ 1 eller något på helger men ändå skönt att vakna tidigare! Aja, ska snart göra mig en kaffe men först glo lite andra bloggar!  imorgon börjar jag med min diet så får hoppas att den blir bra nu! men nej nu går jag och gör kaffe, love!


Mobilbloggar ;)

Älskling jag och Marko sitter och kollar film, den heter dagissnuten typ? Helt okej faktist! Men bloggar senare iallafal cao sålänge!

DAGENS LÅT!

Tänkte att jag skulle lägga in en "dagens låt"  och i låten sjunger bruno mars och eminem som heter lighters och jag tycker verkligen om den här låten, älskar även bruno mars röst!

Enjoy!


SVAR OM FRÅGESTUNDEN!

Har du sillikon i läpparna? eller har du gjort någon skönhetsoperation annars?

Hej vännen, nej dom är helt naturliga min egna! och nej igen haha jag absolut inte gjort de, men vill göra de! kramkram

Hej tjejen! :)
Vad händer hos dig?

Heey girl! det beror på hur du menar ? 


Tar du den i tvåan?

Anonym som skrev de, och förstår inte vad frågan menas sry 


Tenkte froga lite .. 1 vad heter din kille? 2 var bor du? 3 nar kommer du till Uppsala? 4 vad e ditt intresse? Puuuusss!<3

Hej sötnos! Min pojkvän heter Nikola och bor i Fisksätra haha, jag har aldrig varit i uppsala men när jag ska dit någongång såklart jag skriver det på bloggen! och mitt intresse är väl att vara med kompisar och pojkvännen och massa annat! kommer inte på så mycket!


hej sandra! vad använder du för smink?

Hej ! oj, allt möjligt faktist. men tycker nog make up store är ut av det bästa om jag ska svara helt ärligt på den frågan!

Hej sandra, vilken skola går du i?

Just nu går jag på Nacka gymnasium och försöker plugga upp mina betyg eftersom att jag inte gick till skolan alls förut, men nu går jag nästan varje dag!!

Hej sandra hur många barn vill du ha när du blir stor??

Svår fråga! nej men hade nog helst velat ha 1-2 barn, tycker det är perfect!

Vad vill du bli när du blir stor och vem var din första kärlek?

Hej! jag håller som sagt på att pluggar upp mina betyg för att få komma in på en stylistskola, och jag bara älskar att sminka och fixa och trixa med olika frisyrer! Min första kärlek är nog Nikola min pojkvän, jag har väl varit "kär" förut, men liksom aldrig varit på riktigt kär tror jag. jag älskar min pojkvän och skulle kunna göra allt för honom!

Varför lägger du inte in bilder varje dag? :)

För jag har inte bra camera, eller den är ju iochförsig helt okej. Men jobbigt när det inte är installerat!
men ska faktist börja fota! jag älskar att fota, och jag märker hur tråkig blogg jag har när jag inte har bilder ju!


Hej Sandra! vad lik du är Kenza, känner du henne?

Hej sötnos! tack för komplimangen tycker hon är skitsnygg, men nej det gör jag tyvärr inte!


Det vart ju ändå ganska många eller vad säger ni.. ?
jag är jättetrött och seg idag, därför det tagit så lång tid och sen har jag varit i gustavsberg och fixat en sak, och nu är jag hemma så gör inget speciellt ännu. vad ska ni göra idag? det är ju lördag!
fick ju en fråga som jag redan har svarat på men säger iallafall att jag kommer börja ta foton och lägga in i bloggen varjedag! för tycker själv att det börjar bli lite småtråkigt att inte ha något att se på bara några rader text, såklart jag fixar de !

Godmorgon!



En trötter

Frågestunden är slut nu!

Hej min fina läsare! Tack så mycket för alla fina frågor jag fått, jag kommer tyvärr inte svara på alla idag för har ingen tid till de, därför jag updaterar genom mobilen!;-)väntar på att älskling ska komma för är hemma hos mig nu och vi ska sova här ikväll;-) nu ska jag iallafall vara social mot mamma så vi hörs sen! Glöm inte läsa imorgon om svar på era frågor! Love / sandra

Fredag, kan det bli lördag tack?

Imorgon ska jag och älskling till halvkussen och visa hur vi ska ha våra tattoos, så längtar faktist ganska mycket till imorgon så att han kan fixa skissen och sen bara ösa på! haha  nej men har inte direkt sådär skitfin tatto på armen som jag verkligen inte är nöjd med, det ser ut som att jag har ritat med en penna och hur kul är de liksom..? men så den ska jag fixa iallafall! älskling ska fixa en skitsnygg tatuering och jag menar verkligen de, skitsnygg! men efter den tattoon jag gjort ska jag göra en till men måste bara ordna en sak innan först bara.. haha! kan visa er min fula tatto sen men inte just nu ! Nu ska jag vika kläder, så jag antar att vi hörs klockan nio om inte tidigare!
Peace and Love / Sandra



Är lite småttirriterad på att jag satte mig på min solglasögon...

Väntade på en äcklig jävla lunch..

Shoo:) väntade i en kö till lunchen i typ 40 minuter och riset va hårt och köttet va typ rått menmen så är de väl i skolor, och helt ärligt saknar jag maten i gamla skolan.. Där fick man bra mat varje dag! Ska iallafall ha lektion snart sen tror jag att vi slutar för dagen, idag är de ju fredag och hoppas ni inte glömmer att fråga på frågestunden som jag har till klockan nio ikväll!:d puss så länge

English class..

Hej mina fina läsare! sitter på engelska lektionen just nu och arbetar med något som heter checkpoint.. men ska nog inte skriva så mycket mer, för måste verkligen fixa skolan!
vi hörs sen puss!


Godkväll på er !

Eftersom att folk kanske kommer in och kollar bara ibland och kanske inte vet ett skit om mig så tänkte jag köra frågestund! det blir väl kul..? ni får fråga vad ni vill!



Jag kommer stoppa frågestunden klockan 21.00 imorgon, så passa på!


Upp till vårdcentralen strax!

Jag mått jättekonstigt igår fick jag typ ont vid njurarna och framme vid magen så undrar vad det kan vara så ska upp till vårdcentralen snart, och det som är så skönt är att man behöver bara gå typ 5 meter för att komma dit haha! har precis vaknat och ska faktist ta en kaffe innan jag går upp. men annars ligger jag bara och lyssnar musik, men ska faktist gå nu så jag får mig påklädd och kan gå upp till vårdcentralen nu.. hörde att det går magsjukan i skolan det kanske är de jag börjar få..? man vet aldrig! men hoppas inte bara..


Bjuder på en gammal bild!

ligger och lyssnar på musik.. samt elektro pop haha ! skön ju

Ligger och lyssnar på massa musik! vad har ni för musik smak? jag har ungefär allt möjligt förutom rock dåra.. jag undrar hur det skulle vara utan musik, det skulle inte alls vara lika bra helt ärligt!
musik ♥ mig så är de bara! aja, har faktist inte bloggat pga jag varit ute och sprungit med en kompis jessica! jätteskönt att få komma ut och springa faktist, sen fick det bli ett lååångt och skönt bad och efter de en kopp te namnam! och nu sitter jag här fast ska faktist logga ut och bara söka musik, love it! vi hörs imorgon kära läsare Godnatt!


Skolan just nu!

Hann aldrig skriva imorse när jag var hemma eftersom att jag försov mig, så typiskt!
men nu sitter jag iallafall i skolan och har engelska.. men ska faktist gå nu så jag får något gjort!
puss på er så länge!

Gammal bild!!

Dålig update..? jo tack jag vet!

Jag lovar att jag ska försöka ändra på det mina fina läsare! och ser betydligt mycket hur min statistik har sjunkit när jag inte bloggat! ussch dags för nya tag och börja skriva minst 3 updates om dagen om inte mer.. eller vad tycker ni? eftersom jag bara skrivit ett inlägg just nu så börjar jag med de imorgon för är ganska trött och behöver sova eftersom att jag går ju i skolan nu, och om jag ska vara helt ärlig så går det faktist skitbra! *stolt* Jag och älskling ska snart gå och lägga oss och titta på en film som verkar helt okej men vi får väl se. har precis skickat in en ansökan om jobb så är sådär ganska taggad på att få de just nu men kanske inte ska vara för taggad för man vet ju inte! nu dags för sleepmode! Godnatt käraste läsare! ♥



No one knows how it's like to be a bad man to be a sad man ..

Ni kommer snart få updatering bitches!


Är sjuk idag! buu på de..

Jättetråkigt faktist, eftersom att jag faktist kommit jävligt bra igång med skolan nu som ni vet att de inte gjorde förut..? nu är jag iallafall taggad inför skolan som bara den så hoppas jag klarar de här nu, aja nog med de nu! har varit jättesugen på att sminka idag, så ska faktist göra de på älskling sen om han orkar, eller på mig själv som sagt så vill jag ju bli stylist så himla kul att styla folk gaaah love it! nu har jag precis druckit en mättande smoothie mums gjorde faktist den själv! har tittat på minst 4 filmer idag eftersom jag varit hemma hela dagen och älskling också. nu har jag lust att träna när jag ser alla fina bodyys får typ lite ångest om man säger så, och jag har även lust att gå ut en sväng men vet inte vi får se! men ska iallafall gå nu, men jag LOVAR att skriva sen ikväll!
puss på er så länge då!



/ Sandie