Glöm inte gå in på min nya blogg!

Eftersom att jag är ny på nattstad blir de tråkiga inlägg idag, lär mig mer när ni sover och är bättre på uppdateringen imorgon! Så kika in på min nya blogg --> www.nattstad.se/sandrahoden !!!♥


NY BLOGG!

Ni som vill fortsätta följa mig så vill jag bara säga att jag har en ny blogg eftersom att blogg.se SUGER.
men kommer spara denna för säkerhetenskull! ni kommer in på min blogg häääär

www.nattstad.se/Sandrahoden

image description

Film hela dagen ..

Hej på er! Hela dagen blir de nog bara filmdag men älskling eftersom att planerna gick åt skogen idag igen, men antagligen så kör vi nya planer någon helg framöver eller lovet som kommer om typ en månad så de är helt okej ändå! Vi kommer även sjunga in massa låtar tillsammans och göra sommar 2012 sommarplåga kanske..? Haha! Aja nu ska vi fortsätta titta film så vi höra alldeles strax fina ni! Puss så länge image description

Helt ärligt så är du som en bästavän för mig.

Jag kanske är en dum blondin som kallar en för bästavän som jag inte ens träffat, men helt ärligt så tycker jag inte alls de finns något fel i de hela. Jag är så glad att jag "träffade" henne genom internet för hon vet var hon har mig och jag vet var jag har henne, gunman vill bara säga tack för den du är och att jag faktiskt älskar dig som person min twini!
My best friend, Hanna.
image descriptionimage description

Byta blogg? Hatar blogg.se!

Hej på er! Planerna om att en kompis skulle komma till mig idag blev inte av, men förhoppningsvis imorgon eller någon annan helg, fast hoppas på imorgon hihi! Funderat ett tag på om jag ska börja blogga på någon annan hemsida eftersom att blogg.se krånglar hela tiden, usch hatar blogg.se men så himla enkelt att uppdatera ju.. Ska vi får se hur jag gör, hör av mig sen isåfall! Hihi puss så länge.
image description
Älskling #2

Planerar inför morgondagen, hörs snart!

Hej på er! Håller på och planerar morgondagen osv nu så tänkte bara slänga in ett inlägg nu snabbt bara och säga att jag lever hihi! Berättar mer sen, puss så länge!
image description

Godmorgon!

Första inlägget 2012, känns inte som 2012 tycker ni de? Men iallafall så tycker jag de är så himla skönt med ett nytt år, härligt! Hur hade ni igår/natt? Jag hade en grymt rolig kväll med massa underbara vänner, det vart mycket dans och sen när vi skulle ut och smälla alla raketerna så åkte ju dom lite hit och dit så var ganska läskigt haha, alla fulla och smälla raketer går inte ihop haha! Vi var iallafall hemma hos mig igår och somnade runt 6 imorse så är ganska paj om man säger så hihi.. Nej nu ska jag dricka min kaffe, hörs snart!
Tack för igår/natt allihopa! ♥
image descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage description
Lägger upp fler bilder sen! Hihi