Imorgon åker ju jag! WOOHOO

imorgon åker jag älskling & company, ska bli så himla kul ser verkligen fram emot de här! har köpt en massa jag ska ha med till serbien idag och tror de kommer bli superbra! jag och baby har varit uppe hos mig och ätit middag sen gick jag till brorsan och sa hejdå hihi.. ååh kommer inte kunna sova inatt haha är så exited! nej men ska faktist bli kul! vi hörs sen nu ska jag fixa liiiite!

JAG KAN INTE SOVA!!!

GODNATT.. im going to try


jag har RESFEBER.. redan!

Har haft det sen jag packade massa igår, och jag längtar så mycket att få träffa alla älsklingens släkt!
självklart är jag jättenervös osv men jag är så glad att jag hittat någon jag kan dela min kärlek med och som vill att jag följer med till hans hemland! är så himla glad, jag är så kär och allt är så jävla perfekt med min baby!
nu ska jag och älskling iallafall titta på film, vi hörs sen/imorgon! puss&kram

 WOOOHOOO

Ikväll SKA jag kolla på jersey shore på datan!!

Ni vet ju att jag älskar jersey shore det är så jävla bra program älskar de, och eftersom att det är ingen signal på jävla mtv så får jag ta och kolla på datan, men det är väl helt okej det också! vet ni vad? nu ska jag fixa kläderna! vi hörs sen.. PUSS

Har så mycket att göra.. förlåt för dålig updatering!

Håller på att fixa och donar här hemma hos älskling ska snart upp till mig och hämta mer kläder som jag ska ha till serbien! förlåt så mycket för dålig updatering! igår var de ju midsommar.. vad hade ni för er? Jag och älskling tog det lungt igår och vilket var jävligt skönt haha! men tänkte faktist att jag skulle visa er mina nya monsterskor nu eftersom att jag inte visat dom på mig än! fick även en tunn slinga hårförlängning av älskade kusin också vilket kan vara bra eftersom att de är ljusare än mitt egna löshår så är det superbra för mitt egna kommer ju bli ljusare i solen också! tyvärr så går det inte att visa nu får ta med cameran sen!

vi hörs snart! PUSS

Midsommar!

Jag har ju blivit jättedålig på att ta massa bilder, men jag lovar att ändra på det! men som ni vet så kommer jag kan inte lägga upp massa bilder i serbien vi får se hur de blir! men absolut så kómmer jag lägga upp mina nya mosterkattiga skor idag/ikväll! Glad midsommar på er föresten! vad ska ni göra idag? springa runt stången?
jag ska iallafall fixa mig nu, för måste kolla om min frissa jobbar idag så kan jag fixa min utväxt innan vi drar till serbien så är liksom allt klart! vi hörs snart!

SNÄLLA RÖSTA PÅ MIG FINA LÄSARE!

Mina designade klänning på NELLY.COM
Mina designade klänning på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min klänning här!

Snälla fina läsare, rösta på mig! skulle bli så kul och se vad som händer!
jag loggar in snart och skriver mer om min dag och vad jag köpte igår, för det har jag inte bildat på ännu, men gör det nu så kan ni passa på att rösta på mig också! pusspuss!

Nattinatti

Blev pannkakor istället för choklad haha men de blev gott det också! Nu är klockan två och jag måste upp klockan 10 för ska åka till forum med min kusin som jag saknat så himla mycket så ska bli jättekul att få träffa henne,så måste faktist ta och sova snart eller igentligen nu fast jag tror jag ska hoppa in i duschen snabbt först..sen bara somna till en film! Älskling har en kompis hos oss så dom håller på att spela wow haha.. Vi hörs imorgon när jag vaknar godnatt

Hej fina bloggläsare!!

Förlåt för sån dålig updatering skärpning som gäller från och med nu! jag är iallafall jätteglad just nu har varit en riktig fattiglapp på sistonde och idag fick jag mina inväntande pengar jag längtat efter så imorgon blir de massa köp som behövs! funderar på att gå upp till macken och köpa massa choklad haha hatar det här, när man blir så sugen på massa godis när man har lingonveckan usch! nää.. nu ska jag klä på mig kläder och ta mig en promenad till macken.. vi hörs sen när jag kommer tillbaka!


Bloggar från älsklings mobil buhu fett avundsjuk!

har inte så mycke att skriva förutom att jag är jättetrött och hängig,så funderar om jag ska hoppa in i duschen fort och krypa under täcket..Så himla jobbigt att vara sjuk usch! Ska kolla filmen sen också som vi lånat från systerpyster! Godnatt på er sussa gott!

Beställt hem!

Sitter här helt smällmätt med hicka som bubblar upp i halsen på mig, har precis kollat lite efter ett par skor till mig och hittade ett par (äntligen) Har hämtat två filmer från syrran också, och ska snart lämna en cd några gator längre bort sen ska jag dricka en god och varm te och sätta mig och titta på filmer *mys* aja det här är iallafall vad jag har beställt hem, hoppas dom kommer om typ någon dag bara kanske 1-2 dar? eller brukar de ta längre tid för dom att leverera hem grejer? aja.. vill helst ha med mig dom till serbien!!



Men visst var dom snygga? riktigt monster!


sjuk och lingonveckan.. kan det bli bättre?

Är jättetrött känns som om jag har fått feber kallsvettas som en jäkla gris inte okej allstå orkar verkligen inte vara sjuk, men tänkte iallafall vara duktig idag! ska faktist träna oavsett om jag är sjuk..bra va? sen ska jag hem till syrran och hämta en film som jag och älskling kan kolla på senare, så himla tråkigt väder nu ju så det blir perfekt med film och smoothies kanske? gud vad gott de tror jag att vi ska göra haha! i serbien är det 35 grader varmt just nu och bara dör av längtan dit 9 dagar sen drar vi! men är så himla sugen på att packa! jag älskar att packa tycker det är skitkul faktist! någon som håller med mig?

bilderna från ridningen lägger jag faktist upp senare idag! men nu ska sjuklingen ta sig till syrran och kanske ska ringa pappsen och be om lite pengar, det förtjänar jag..
puss så länge!


BAKAR JUST NU..MEN OKEJ DE GÅR INTE SÅ BRA HAHA

Det är typ smet i kakan fortfarande och har redan lagt på glasyr inte okej. bloggar mer sen !!


jag vill rida igen haha! på måndag så ;)

Det var så himla kul att rida igår så längtar redan till att göra de igen, så ska göra de på måndag igen och säkert någon gång innan vi drar till serbien! ska bli så kuuuul hihi men nu ska jag dra vi hörs sen puss

LÄGGER UT RIDBILDER IMORGON HÖHÖ..

Det var så himla kul att rida idag bokstavligt talat har längtat efter att få rida så himla länge nu, och idag fick jag göra de med Sandra. Tack för idag Sandra verkligen!! men kommer som sagt lägga upp bilderna imorgon istället för jag orkar inte lägga upp idag, är så himla trött och känner att jag börjar bli sjuk också så himla jobbigt jag som nyss blivit frisk liksom, det är bara att dricka massa te! kanske kan bero på att jag ätit massa skit mat, har faktist hört att man kan bli sjuk om man bara äter sånt.. usch måste sluta upp med de.. nu sitter jag här och är supertrött och vill bara sova så ska faktist ta och göra de nu! Så godnatt på er mina fina läsare!!


Visst var de vackert med en prislapp hängandes? nya modet haha! godnatt nu

Ny mobil!

Hello bitches!  fick nyss en ny mobil av älsklingarnas föräldrar, jättegulligt av dom! för min har ju gått sönder så dom köpte en sont ericsson! och älskling fick en iphone! avundsjuk.. haha! nej men ska faktist köpa mig en iphone i serbien om jag får bra med cash av mamma och pappa! nu ska jag iallafall snart åka och rida med sandra! fan vad kul de ska bli, lägger in bilder sen :D och på mobilen såklart..

vi hörs snart!

Jag dör för dig.

Har ni varit så kära att ni kan göra allt för den killen/tjejen? jag är så lycklig, så himla lycklig med min pojkvän.
han får mig att må så bra, och faktist..det bästa jag gjort är att jag placerat han stort i mitt hjärta.
för han är en jag kan skratta med, busa med och ha så himla kul med, har vi tråkigt så gör vi det roligt tillsammans! det är så härligt att veta att jag har en stor plats i hans hjärta med. Min älskling fan vad jag dör för dig. jag älskar dig Nino föralltid du och jag mitt hjärta. ♥

TRIST VÄDER..

Skittråkigt väder, det är en sån dag man bara vill krypa under täcket och mysa galet med film!
men nej sånt hinner vi inte med men tänkte faktist ta en tupplur en stund haha skulle vara så himla skönt ..
idag ska jag rida som jag inte har gjort på hundra år, så det ska bli jättekul och skönt att få rida på en häst igen,
nu tror jag att jag ska sova lite. vi hörs sen!

ska träna lite tror jag .. behöver de!

Hej på er! har precis ätit var jättehungrig men nu är jag så himla MÄTT! nej det räcker nu, måste sluta äta skräpmat. känns som om jag bara äter de nu för tiden dags för mig att gå ut och gå lite köra lite situps armhävningar osvosv.. och jag ska skriva ett träningspass och ätpass också, inte bra att äta på natten.. INTE BRA
så rekomenderar inte de för dig som vill gå ner i vikt! btw så köpte jag faktist en tröja på hm idag genom internet, den var jätetsöt sådär till sommaren! nu ska jag kika på www.have2have.se och hitta några snygga sommarskor! så himla fina skor på den sidan, den rekomenderar jag iallafall! haha..
drömde inatt att jag var rödhårig och helt ärligt det var fett snyggt, jag har haft rött underhår men inte sådär jätterött men hela håret i min dröm var KATT kan jag säga, hehe.. aja ska kika nu vi hörs snart!

HELLOOO!

Goddagens vaknade faktist i hyfsad runt 9-10 tiden ganska skönt, för igår natt kunde jag knappt somna och de var så jobbigt för mina ben ville typ ut och springa haha.. har ni känt så någon gång? aja, idag hade jag tänkt att jag skulle iväg och köpa en ögonbrynspenna och lite annat, men får gör de kanske nästa vecka istället. en aning bättre tror jag! så har jag allt jag behöver till serbien också! nu ska jag ta en kaffe och titta lite kläder på internet! behöver verkligen shorts och sommarskor.. vi får se vad jag hittar!  vi hörs snart!*


kaffe på kvällen hoho !

Nu ska jag faktist ta en kvällskaffe haha! blev så sugen på de helt plöstligt sen ska jag sätta mig på terassen det är så mysigt när man känner den där lukten att de är sommar nu och när de regnat lite och luktar sommar. myspys! kanskekanske lägger in fler inlägg sen! lär nog aldrig kunna somna tidigt idag eftersom att jag och älskling vaknade typ vid fyra på dagen idag? men vi hörs nog snart!
kram på er så länge!

14 dagar kvar..

Ska bli så himla skönt att få åka iväg med älskling till hans country, det är bara 14 dagar kvar och hoppas verkligen tiden går fort tills vi får åka.. sen kan det gå långsamt igen! -Älskling om du ser det här, så ska du veta hur mycket jag älskar dig. jag älskar allt med dig, min mamma sa en gång till mig att inte avslöja för mycket hur du betyder för mig, men jag älskar att förklara min kärlek för dig. I love you ♥-

Snart ska jag åka och jobba sen ska till syrran och sedan träffa en väldigt god vän.
men först ska jag äta hehe.. vi hörs snart!


fuck you.

 ( jag vet inte vad jag ska skriva, är bara irriterad och ledsen. hur kan man ens göra så?
jag förstår inte vad du tänker med. ) vi hörs sen ska ta en fet kaffe och en cigg nu ha de bra så länge.
 


Godmorgon

Godmorgon vaknade för ungefär en halvtimme sen så nu sitter jag och dricker kaffe!
idag har jag ingen aning om vad som händer, antagligen ut i värmen det har varit så bra väder på sistonde!
och det gillar jag starkt. har varit osminkad i längre en 1 månad och det är så himla skönt men tycker jag ska fixa mig idag bara för att, och väntar på mitt hår som säkert ska komma snart också! fan vad skönt de ska bli att få långt hår igen! och om två veckor så åker ju jag älskling och hans familj! längtar så himla mycket spännande..
men nu ska jag kika lite på datan vad de finns för kläder ute nu hehe.. vi hörs snart!

Hårförlängning!

Jag använder ju klips i håret och har gjort de länge men har även haft såna där lim klumpar i håret som är riktigt jävla bra! för de ser ju verkligen ut som om det är ens riktiga hår, som tex paow hon har ju sånt i håret!
och jag funderar på att göra om de men behöver massa bra tips på hår och vart man kan köpa det skulle vara jättegulligt om jag fick några tips!! innan måste jag nog färga håret en gång till för att få en fin och jämn färg tror jag! men hör av er till mig och skriv gärna vad som är bäst!!
KRAM PÅ ER !

Ska lägga en shopping på internet innan jag går och lägger mig..

Haha är så himla sugen på att shoppa så det är inte sant! så tänkte att jag skulle kolla lite kläder på internet nu för det behöver jag, både jag och älskling. ska kolla nu lite sen ska jag duscha och sen får de bli sleepmode!
puss på er!

Var på ett serbiskt dop igår!

jag hann inte skriva något igår eftersom att jag var på ett dop igår, ett serbiskt dessutom! och det var så fint, det var första gången jag var inne i en serbisk kyrka och det var så himla fint! allt började klockan 2 på dagen och vi kom hem klockan halv fem imorse! haha så himla trött fast vi sov till klockan 4 på dagen idag.. inte okej!
men det var värt de, serber är så himla trevliga!! det vart många bilder igår men vet inte om jag vågar visa upp dom! men nu ska jag älskling och några kompisar kolla på baksmällan 2 som vi laddat ner, LÄNGTAR REDAN!
pusshej !


CS sen sleepmode!

Nu har jag kollat klart på jersey shore, och de här slog fan rekordet! haha, sammi och ronnie gjorde slut framför publik! och den här gången är de verkligen slut mellan dom säger dom, men får väl se! nu ska jag spela lite cs och sen ska jag sova, jag har börjat spela galet mycket och det är inte alls bra.. känns som om jag kommer bli datanörd pga de för jag har blivit besatt och har drömt om de en gång också! nata bra.. haha! vi hörs imorgon bitches, nu ska jag spela och sova pösss

Jersey shore snart..

Hej och förlåt vill jag börja med att säga, har varit sämst på att blogga i några dagar nu. pga jag är sjuk osv. det är jättejobbigt orkar inte göra någoting och är lite småsur idag också, hade tänkt blogga hela dagen idag men de blev inte så, kom typ nyss hem efter att spelat fotboll men mår inge bra alls nu det var väldigt dumt av mig att spela fotboll idag när jag mått kasst igår, menmen.. man lär sig av sina misstag!ska iallafall kolla på jersey shore som börjar snart, har ju berättat tidigare att jag älskar dokusåpor! och speciellt min favorit är jersey shore.
nej nu ska jag gå och ta lite mandariner som jag kan äta medans jag tittar. puss och kram så hörs vi nog imorgon!