Jag somnade igår, därför jag inte skrev!

Jaha igår vart de 3-1 till barca, på tal om fotboll så har jag fixat ett evenemang på facebook och det är redan 21 som kommer delta så det ska bli riktigt skoj! och då menar jag att vi ska få tillbaka vårt fotbollslag! längtar mycket tills träningar och matcher kommer, menmen! nu sitter jag iallafall här och dricker en kaffe och ska faktist snart spela fotboll, för ikväll så kommer vi gå på bio! *mys* vi hörs senare!

Förlåt för dålig updatering!

har varit jättekass på att blogga och lägga in bilder, men lovar att imorgon kommer jag lägga in massa bilder!
för imorgon så ska jag älskling och några kompisar på bio och kolla baksmällan 2! spännande.. har ni sett den?
aja just nu kollar vi på fotbollsmatch, och ska faktist berätta en sak för er efter matchen som jag ser sjukt fram emot! vi hörs snart allihopa!


Godmorning ladys and gentleman!

Vaknade för ungefär en timme sen, är lite sådär trött just nu! nu ska jag kolla lite kläder genom internet och dricka en varm kopp kaffe! behöver verkligen lite sommarkläder och de gör älskling också, så ska kolla nu om jag hittar något fint till oss, men vi hörs sen! puss


Jätteseg, så förlåt för dålig updatering!!

Som ni märkt så har inte jag skrivit så mycket idag, bara ett inlägg haha! så sjukt dålig jag har blivit på de här..
men ska bättra mig såklart! just nu har jag tittat runt lite på andras bloggar och funderar på att göra en riktigt smarrig kaffe haha, har inte druckit kaffe på en vecka typ.. konstigt jag som äälskar kaffe. men nu ska jag tagga till soffan hehe.. slänger in ett inlägg senare! puss

vaknade halv 11..

vaknade runt halv 11 och igår gick jag och la mig halv 5 så är fortfarande lite trött..idag skulle jag och nikola kolla på hangover 2 men de blir tydligen inte av så jag vet inte vad som ska göras idag, jag ska nog gå och spela fotboll idag igen, har gjort de 3 dagar i rad nu och tycker de är så himla kul!! saknar mitt fotbollslag fisksätra if.
testade ju på saltis if men kände att de inte var bra dom var ju jättetrevliga allihopa men jag vill ha mitt lag ingen annans, därför är jag sur på fisksätra för att ingen orkar ställa upp på att vara coach. skulle laget starta igen skulle jag börja direkt. ååh orkar inte skriva om de, blir bara irriterad. nu ska jag fixa mig vi hörs sen

Världens tråkigaste dag!

Har aldrig varit med om något värre, har varit sugen på att göra något hela den här h*rtråkiga dagen men har fortfarande inte hittat på något! blir så itrriterad. hejdå

segt idag.

jag har varit och hämtat presenten nu! ett jättefint halsband fick jag. men de visar jag sen! för ska nog gå och spela fotboll med några snart, men vi får se hur de blir med de.. nu ska jag fixa mig så vi hörs senare!


Förlåt för dåligt updatering .. igen ?

Jag har blivit jättedålig på att blogga har jag märkt, jag som verkligen älskar att skriva har totalt glömt bort de.
jag har precis kommit hem till älskling från mig, har träffat mormor och morfar och rosie men barnen!
har märkt att bilderna på de jag köpt inte har kommit upp ännu! ååh blir så lack på blogg.se.. ska alltid vara krångel på den här bloggsidan, men vi får se hur jag gör med de, nu ska jag iallafall hem till min lillasyster och hämta en present som jag ska få av dom som kommer från london! hihi spännande.. nu ska jag iallafall gå dit, sen bloggar jag och visar vad jag fått! vi hörs snart!


Jag i långklänning.. vad tycker ni ?

NÅGOT JAG VERKLIGEN VILL HA!

Mamma & pappa, hoppas ni ser de är haha! Eftersom att min pojkvän åker mycket cross har han visat mig lite hur man åker då sitter jag framför honom och han bakom mig och växlar och jag tycker det är så himla kul att åka cross, det är något jag skulle vilja börja åka faktist. Jag hade igentligen velat ha en cross i födelsedagspresent men det blev inte så, och så fort jag får dom pengarna så ska jag allvarligt talat köpa en.
från hela början ville jag ha en vanlig moppe men när jag åkt crossen ändrade jag mig, jag vill verkligen ha de här! om jag ska köpa en så ska de vara en 85cc! min pojkvän har en 250cc haha herregud..aja nej nu ska jag hoppa in i duschen!

okej.. vad gör jag uppe nu ?

Shit jag vaknade för typ en timme sen och jag vet inte varför och jag är inte trött heller? helt sjukt..
idag ska jag och älskling iallafall dra till mig och chilla lite sen kommer nog tommy över men nu ska jag iallafall duscha haha sen bloggar jag mer efter! och då kan jag lägga upp bilderna på kläderna jag köpt eftersom att jag lovat att lägga upp dom men inte gjort de än hihi.. aja vi hörs snart!

Hehe.. jag åkte hem från överby!

Åkte faktist hem från överby för jag har sån smärta i magen! lite tråkigt faktist för det var mysgt där men det fanns ingen alvedon eller nåhot så jag åkte hem istället, som ni vet så är jag ju inte van att sova utan min älskling så det är lite jobbigt och tomt här hemma.. igentligen är jag ensam hemma men gillar inte att sova helt ensam haha är lite rädd sådär.. men bloggar snart, ska fixa en smoothie!

fortfarande jätte ont i foten!

Det är jättejobbigt att ha så ont i foten, kan inte tro på att de inte är något..? aja, idag är det ju fredag! gud vad tiden går fort det var ju nyss måndag haha! idag ska älskling åka iväg och sova borta, så jag ska åka till djurö och vara borta lite från fiskis, ska bli så skööönt! men kommer ju hem imorgon eftersom att det ska fiieestas.
men nu ska jag kolla vad jag ska ha på mig idag, är det varmt ute idag? det ser ju ut att vara jättevarmt ju!
vi hörs snart iallafall, och det är nog ingen data där borta men jag bloggar genom mobilen!

FÖRLÅÅT

Förlåt men har inte orkat tagit massa bilder idag om vad jag köpte igår och har ingen ork nu heller, men gör det imorgon! för kommer inte göra något speciellt så då fixar jag de, men nu ska jag sova. så vi hörs imorgon!!

smart eller?

haha jo nu ska jag berätta en rolig sak för er, jag och min pojkvän låtsasbråkade och det gjorde så att jag just nu inte kan gå på foten kan inte röra eller inte göra något alls! efter en timme såg vi att foten började bli ännu svullnare så var tvungen att åka till sjukhuset och rönka foten men sen efter att ha varit där ett tag så säger dom att det inte är något fel.. de är ju lite konstigt eftersom att jag knappt kan gå på de? och när vi låtsasbråkade så hörde både jag och älskling att min fot knäcktes, men ska iallafall träna foten nu i 1 eller 2 veckor så ska de vara över! fast skönt att jag slapp GIPS iallafall! aja, nu ska jag gå och plocka undan i rummet sen ska jag och baby äta, så vi hörs snart! kommer lägga upp bilderna på nästa inlägg!



kram så länge!

Godmorgon!

Vaknade för ungefär en halvtimme sen, ska snart börja fixa mig för ska följa med älskling och köpa fotbollsskor för han ska börja spela igen! han är så himla duktig på fotboll så är jätte glad för hans skull! och dom har ju faktist tjatat om att han ska komma tillbaka till laget, så bra är han! sen ska jag faktist hämta mitt nya pass som har kommit nu! ska bli så jättekul att visa de för älskling för ser seriöst ut som en man med smink på fotot haha! inte okej.. nu ska jag ringa min pappi och fråga när han slutar så vi hörs snart ! och lägger även upp bilder idag om vad jag köpt och sen en dagens outfit kör jag också på!


Bilder kommer imorgon!

Tänkte börja med att de jag köpt kommer upp på bloggen imorgon för har ingen lust att ta foton och lägga upp nu! jag har inte gjort så mycket annat än att bara segat idag och varit i forum faktist haha.. men när som helst ska jag och älskling kolla på en skräck film!! har velat se den ett bra tag så ska bli superspännande!!

tänkte berätta lite mer om mig själv för dom som inte vet! och jaa.. jag har haft bloggen ett litet tag nu men eftersom att jag inte presenterade mig så bra i början kan jag säga ett och annat i det här inlägget? det gillar ni va? Det är ganska uppenbart att jag heter Sandra haha, och jag är född 94 och bor i en håla alla känner alla.
Jag har en pojkvän som jag älskar av hela mitt hjärta och som jag faktist bor hos, vi har varit tillsammans i snart 1 år och två månader och älskar att shoppa och vara utomlands, men okej jag har inte varit utomlands på ungefär 2 år men ska till serbien med älskling & company om en månad ska bli jättespännande! jag älskar även mandariner jättemycket och har en bror som är 26 år gammal och har blivit pappa för 3 månader sen, så jag har blivit faster åt två fina små sötnosar ( tvillingar ) jag vet inte riktigt mer vad jag ska skriva faktist, men nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska vi kolla på film, så detta blir mitt godnatt till er mina kära läsare! sov gott!


Helloooo bitches!

Kom ungefär nyss hem från nacka, sa ju att jag skulle blogga innan jag drog men hade så bråttom med att hinna med bussen så kunde inte! jag har iallafall fått med mig hem lite kläder och ett par solbrillor! *nöjd* aja nu ska jag kolla lite på tv känner att lingonveckan är påväg buhuu..
bloggar mer sen ! pusss

Godmorning!

Godmorgon på er, jag har tänkt på att jag har varit väldigt dålig på att lägga upp bilder så tänkte att jag skulle ta massa idag! bra va? vaknade typ nyss så ska börja fixa mig snart känner mig så ful idag haha, men alla har ju sina dagar.. funderar på att åka till forum och kolla lite kläder där! men vi får se hur jag gör! aja, ska som sagt börja fixa mig nu så bloggar jag sen om vad jag ska göra! puss på er mina fina läsare!♥


Sunglasses!

kom hem för ungefär en halvtimme sen, de var jättekul! har ju hittat ett par glasögon och shorts och en jumper som jag vill ha till sommarn. så här ser iallafall glasögonen ut på mig!




Säg gärna vad ni tycker ! kramkram


ska klä på mig snart..

Ska snart klä på mig och dags för att åka lite inlines! fan vad kul de ska bli!
Det blir jag älskling och renna som åker idag, just nu sitter jag bara här i mjukisar och ska först gå och handla bröd, men nu ska jag gå tror jag. så vi hörs sen mina fina lläsare!!

Om en månad är det serbien, tiden går så himla snabbt!

Ja som sagt så ska ju jag dra till serbien med älskling och hans falmilj, det ska bli så himla kul!
och det är typ 5 veckor kvar så man kan väl säga att de är ungefär 1 månad tills vi åker! 
Jag är ingen som åker utomlands varje år, men när vi kommer från serbien ska jag fixa jobb så jag och bara älskling kan vara utomlands! aja nog om de, eftersom att jag inte får något studiebidrag eller jobbpengar just nu så är jag riktigt fattig. men ska verkligen försöka hitta något!
för innan vi åka till serbiaa måste jag köpa det här, det är verkligen ett måste!!

Ny bikini !

Nya shorts !

kanske någon snygg kjol? 

Och självklart massa smycken och nya solbrillor, har alltid ett par extra med mig för säkerhetenskull! jag är så j*vla taggad, har inte varit utomlands på två år! så ni kan förstå mig va?
nej nu ska jag städa undan lite för älsklingens pappa fyller år! vi hörs sen! puss

Im sorry for the bad uppdates!

Jag har verkligen varit dålig på att skriva ett bra tag nu, har ju inte skrivit på ganska länge..
så nu tänkte jag iallafall börja igen! jag vaknade nyss och satte mig vid datan direkt, idag ska jag tvinga min pojke att gå på bio med mig, eftersom att ví har biobiljetter! det känns som en sån dag, eller om man väntar till den 25e och kollar på baksmällan 2. har ni sett 1an? så sjuktbra! och den nya verkar bääättre! aja nu ska äta frukost sen ska jag fixa mig. Vi hörs

Blogg.se

Det är alltid något med blogg.se så funderar på att byta sida. men jag informerar er såklart om jag gör de! som ni vet så har ju jag blivit blond, men kan lägga upp bilderna på bloggen senare ikväll för nu´ska jag ut och steka! ha de gött

goodnight!

Im back bitches! nu känner jag mig fräsch, skulle inte tvätta håret idag eftersom att jag ska färga de imorgon och det sätter ju sig mer om man har otvättat hår.. det visste ni väl ? Är så himla taggad för imorgon så ni anar inte! jag hoppas verkligen att mitt hår blir bra, och om jag själv får utrycka mig rätt så tycker jag det är sjukt snyggt med blondt hår och bruna ögon..Mjau! och som ni har märkt har jag slarvat med att gå ut och springa varje dag! jag blir så sur på mig själv när jag bestämt mig för något och inte gör de, så funderar på att göra de imorgon faktist! nej nu ska jag gå och lägga mig brevid min käre pojkvän och mysa till en film, gotnatt och sov så gott mina läsare!


...bada nu

Nu ska jag hoppa in i badet och lyssna på musik! det är så skönt när man gör de, så kan man sitta och bara rensa tankarna, vilket jag verkligen behöver göra just nu! så ska bli jätteskönt!
Skriver sen när jag är klar, vi hörs snart!

Imorgon blir jag blondin!

Fan va skönt de ska bli, imorgon ska jag bli blond som jag velat ett bra tag med inte gått och fixa för jag haft för mörkt hår! Men eftersom att jag är ganska ljus i håret nu så går de att bli superblond!
vilket gör mig jätteglad, så imorgon fixar jag blont hår och kommer absolut ta före och efter bilder
jag älskar min hårfärg som jag har just nu, men skulle nog älska blont mer! vi får väl se hur de kommer se ut! aja, nu ska jag äta något för är vrålhungrig! vi hörs sen!


godemorgen!

Godmorgon på er! vaknade ganska nyss och är på toppenhumör idag! kolla bara hur fint väder vi har idag?
men nu ska jag äta frukost sen ska jag fixa mig och sen troligen dra ut! vi hörs sen!

GODNATT!

Godnatt på er, nu ska de mysas och kolla på film med min käre pojkvän!

I am number 4

Har laddat ner en film som verkar vara galet bra nyss, så nu väntar jag mig bara en älskling som ska komma snart sen lite senare ska vi kolla på filmen! nu ska jag äta kycklingsoppa sen ska jag fixa mig, känner mig så ugly idag! vi hörs sen!

Hellloo bitches!

Hej allihopa! sitter med älsklingens kusin och pratar lite, älskling har fortfarande inte kommit hem ännu, han kommer runt tolv ikväll så ska fixa lite myspys tills han kommer! kändes så tomt utan att någon låg och krama om en ikväll, usch! nej nu ska jag vara lite social mot maki! vi hörs sen!


Godnatt

Nu ska jag lägga mig och somna till en film. vi hörs imorgon godnatt!


U are my angel.

låten får mig verkligen att påminna mig om dig, för jag hade gjort samma sak om något hade hänt dig.
jag älskar verkligen dig av hela mitt hjärta, det är inget jag bara säger, för det är något jag verkligen menar.
1år och snart 2 månader med dig har varit det bästa i mitt liv, jag älskar dig my angel.

"And i know an angel was sent just for me And i know i'm meant to be where iam, And i'm gonna be."
what are words if you really don't mean them when you say them what are words if they're only for good times then they don't when it's love yeah you say them out loud those words they never go away they live on even when we're gone Anywhere you are, iam near Anywhere you go,i'll be there and i'm gonna be here forever more every single promise i keep cuz what kind of guy would i be if i was to leave you when you need me most Im forever keeping my angel close.♥

Jag älskar dig Älskling, glöm inte de!




Allt för dig mitt hjärta


Vad ska man göra denna tråkiga dag?

Det vart inte alls som jag hade hoppats på idag, skulle kolla på en film och tjocka oss.. men nej, alla är trötta och några har redan somnat! nej nu ska jag gå upp till mamma och kolla läget där uppe.
vi får se vad som händer idag, kanske slutar med att jag sitter i rummet och kollar på film helt ensam..? det är väl alltid mysigt att vara lite ensam också! fast jag saknar min älskling..menmen, nu ska jag dra hem till mig! hoppas ni har en bra fredag!!


Vaknade nyss..

jag är fortfarande trött och vaknade nyss! idag ska jag inte göra något speciellt faktist, jag kanske bara ska ha en filmkväll för mig själv eller gå till jossan. vi får se hur jag gör! idag ska älskling inte sova hemma och det värsta jag vet är att sova utan honom, det är så himla jobbigt! är sugen på kaffe men har druckit minst 7 st idag, usch det är att överdriva haha! nej nu ska jag lyssna på musik. vi hörs sen!


Im going to be blonde this summer!

Jag ska verkligen bli blond den här sommaren, jag saknar att vara blond så det dånar om de!
älskar att ha bruna ögon och sen ljust hår, det är så himla snyggt! visst jag gillar min hårfärg som jag har nu också men mitt mål har varit att bli blond den här sommaren. och om jag blir de ska jag ska förbli det ett bra jävla tag också!! den här gången ska jag fixa det hos en frisör haha! det är inte bra att färga de hemma, lägntar tills jag har pengar i handen så jag kan fixa de nu alltså!




Saknar de så himla mycket, så fint! och då måste man fixa nytt löshår.. IGEN!
vi hörs sen!

im back

Har nyss kommit hem från ett litet extrajobb som jag gjorde med älsklingens mamma, det var faktist jättekul. för jag och älsklings mamma kommer riktigt bra överens! nu är jag jättetrött.. för jag har varit uppe sen klockan 7 imorse, och har nyss ätit från philips gatukök! så himla gott, ni vet han som är komikern och varit med i ana gina show? han jobbar ju där! Malak. nu ska jag gå och vila, vi hörs sen. puss

tillbaka!

Nu är jag tillbaka från joggningen med carro, kommer lägga upp mitt första videoinlägg på bloggen senare ikväll som jag och carro gjorde när vi tog en paus hehe! känner mig jättestolt nu! och kommer säkert ha träningsvärk i hela kroppen imorgon! eftersom att vi gjorde lite situps och armhävningar också! *ler* men är absolut inte klar ännu, ska börja jogga varjedag! förutom på lördagar, då är jag ledig! nu ska jag hoppa in i duschen så jag känner mig fräääsch!
hörs snart!


Joggings-outfit!





Värsta skorna ju! men dom är sköna och behagliga när man ska gå så kan tänka mig hur bra dom är på att springa! vi hörs sen!

nu ska jag taggaaa !



Tro inte att båda var till mig haha! den ena är till älskling och den andra är till mig!
nu ska jag klä på mig joggningskläder sen ska jag gå! puss

jogging snart!

Idag ska jag,carro,älskling ut och springa som jag redan har sagt.. men jag har ju jättedålig kondition så jag kommer säkert vara längst bak haha! men det är väl en bra början.. ellerhur?
kommer säkert känna mig jättenöjd som inte sprungit på år och dar, så det ska bli jättekul! och bra sällskap är de ju också!  aja nu ska jag äta något innan vi ska ut och springa!
Vi hörs innan vi drar ut! kram så länge!

DAGENS LÅT!

Har inget att göra, väntar på att min älskling ska komma hem.. så medans så lägger jag in dagens låt. den är grym och väldigt bra partylåt!

Enjoy the music bitches!

Godmorgon

Godmorgon på er! vaknade för ungefär en timme sen nu, har kollat på gamla bilder på mig när jag var fjortis hahaa! ni ska få se dom men först ska jag berätta vad jag ska göra idag, idag ska jag ut och jogga med en kompis som heter carro som jag länkat och haft som dagens snygging kommer ni ihåg henne? henne ska jag iallafall ut och springa mer, lite tråkigt väder tycker jag att vi har idag, men det ska inte få stoppa mig..sen ska jag träna lite hemma och nu snart ska jag fixa mig. vi hörs sen!





det här är en bild från när jag var på kryssning med mysan, jag saknar henne som hon var.
not like this. aja, jag i långt och svart hår.. jag ska inte kolla på de, för då kommer jag bara vilja byta hårfärg! haha

GODNATT!

nu ska jag krypa ner under täcket och snutta! vi hörs imorgon direkt när jag vaknar!
för imorgon gäller de, jag ska ut och springa.. vi får se hur jag lyckas med haha!
godnatt på er mina läsare!

 så ska jag och älskling snutta inatt!


BEACH 2011 bitches!

såhär kommer mitt schema se ut när jag börjar med min diet + träning!

Måndag: morgonjogga 50 situps på kvällen


Tisdag: morgonjogga 50 situps på kvällen

onsdag: morgonträna 50 situps 20 armhävningar sedan kvällspromenad

torsdag: dagsjogga 50 situps 20 armhävningar

fredag: morgonjogga direkt efter 50 situps och sen 20 armhävningar

lördag: morgonjogga ( bara om jag orkar ) annars är jag ledig.

söndag: jogga vilken tid jag vill 50 situps.

jag har inte börjat med att skriva ner en diet vad jag exakt ska äta än, men ett som är säkert är att jag ska börja äta mer sallader och mindre fett, och absolut inget godis fast på lördagar är de okej haha! och kaffe har jag hört inte är så bra om man vill gå ner i vikt, men vet ni vad? det skiter jag i. för jag älskar kaffe, speciellt på morgonen!

tycker det är så snyggt med lite magrutor på tjejer faktist, men de ska va tjejiga magrutor då!


Veckans sämsta!

Som ni vet så har jag blivit kickad från skolan, det gjorde mig galen och på så himla dåligt humör!
idag, två dagar senare så sitter jag här och är så jävla sur och ledsen, varför klantade jag mig angående skolan? jag kunde ha tagit stundenten om snart 1 år. det hade varit så himla bra.
och sen så vet ni ju att jag JOBBADE på en resturang? dom har hittat en annan servitris så är jävligt pisstoff just nu. att dom inte kontaktar mig, tänk om jag hade åkt dit idag och sen ser en annan vara i mina kläder, i mitt jobb, jag hade lackat sönder. nu skulle de sitta fint med en utomlandsresa med min älskling som alltid kan få mitt humör på topp igen, bara vi två dra iväg.. hur bra skulle inte det vara? GAAH är så jävla sur.

En tjej utan skola och jobb. det är inte kul !

Godmorgon gott folk!

har fortfarande inte sagt till mamma att jag blivit kickad från skolan, oh my god! haha nej men ska nog ta och göra det i dag.. undra vad man ska göra på dagarna då? kanska ska skaffa mig ett extrajobb? skulle ju inte sitta fel om jag säger så hehe! nej nu ska jag dricka kaffe, vad ska ni hitta på idag? kram på er så länge!
 bjuder på den så länge!


FRÅGESTUND AVSLUTAD!

Varför har du blivit så fast vid din pojkvän? du har tagit honom framför många av dina vänner, okej du älskar honom men fortfarande?
 
SVAR; Asso saken är den, att jag har inte tagit honom före mina kompisar. när jag blev tillsammans med min pojkvän som jag älskar grymt mycket, så var/är jag mycket med honom det kan jag erkänna, men jag lämnade aldrig min vänner för de, men kan säga att när jag blev tillsammans med honom såg jag vilka som var äkta och inte äkta! 

Hur har du färgat ditt hår? grymt snyggt!

SVAR; Jag har blonderat från svart. har färgat de med många blonderingspaket. gör inte de, det förstör bara håret! kram

vad e du mest nöjd med på din kropp??
och vad e det värsta du har gjort i hela ditt liv!!!
svara med hjärtat. och var ärlig!!! :)

SVAR; Oj, det var svårt! men något på min kropp så gillar jag nog mest mina ben hehe!
det värsta jag gjort? Sårat någon jag älskar.

Vad är ditt drömjobb? Favoritmaträtt?

SVAR; jag vet inte om jag har något drömjobb faktist, men när jag var liten så ville jag bli polis. men inte längre!
och favoritmat, ojojoj haha jag älskar mat. men helt ärligt TACOS!

Vem e din bästa vän?! Heheheh

SVAR; min bästavän är josefine. hon jag föddes med, hon som tävlade med mig om vem som skulle komma ut först. vi som känt varandra sen förstadagen på livet. älskar dig <3

varför har du blivit så fast vid din pojkvän? förut var du så rolig!

SVAR; som sagt så älskar jag honom, just därför. bara för att jag är med honom kan jag inte vara rolig då eller?

varför e du så snygg? :Q_
vilken av alla stunder har varit den bästa/ mysigaste med nikola? :)
favorit drink? ;)
favorit mascara?.. måste köpa en ny därför jag undrar :P haha
puss bebbi!

SVAR; snygg? nej haha! men tack så mycket, det gör min dag! och alla stunder med min älskling är alltid dom bästa och mysigaste. men den absoluta var nog när vi förlovade oss! och min favoritdrink är nog sex on the beach, så himla god smaka den någon gång! mascara? har ingen favorit men ta den med volume på, dom är alltid bra! puss&kram!

Vad fick dig att börja blogga ?=)

SVAR; Jag älskar att skriva, innan så skrev jag alltid dagbok. och kan fortfarande göra de fast jag bloggar! och älskar att fota, fast jag inte varit så bra på de den senaste tiden så är det alltid kul att skriva och lägga ut bilder!


Vilka bloggar läser du? :) Hur ofta kollar du i kylskåpet på en dag? :D


SVAR;  bloggarna jag mest läser är nog kissie,paow,dessies & carros. och ibland kenzas!
hahaha det var den konstigaste frågan jag fått, men jag kollar nog bara i kylskåpet när jag är hungrig och har lingonveckan SPECIIELT. haha!

FRÅGESTUND!

Tänkte köra en frågestund nu! så passa på att fråga! dessutom så gäller frågestunden bara till klockan 10, så hurryy up!

Dagens låt!

Tycker dom är så tööönga på den här videon! lyssna hur fort dom sjunger!


Grymma va? nu ska jag kolla lite på tv, sen lite senare ska jag nog ut och ta en promenad i det här dåliga vädret. eller ut och springa!

Några jag tycker är jävligt snygga.

Här har ni några tjejer jag tycker är så jävla snygga enligt mig !


Angelina jolie, a beuti and a hottie!

Megan fox, vad ska man säga? hon är galet snygg!

Tila tequila, har nog aldrig sett en sån snygg japan på denna jord!

Sen är det jessica alba, hon är en riktigt söt/snygg tjej!

Det finns ju oerhört många fler, men orkar inte lägga upp fler!
Just nu sitter jag och lyssnar på musik och ska välja dagens låt, vad gillar ni för musik ?
som jag redan sagt så älskar jag all musik men helst inte rock osv!


Vaknade nyss..

Godmorgon mina underbara läsare! Idag är jag på en aning bättre humör, men det är vädret som förstör allt, först har vi så fint väder och så fort det ska bli maj så försvinner de och snöar/regnar?
inte okej! jag tänkte iallafall dra upp en grej senare i bloggen som jag ska börja med eftersom att det är sommar snart!  men det gör jag sen! vi hörs snart


Är på dåligt humör!

Är på så himla dåligt humör så det är itne sant asso! Fuck nacka gymnasium..
Har lovat min mamma att sköta skolan osv, men sen blev jag kickad idag PGA jag inte komma få några betyg? vad är de för skit!? orkar inte skriva nu om de, men jag skriver mer om det ikväll!
Aja, idag har jag inte gjort så mycket har nyss kollat på en grym film med älskling, och varit hos rosie och brorsan en snabbis! vad har ni gjort idag? och vad är de för dålig stil att inte kommentera?
jag vill ha massa kommentarer när jag bloggar mer snart! så sätt fart nu vaaaaa


/ Sandra♥

Gårdagen!

Gårdagen blev väldigt lyckad, en trevlig kväll med dom nära och kära! mycket dans och bara glada människor igår! det gillar vi! jag och älskling kom hem runt halv 4 imorse så är ganska trött.
Snart ska jag gå hem till brorsan och rosie och barnen! ska bli så mysigt att träffa dom.. Nu har jag klätt på mig så nu ska jag gå hem till josse och hämta mina grejer!


Gårdagens outfit!

Jag och älskling!
Lägger upp alla bilder från igår ikväll!