DAGENS JÄVLA LÅT!


FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUCKA UR !

Hoppas ni har det bäst, det har jag! laddar upp alla bilder imorgon!
ännu en gång, trevlig valborg allihopa!

VALBORG..

Nu är det dags för mig att duscha och sen ska jag gå till min bästavän josefine! vi ska fixa oss tillsammans, sen när vi är klara så ska vi dra till renna och partajja med folket! Kommer bli superkul, nu ska jag duscha. vi hörs imorgon om inte senare ikväll! Ha en trevlig valborg nu förfan!


Dags att sleep!

Dags för mig att sova, men först ska jag berätta att jag är galet intresserad av ormar fast jag är sjukt rädd för dom! och idag har jag klappat en för första gången i mitt liv! ganska imponerad av mig själv sådär hehe! aja, idag skrämde vi iallafall älsklingens mamma som är LIVRÄDD för ormar jag bad dom komma med en orm hem till dom, och såklart att dom ställde upp på de! det var lite roligt att se haha! sen klippte älsklingen alex idag som är brorsans kompis, och det vart superbra! Tycker själv att min pojke borde bli frisör eller något sånt haha!  vi kom nyss hem från att tagit en promenad och hälsat på ormsisarna! men nu ska jag sova.. Godnatt!

Lite bilder från idag iallafall!



Fin orm va? tycker den är superfin skulle vilja hålla men skulle
nog bara stått och gråtit haha!


En alex som är rädd för att bli klippt haha!



Sen vart han klar! nu ska jag allvarligt talat sova så jag är pigg imorgon!
Godnatt på er

jersey shore

Har alltid gillat dokusåpor, skulle aldrig tänka mig vara med i något sånt men det är alltid kul att kolla på de, för dom skämmer ut sig så totalt. Jag har kollat på bigbrother litegrann den här säsongen, men tycker inte alls att de är lika kul längre.. det var så mycket roligare när det var mer tjafs osv! men något jag verkligen diggar är jersey shore! kollar ni på det? det börjar ju om en timme så ska bli spännande att se vad som händer den här gången! Aja, nu har jag precis ätit med älsklingen och nu ska jag väl bara sitta vid datan en stund sen ska jag gå och kolla på mitt favoritprogram!



Vilka gillar ni bäst? jag diggar snooki och the situation!


Ut med hunden..

Nu ska jag ut och gå med hunden på en liten promenad så jag får lite frisk luft! Och de ser ju ändå ut att vara ganska varmt ute idag..? vi hörs sen efter promenaden!

Min söta vovve och jag.


Börjar bli bättre.

Börjar bli lite bättre nu, men kanske ändå ingen ide att åka och jobba idag? eftersom att jag fortfarande liksom är sjuk, jag är inte frisk.. eller borde jag gå iallafall? kanske borde stanna hemma så jag blir frisk någon gång istället! aja, vaknade nyss och ska snart äta frukost sen ska jag inte göra så mycket, jag vill fixa mitt hår bara för skojjskull så de ska jag nog göra. vi ses sen!


jag har hittat den!

Godmorgon/Goddag! haha har varit vaken ett tag nu, fortfarande sjuk och mår lite sämre än igår så det är inte alls kul! jag har iallafall kollat på internet har letat efter en klänning jag har velat ha ett bra jävla tag, och igår hittade jag den! men inte alls säker längre om jag vill ha den, jag i långklänning? skulle de passa? har ju testat en långklänning en gång i hela mitt liv, och de kändes lite konstigt men jag tyckte ändå att det skulle vara så himla fint till sommaren! men vi får se hur de blir..
 hörs snart!

Tillbaka!

Hej på er! nu är jag hemma från nacka, har gjort passet och fick stå och vänta i ca 2 timmar så är jävligt trött! men skönt att jag fått de gjort nu iallafall.. när vi vart klara så gick vi igenom forum så jag hann köpa mat till mig och älskling och nu sitter jag här! idag ska jag och älskling köra " ta hand om mig självdagen " istället, det blir bättre så! så vi ska ligga och mysa i badkaret med ansiktsmask låter som en jättebra ide, är supersugen på att bada haha! nej nu ska jag vara med älsklingen min, vi hörs sen!

Ska gå till centrum

Är jättetrött och har börjat få lite hosta, känner att jag börjar bli hungrig så ska snart gå ner och köpa något jag kan äta! måste ringa chefen också så att han vet att jag inte kommer idag.. aja, nu ska jag klä på mig och sen ska jag gå ner och handla! bloggar snart igen!

Vaknade nyss!

Godmorgon på er! idag mår jag lite bättre, och det känns jättebra för då vet jag att jag kan jobba i helgen, fast vi får se hur de blir med de.. kanske eventuellt vara med några, och sen är de ju valborg på lördag ju! Vad ska ni hitta på på valborg? Aja, idag ska jag åka och fixa pass eftersom att det var stängt när vi kom dit! och igentligen ska jag jobba idag men kan ju inte eftersom att jag är sjuk, och det är så himla stressigt där och jag har feber så det är nog ingen bra idé!

 
En bild på min nya fina klocka, Älskar den! så jävla snygg


Godnatt..

Nu ska jag hoppa in i duschen sen ska jag sova, ska till vårdcentralen imorgon och sen tvättstugan och senare ska jag åka och fixa passet jag skulle göra idag. vi hörs imorgon.
Godnatt!


118 800!

Jag skickade ju ett sms och frågade vilken kändis jag var lik och då skulle man skicka in en bild på sig själv också! Och jag skickade den här och fick svar att jag var en blandning av Eva mendes & angelina jolie! inte illa..?







Är vi lika..?






Vaknade nyss!

Är fortfarande jättetrött och mår inte bra alls, trodde de skulle bli bättre om jag sov lite!
tänkte jag skulle visa vad jag köpte snabbt medans jag var till nacka iallafall!

 
En söt miniplattång! behövdes verkligen.


ett par nys headset till älskling!



Det var allt, men tyckte att jag skulle köpa något vi behövde för en gång skull!


Halsfluss & feber!

Kom nyss hem från nacka där jag skulle fixa ett pass, men det var inte öppet när vi kom så vi ska åka dit imorgon istället..så himla trött och mår inge bra alls! har fått halsfluss och feber också, sen när vi väntade på bussen var den 40 minuter försenad så jag är ganska pisstoff just nu! ville bara hem eftersom att jag mår så pass dåligt.. nej nu ska jag gå ner till centrum och köpa något att äta till mig och älskling, sen ska jag lägga mig i sängen och titta på film..Anaconda får de bli, har ni sett den? och är den bra? den verkar lite läskig! Vi hörs senare, ska visa vad jag köpte till älskling och mig sen också, men de gör jag senare ikväll.



Bra skådespelare också, vi får se sen vad jag ger för poäng!


Pass

Sitter och dricker kaffe, väntar på att min pappa ska ringa och säga att jag ska dra till nacka så vi kan fixa mitt pass. skriver mer sen

If you leave me, Then i leave the world.

Är inte på så bra humör, vaknade för en timme sen och jag är väldigt röksugen just nu! hatar när man inte har sin jävla morgoncigg.. aja, idag ska jag och pappa åka och fixa pass så det ska bli nice. Sen ska jag väl hem och göra en " ta hand om mig självdag " eftersom att vi aldrig gjorde det igår! nej nu ska jag ligga och dega lite, sen måste jag börja fixa mig! Juste.. gissa vad jag fick för svar igår av 118 800..? gissa på ni så länge så skriver jag det om en timmer eller två! Cao

Godnatt!

Verkar inte få något svar, men ska iallafall gå och lägga mig. vi hörs imorgon bitti om några timmar GODNATT!

Halsfluss..?

Tror jag börjar få halsfluss, har jätteont i halsen och börjar må illa. har ju haft de ett antal gånger! Så jävla typiskt att de ska komma nu när supervädret är här.. Aja, ska skicka ett sms till 118 800 snart och kolla vilken kändis jag är lik hahaha!  skriver då!


Duschen nu snabbt!

Blir ingen " ta hand om dig självdag " idag, vi kör på det imorgon istället när vi är slitna och trötta efter skolan! fan va sur jag är att vi inte får en vecka extra, det är vi värda ellerhur?
Nu ska jag hoppa in i duschen sen kolla på film och mysa.. vi hörs imorgon!

En bild från när jag var blond GODNATT!


DAGENS LÅT!

Kör en dagens låt nu så länge medans jag laddar ner alla bilder från idag!


Älskar rihanna, hon är så jävla snygg och så jävla bra låtar!

Hemma från stan..

Hej på er, kom nyss hem från stan är så himla trött! fick iallafall något köpt.. snart kommer älsklingens kusiner hit så vi har städat lite snabbt nu också, senare på kvällen ska ju jag och älskling köra en sån här " ta hand om mig självdag " Det ska bli supermysigt! har köpt två ansiktsmasker till oss idag på stan också. med hallonlukt! det här är iallafall vad jag köpt idag!

En söt bh !



Mer underkläder! superbra, precis vad jag behöver!



En söt tröja, med lite öppet vid ryggen!



Ett fint linne, det ser ut som rött men det är lite rosa rött, skitsnyggt!



Och sen som sagt två ansiktsmasker till älskling och mig!
juste får inte glömma skjortan till mitt nya jobb också haha..

Vaknade för en timme sen..

Godmorgon på er! vaknade för ungefär en timme sen, ska duscha och sen fixa mig sen in till stan och shoppa! vill köpa en tröja jag har hitttat, hoppas på att den är kvar hehe!
Ne nu ska jag hoppa in i duschen visa outfit snart!


Är inte trött.

Busungarna ligger och sover, så jag och älskling sitter vid datan han sitter och spelar CS och jag sitter och bloggar! jag och älskling ska köra en sån här " ta hand om mig självdag " imorgon, ska bli jättemysigt! vi ska göra våran egna ansiktsmask och ligga i badkaret och bara njuta med musik och massa! jag har jättetråkigt, så funderar på att köra frågestund i en halvtimme ungefär? skriver snart om det iaf! här är tråkiga jag nu! haha
Håret står åt alla håll höhö!


Anaconda..bra eller dålig?

Säger godnatt nu, för nu ska jag prata lite med älskligens föräldrar och sen ska vi titta lite på film och sen sova. vi ska kolla Anaconda 1, är den bra ?
Vi hörs imorgon!


I NEED !

Något jag verkligen behöver är en plattång och en hårfön, eftersom att jag använder löshår ganska ofta så är det bäst att platta så det ska se ut som sitt eget! Men tyvärr så har min dött!  lite jobbigt eftersom att jag inte får min lön förens nästa vecka! och då har jag bara håret i en bulle. hur kul är de? inte roligt alls.. tycker bara man ser så jävla ofräsch med bulle hela tiden! eller vad tycker ni..? ska jag vänta eller ska jag beställa hem en? tror jag bestämmer mig för att beställa!


Ganska snygg hårfön och plattång eller vadååå!?

DAGENS LÅT!

Har ju inte kört dagens låt ännu, och inte gjort det på ett tag heller så tänkte att jag kunde slänga in en låt nu! Det är en låt med mohombi som jag tror kommer bli årets sommarplåga! Eller vad tror ni? tycker ni också den är bra? Love it!



Får värsta sommarkänslan av den här låten! så himla nice!

BARNMAT..?

Har läst kissies blogg ett bra tag nu, och tycker att hon går över gränsen.. Jag anar att hon gör de för läsarens skull eftersom att hon alltid tyckt att hon är så bäst på allt och så jävla perfekt och snygg! enligt mig tycker jag bara att det är barnsligt att göra de för läsararna.. Men börjar tro att hon fått anorexia! eller vad tycker ni ?

DÅ:



NU:




Tycker hon börjar bli äckligt smal faktist! aja, upp till henne!
DISS på kissie iaf!
Nu ska jag gå och handla lite snabbt, sen updaterar jag mer!
vi hörs snart!


Städat klart nu!

åh gud vad jag är trött nu, har städat hela lägenheten hemma hos så mig känner mig skitduktig haha! sitter och dricker kaffe nu och det satt fint kan jag säga! det finns så mycket jag vill ha just nu, jag vill ha en ny mobil massa kläder och skitmycket pengar!  sen vill jag köpa allt till min älskling också, har hittat så mycke fina kläder till honom men måste vänta tills nästa vecka! eller om man beställer nu och lånar av mamsen så länge.. ska nog ta och göra de! haha.. vi hörs snart!
/ Sandra ♥

En bild på min fina vovve så länge! hehe..


Hittar inga kläder.. vad är det här för något?

Hittar inga kläder på internet dom har haft samma kläder hela tiden, det tycker jag är jävligt tråkigt av dom. fan jag som ville shoppa! haha aja, nu ska jag gå och busa med älskling. vi hörs snart!  en bild från igår på mig och carro haha!  / sandra ♥


Vaknade för inte så länge sen..

Vi kom hem till älsklingen nyss, idag blir det städning hemma hos mig kan jag säga hehe!
Det var supermysigt igår, och jättegod mat! idag vet jag inte vad som händer, kanske bara chillar med älsklingen min! vi får se hur det blir, nej nu ska jag fixa en kaffe sen ska jag kolla kläder till mig och älskling på internet! Updaterar väldigt snart! / Sandra♥



En rolig bild från igår, hahaha !


Påskägg!

Glad påsk på er ! haha idag fick man leta efter ett påskägg med massa godis och pengar i!
Jag och älskling fick dela på påskägget och varsin hundralapp, inte illa! Idag ska vi grilla hemma hos mig på min baksida, myspys!  nu ska jag äta något, för nu är jag hungrig !!
updaterar snart! / sandra ♥


mitt köp i onsdags!

Glömde btw säga att jag handlade lite i onsdags det som behövdes!


solglasögon,kam, och en riktigt kattig pincett!


En supersöt tröja!


En till tröja som är fin på!


Fick även en fråga om hur jag kan ha så långt hår ibland och även så kort..
Jag använder löshår som man kan köpa på tajmahal, det är där jag brukar köpa mitt !
Det är riktigt bra hår där, det finns oftast en rea hylla där, och de är för de mesta äkta hår också så tycker att du ska kika in dit om du inte är nöjd med ditt eget! anledningen till att jag använder löshår är för att jag inte alls är nödj med mitt eget, men det är så klart mitt eget fel, har färgat för mycket!

Förlåt för dålig updatering!

Ouups på mig, jag har varit jättedålig på att updatera!! det ska inte få hända mer.. Igår kväll kom älsklingen till mig och sov, vi åt middag och kollade på två filmer. Den ena var inte alls bra men den andra var skitbra enligt mig! idag har man inte gjort så mycket, men jag åkte till jobbet för typ en halvtimme sen men är tillbaka eftersom att jag tydligen var LEDIG idag, Härligt! haha.. Idag ska jag och älskling till tommy och vara där med några kompisar, det ska bli trevligt. Sen sover vi hos mig ikväll igen antar jag!  Läste nyss Kissies blogg, jag dissar henne väldigt hårt! Har ni sett hur benig hon har blivit?! hon som hade så fin kropp sen när hon börjar äta igen kommer hon bli dubbelt så stor lycka till på dig gumman!  Igår dog min plattång RIP på dig.. saknar dig redan, behöver ju dig nu typ ?  aja, får väl ta och köpa en ny när pengarna kommer! Nu ska jag slappa lite vi hörs sen! /Sandra ♥
Jag bjuder på den sålänge!

PS. I love you!

Älskling en dag utan dig är som ett år utan dig, du ska veta att du betyder så himla mycket för mig. Jag vet att vi kan tjafsa ibland men det gör alla som är i ett förhållande, men det är ett tecken på kärlek. Att jag och du fann varandra är jag så himla glad över, du och jag föralltid baby.
PS. I love you ! ♥







Vi sa föralltid, det kommer förbli föralltid. / Sandra♥

unts unts unts!

Sitter i köket har precis kommit hemifrån mig, saknar min älskling så himla mycket. jag är inte van att sova själv vi sover ju med varandra varenda dag.. han åkte på 24 timmars kryssning så hoppas verkligen att han har fuckat ur nu haha!  för när han kommer hem ska jag bomba honom med massa pussar hehe.. nej men nu ska jag berätta om gårdagen, jag carlos och josse tänkte att vi skulle grilla och ta några öl, carlos hade tappat sitt id kort eller han letade överallt men hittade inte de, men det löste sig till slut. när vi gick ner till holmen så började det bli lite mörkt och vi skulle göra en egen brasa, när vi hade lagt massa pinnar och sånt så började vi tända brasan de vart eld men mer rök haha sen efter en minut höll den på att släckas så vi fick hålla på så hela tiden..
vi ringde min älskling men det ända man hörde var : UNTS UNTS UNTS !  allstå musik så antar att han har haft kul! carlos sa att vi skulle köpa älgen igår btw, och ja vi gjorde de också. sen när vi hade köpt så såg jag att det var 7,5or. överdrivet mycket alkohol i så ska aldrig köpa det mer..menmen, nu ska jag fixa mig sen ska jag invänta min älskling som kommer ikväll. åh vad jag saknar honom! vi hörs sen! / Sandra ♥

@ älsklings place!

Är hemma hos älskling, bor ju typ här om man säger så? ska fan fixa något jag och älskling kan göra idag.
känner att jag vill göra något med honom funderar på att gå upp till macken och köpa något gott som vi kan smaska på och ladda ner någon film, det ska jag nog ta och göra haha!  så sugen på allt när man har lingonveckan inte så speciellt kul hehe..nej nu ska jag ta och gå upp innan det stänger !
skriver när jag kommer tillbaka.. CAO! / Sandra ♥

Shooo!

Idag har jag som sagt varit ute det blev inget fiskande utan vi gick till braxenparken och lekte med barnen istället, vilket var supermysigt sen lite senare kom älsklingen dit också men efter att ha varit där en stund så gick jag och älskling hem sen städade vi och efter så råkade jag somna så jag vaknade nu haha! Nu ska jag älskling träffa Rosie och brorsan vi ska spela lite pingis haha det var så länge sen jag gjorde de! så det ska bli jättekul..
Nu ska jag väcka grisen sen ska vi gå lägger upp alla bilder från idag lite senare! då ska jag blogga järnet! Vi hörs snart" / Sandra ♥


träffa brorsan!!

Nu ska jag till holmen och träffa min bror och hans tjej och barnen dom ska fiska hehe så man får väl passa på att sola nu då! jag hade superlätt för att bli brun förut men nu har de blivit helt annorlunda?! fattar inte varför men ska pressa så jag blir en aning brun är så himla blek haha! kommer ta med mig cameran så tar en massa foton idag och lägger upp, nej nu ska jag fixa mig så drar jag ut puss på er så länge! / Sandra ♥


FRÅGESTUND AVSLUTAD!

Hej och godmorgon på er! jag fick inte så många frågor igår ju så tänker inte svara än.. kanske är bäst om vi väntar till jag börjar få lite mer frågor osv! det är ju roligare!
idag ser det ut som att vi får ännu en solig dag fan vad härligt, det ända som fattas nu är solglasögon, jag har inga så måste åka in och köpa till sommaren 2011! och kanske något mer då..
jag behöver örhängen, jag har hittat ett par örhängen som jag dör för och jag vill verkligen ha dom, men då måste jag åka in till stan..men kanske lika bra att göra de innan allt tar slut ?
folk har redan börjat gå med shorts! jag känner att sommaren är påväg hehe..
vad ska ni hitta på idag? / Sandra ♥


FRÅGESTUND!!

Tänkte att jag skulle köra på frågestund så länge medans jag rensar tankarna, ni får fråga allt vad ni vill veta så kommer jag att svara ! kram på er! / sandra ♥


...

" jag bloggar om några minuter " jag vet, men jag ska ta en kopp kaffe och rensa tankarna lite innan funderar jag på. så uppdaterar lite senare! kram / sandra ♥


Hej på er !

Förlåt för att jag inte har bloggat så mycket nu, men eftersom att jag jobbat har jag varit så himla trött!
men nu är jag ledig tills på fredag då jobbar jag igen.. så vad kan man göra idag då? kanske ut och steka i solen och äta massa gott?  Eller grilla kanske? fett gott med grillat idag!! äh vi får se vad som händer idag..
Bloggar om några minuter vi hörs snart / Sandra ♥


DAGENS OUTFIT

Sitter och äter lite frukost innan jag drar till jobbet börjar 1 och slutar 9 ikväll. är så himla trött!
Här kommer lite bilder på hur jag måste se ut, man måste ha en vit skjorta på sig sen är det upp till sig själv vad man vill ha på benen!


Och sen får vi ju inte glömma frukosten..
 mums!

Nu ska jag vara lite social mot min älskling, vi hörs senare ikväll! / Sandra ♥

Godmorgon!

Godmorgon på er! jag är jättetrött och ska snart iväg till jobbet men får ändå cash så det är ju bra de!
Så jobbigt att man måste stressa där eller måste och måste det blir så när det är mycket folk, men det lugnar sig efter ett tag iallafall! men det bästa är att när man väl får ta en lite paus så är de bara att ta vad man villl ha gå ut och sätta sig i solen tex, riktigt skönt ju så kanske man kan få lite färg hehe.. skulle ju sitta fint med att vara lite brun eller? haha! nej nu ska jag hem till mig hämta ett par byxor som jag glömde hemma igår, sen måste jag börja fixa mig och dra iväg till jobbet! Fast hinner nog garanterat lägga ett inlägg innan jag åker för jag gick upp tidigare för er skull och för att jag inte skulle stressa! jag skriver så fort jag kommit ner hit nu måste jag faktist hämta byxorna! Puss / Sandra ♥


juste, BOMBEN!

Kom på att tänka att jag tror inte jag ska släppa bomben än, lite för tidigt tror jag!
Men kommer skriva DIREKT när jag vet allt och det är väldigt snart..  Vad gör ni? som sagt gick jag från resturangen för jag blev typ sjuk men det är en aning bättre nu faktist! bra va? så jag ska till jobbet imorgon iallafall. visst har det varit otroligt fint väder på sistonde? så sjukt jävla nice!
 Tänkte att jag skulle upp och prata med mamma om en viktig grej jag måste ta upp med henne, då kan jag ju samtidigt ta med mig sladden till mobilen så kan jag ju lägga in bilder på hur jag ser ut tex som servitris !  men nej nu ska jag kila upp till mig hämta lite kläder och sen kommer jag blogga JÄRNET! puss på er så länge!
/ sandra ♥

FÖRLÅT, STRESS!

Hejhej, och förlåt för att jag itne har skrivit igår men tyvärr så hann jag inte men iallafall igår så jobbade jag i fem timmar det gick bra, fick ta beställningar i tele osvosv..men de var jätte stressigt! och mådde illa som bara den.
idag börjar jag 1 och slutar fan 9 haha kommer vara hela jävla död kan jag ju säga :/ menmen.. vi får höras sen direkt när jag kommer hem från jobbet så ska jag skriva lite! sen KANSKE jag ska släppa årets BOMB här.. så vi får se ;) puss! / Sandra♥

Hejhej hemskt mycket hej !

Finns inte så mycket att göra här i fisksätra så funderar på att gå på en promenad HELT SJÄLV så himla skönt ju med lite musik i öronen sådär! Det tror jag att jag ska göra faktist, sen så vet jag inte vad jag ska göra.. Är desperat vill verkligen börja jobba nu.. men imorgon WOHO! haha har ju aldrig jobbat som servitris så det ska bli riktigt kul! Men nu ska jag dra så vi hörs senare. Kram på er! / Sandra ♥


WOOOOHOOOOO !

Okej, nu är jag på riktigt bra humör! Det är min dag idag!  Jag har fått ett jobb som servitris på helger och på onsdagar, är riktigt glad nu och sen är det så soligt och varmt ute också! SUPERBRA DAG!  Även fast jag fick lite skäll i skolan är de här en superbra dag.. haha! Nu vill jag ut och steka i solen och äta jordgubbar haha men vi får se vad jag hittar på, imorgon ska jag ju jobba haha! vi hörs snart !

En GLAD Sandra !!♥


DAGENS FRÅGA!

Fick en kommentar om vart jag dansade Zumba, Och jag kan säga att jag dansar där det inte finns så mycket folk, det är mer vuxna där men de är ju ganska kul för då kan man ta i riktigt ordentligt. Men jag går på Zumba i Fisksätra på Harrgården och det kostar 50 kr för varje gång så det är ganska billigt och bra och man får riktigt bra träning där!  Kommer köra lite frågestund ikväll så passa på och fråga vad ni vill veta !
Vi hörs sen! / Sandra ♥


Dagens Outfit !

Det här får blir dagens outfit! hittar aldrig något jag ska ha på mig, måste nog handla lite! det ska jag göra ikväll  haha.. nej nu måste jag dra till skolan har typ möte med rektorn idag usch..  Önska mig lycka till!
/ Sandra ♥







Godmorgon..

Godmorgon! idag ska jag till skolan, måste nog prata med rektorn om hur jag göra för att få upp mina poäng, jag kommer nog få gå om jag är 100 på det.. men det är mitt eget fel, men nu får ju jag gå på högskola undrar om jag ska söka in på de? kanske bättre? vet ni om det är bra? Aja, nu ska jag ta en kaffe medans jag fixar mig.. är så himla trött somnade halv fyra inatt ! älskling gick precis åkte precis till skolan och jag måste fixa mig nu så jag hinner.. updaterar snart om outfiten! / Sandra ♥
Här kommer en gammal men så sjukt bra låt!
Enjoy the music!


Shoo !

Har varit ute på promenad nu och det va super skönt men lite kallt bara, sen har jag noppat ögonbrynen på älsklingens mamma! har smalat ner hennes ögonbryn då, och det vart skitsnyggt faktist!
Tyävrr så glömde jag cameran hemma, så tog foton med mobilen men min sladd är hemma hos mig ju och orkar inte gå hem! men det står ni nog ut med till imorgon! nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på tv och förhoppningsvis somna för imorgon blir det skola för mig! Godnatt på er och sov så gott!

/ Sandra ♥



En bild från vår halvårsdag, älskar dig Nikola ♥


Kvällspromenad med Lollo och Mysan..

Nu blir det kvällspromenad med Lollo & Mysan, kommer ta massa foton den här gången
Alltid mysigt med lite sällskap, imorgon ska jag tvinga älsklingen att gå ut på promenad! hehe..
Men vi hörs sen ska dricka upp mitt kaffe sen drar jag ut!

Cao ! / Sandra ♥


Vilken färg.. ?




Bad min kompis att photoshopa lite för ville se hur jag skulle se ut i blondare hår, men vet inte vilket..
och saken är den att jag har fler bilder med mycket ljusare färg men det går inte alla ladda upp fler bilder!?
blir galen på blogg.se hade såhär förra gången jag bloggade också.. Så jävla typiskt! 
Men vilken passar jag bäst i ? 1 2 eller 3an? 3an är min färg jag har nu.. 
/ Sandra ♥ 

Jag kom hem nyss!

Nu är jag trött men fan vad kul det är med Zumba! Man känner verkligen att det bränner i musklerna när man dansar, nu ska jag hoppa in i duschen äta och sen ska jag ta de lungt en liten stund kolla på tv och dricka en kopp kaffe. Sen är de dags för kvällspromenaden! Det känns så bra när man tagit en kvällspromenad.. brukar ni göra de´visst är de skönt? jag kommer somna skönt ikväll tror jag! Juste.. Min kompis fixade lite photoshop till mig, för jag har ingen aning om hur man gör, men iallafall så frågade jag om hon kunde göra så jag vart lite olika blond i hårfärgen, och jag behöver eran hjälp om hur jag ska ha.. Men kommer lägga upp bilderna efter duschen!
Vi hörs snart, Här får ni en låt så länge ! / Sandra ♥

Enjoy the music!

SRY.

Hinner inte visa outfiten, men har bara mjukis och ett svart linne eftersom att jag bara ska dansa!
Sen såklart min halsduk och min jeansjacka! vi hörs efteråt! ;)
/ Sandra♥



Ska börja fixa mig nu!

Är lite övertrött om man säger så, jag har nog sovit en aning för länge haha!
ska fixa mig nu, för snart ska jag dra iväg och dansa lite och idag har jag fått med mig min mamma som ska testa och Rosie haha! så det ska bli jättekul..  kommer strax lägga upp min outfit innan jag går.
vi hörs snart! /Sandra ♥

Zumba !

Fick en kommentar idag och frågade vad jag dansar för något, Jag dansar Zumba och det är princip träning för hela kroppen och de är superbra träning! Man dansar och tränar samtidigt och det går snabbare och snabbare med rörelserna och kan säga att det är superkul det är afrikanskt & latina moves i dansen. Tänkte att jag kunde lägga upp en länk om hur dom dansar så får ni se själva. Det är typ såhär man dansar och man har alltid kul och är man på dåligt humör så blir man på ett bättre kan jag lova! ;) 

 Enjoy!


Ska hem en snabbis..

Ska hem en snabbis och hämta lite kläder jag ska ha på mig idag, har glömt en tröja hemma så måste kila upp till mig. men vi hörs snart! / Sandra ♥

DAGENS LÅT !

Tänkte att jag skulle ta en dagens låt nu, och det får bli shakira idag. Hennes röst är den ända som jag tycker är speciell hon kör sitt eget och det gillar jag från vissa andra som bara kopierar lady gaga hela tiden, men visst jag gillar henne med, alla har fått sån konstig stil på musikvideos tex.. men det var väl lite lady som började med lite konstiga videos ellerhur ? Har ni märkt de? aja..

Enjoy the music! ;)



/ Sandra ♥

Godmorgon på er..

Hej och godmorgon på er! eller ska jag säga Goddag? ;) 
Vi kom hem ganska sent igår så orkade inte updatera, det första jag gjorde var att hoppa in i duschen sen kollade jag och älskling på film och somnade till den. mysigt! Helt sjukt att jag vaknade så sent men det var sååå skönt att sova ut! det har jag inte gjort på länge känns de som.. Aja, nu tänkte jag berätta vad som händer idag!
Idag ska jag och daanza Zuumba! jag gjorde det förra veckan och det är så jävla kul och man får värsta träningsvärken efter att danza den, men har bestämmt mig för att fortsätta på den danzen jag har hört att man kan få en grym kropp också, vet ni något om de ? jag har iallafall sett på youtube om en tjej som var runt 7 år som var överviktig och hon danzade zumba och gick ner en massa i vikt. men det är inte vad jag är ute efter, att gå ner i vikt menar jag, jag vill bara att jag ska få en vältränad! :D aja, lite senare efter att jag duschat efter zumban ska jag gå ut på en kvällslångpromenad igen tänkte jag! men nu ska jag börja fixa mig lite, skriver mer snart! / Sandra ♥






Är hos Maki i östberga ..

Hej på er! är hos älsklingens kusin Maki vi har tagit de lungt och ätit massa gott :)
Nikola sitter och spelar på ipoden så tänkte att jag skulle slänga in ett inlägg och lyssna på lite musik.
Det blev en kvällspromenad innan vi åkte hit, jag och Nikola tog en sväng med vovven till golfbanan där hunden kunde leka lite tyvärr så glömde jag min camera hemma så det blev inga foton på den kvällspromenaden..
Men vi har iallfall tagit lite roliga foton nu som ni ser, lägger även in en skön låt jag tycker om!

Enjoy the music !







/ Sandra ♥

Tillbaka från vårdcentralen nu..

Har kommit hem från vårdcentralen nu, lille melvin var superduktig!
Nu ska jag vila lite för jag är proppmätt. Älskling köpte mat till oss det var såååå gott !
jag och älskling ska snart till rosie och jhonnie kolla på big brother och ha lite myspys..kollar ni på big brother?
jag har missat några avsnitt så ska bli kul att kolla, det är så kul och se på de speciellt hon Madde eller vad hon heter.. hon är så pinsam eller vad tycker ni ? men hon stannar väl kvar för att då får man ju se lite action haha!
Aja, men vi hörs sen! / Sandra ♥


DAGENS LÅT!

Bruno mars får bli dagens låt, Han är så himla bra! Här är en av dom låtarna jag gillar av honom. *

Enjoy the music ! ;)



/ Sandra ♥

Ska nog ta en kvällspromenad idag igen!

Det är så skönt ute idag, det är inte soligt men det är ändå så himla varmt och skönt ute !
tänk va kallt de var för typ en månad sen då man var tvungen att ha på sig vinterjacka nu kan man äntligen kasta in vinterkläderna i garderoben och ta fram vår och sommarkläder, känns så himla skönt..
Idag ska jag nog ta en kvällspromenad igen myspys! Om en timme ska jag följa med Rosie till vårdcentralen
men Lille sjuka melvin stackarn, han ska ta massa prover och se vad han är för sjuk..men den lillen är så duktig så han klarar de! Ska börja fixa mig nu men updaterar innan jag går!
En liten melvin haha så himla söt !! / Sandra ♥


DAGENS SNYGGING!

Nu tänkte jag dra en dagens snygging, Hon har blogg och är världens snällaste och snygg dessutom!
och är fyrbarnsmamma och är tillsammans med min bror. här kommer hon ;)



Tänkte att ni ville se hennes nya blogg också, superbra tycker jag !

www.Rosiespassion.blogg.se  / Sandra ♥

Ska jag.. ?

Hittade en supersnygg klänning och jag vill ha den, men jag vet inte riktigt om jag ska klicka hem den idag.






Godmorgon..

Vaknade nyss, men bestämde mig igår för att inte gå till skolan för inatt mådde jag inge vidare direkt.
funderar på att kolla lite kläder på internet och ta en kaffe.. det är alltid lika kul haha..Sugen på att shoppa lite
sommarkläder, har inga kvar. vet inte vart alla mina kläder har tagit vägen, kanske för att jag har en garderob här hemma hos älskling och en hemma hos mig! fast har så mycket kläder jag inte ens använder så måste rensa snart! Dags för mig att kolla kläder, Vi hörs snart ! / Sandra ♥

Jag bjuden på den ;)

Dagens sista inlägg!

Nu får de här bli mitt sista inlägg för idag tror jag, är ganska trött och måste hoppa in i duschen för imorgon blir det skola för min del, måste faktist. Och skulle illamåendet komma tillbaka kommer jag ta med mig alla böcker jag har i skolan hem haha! det är väl lika bra det ? Hellre att jag jobbar än att inte gör de liksom.
Hoppas bara att det är bättre imorgon och att det är fint väder ute.. Då blir det inte bara en promenad hehe :)
Men nu ska jag sova, behöver min skönhetssömn ikväll. Här kommer en låt innan jag loggar ut också !
Enjoy the music and have a good sleep ! / Sandra ♥


Tog en kvällspromenad med lollo..

Tagit en kvällspromenad med Lollo och pratat en massa, vilket var jättemysigt !:D
Ska nog börja ta kvällspromenader nu lite oftare när de börjar bli så varmt, älskar promenader så himla härligt.
Men eftersom att min lilla vovve är lite stöddig är det en aning jobbigt att gå ut på promenader med honom för han hoppar och drar i kopplet hela tiden haha men ibland kan det vara kul haha..
Dags för lite promenadbilder


Jag med min vovve Mojje !



Söta Lollo !




resten lägger jag ut imorgon haha ! / Sandra ♥


OM TVÅ MÅNADER ÅKER VI.. WOOHOO

Nu vart jag klar med städningen, har ni märkt att man ibörjan är man inte ett dugg sugen på att städa men sen när man väl börjat vill man bara fortsätta. eller är de bara jag som är så ?
just nu väntar jag på ett svar från Rosie sen ska jag gå och fika litegrann med henne Kaffe & bullar precis vad jag är sugen på just nu, illamåendet börjar gå bort nu så det känns bra. har mått illa sen i morse.. usch de är hemskt. så fort solen kommer fram ska jag må illa så himla typiskt.. JUSTE om två månader åker jag och älskling och hans familj till serbien, det ska bli så himla nice att komma bort från sverige lite tycker jag, har inte varit utomlands sen 2009, så det ska bli riktigt kul. Jag har hört att dom har mycket vattenfall där, vilket ska bli spännande för jag har aldrig i hela mitt liv sett ett vattenfall haha, och har alltid velat se ett..

Såhär ser det ut i köket just nu efter städningen!



Och detta är serbien! fyfan baara jag tänker på de vill jag dit nu !

  Vi hörs senare ! / sandra ♥

Dags för mig att städa !

 Nu ska jag bara städa lite snabbt, sen kommer mer updatering cao så länge ! / sandra ♥

DAGENS OUTFIT



Så klädde jag mig idag, och förlåt för att de tog sån tid haha :D
funderar på att gå ut på en promenad snart, få lite frisk luft så jag kanske känner mig en aning bättre..?
men inväntar älsklingen först såklart ! :) / sandra ♥

Det får bli dagens sötnos !

Min kära barndomsvän, en vän som får en att skratta.. kul att man börjat pratade med dig lite nu mera! vi som knappt aldrig skrev eller pratade förut kanske hälsade.. undra varför de blev så ?
här är iallafall är supersöt tjej. de får bli dagens sötnos!

 en länk på henne tycker jag också.
läs hennes blogg här, skitbra faktist! www.caroliinas.myshowroom.se / sandra ♥


vi kör en sån här.. DAGENS LÅT !

Okej, tänkte dra en dagens låt nu.. superbra! visst är den ? 
lyssnar på allt möjligt, fast jag är inte sådär så mycket för rock..

ENJOY THE MUSIC! ;)
 

HAHAHA

Som ni ser så försökte jag göra en design själv, HAHAHA asso lyckades inte så bra dåra..
skulle vara mycket snyggare men jag fattar ju ingeting ! mejla mig eller något om någon vet hur man gör !! :D
/ sandra ♥

Åkte hem

Hej på er! jag mår jätteilla och åkte från skolan så sitter och tar de lungt nu..
jag kommer visa outfiten lite senare måste få vila lite !
Vi ses snart..
/ sandra♥

 jag bjuden på den.. HAHAH!


GODMORGON !!

godmorgon på er! vaknade nyss så ska ta och fixa mig snart, sitter här och dricker en kaffe,
Idag ska jag åka till skolan, sen efter ska jag träffa min brors tjej rosie! vi hade tänkt vara ute medans barnen är och leker och ta en kaffe med nybakta bullar MUMS ! men bara om de är fint väder.. men verkar inte som om vi får så fint idag? kanske blir bättre lite senare ! vi får se.. annars blir de att vi är hemma hos dom.
Aja, som sagt så somnade jag igår i hyfsad tid, vilket är helt sjukt. jag som sov så länge haha ! så nu är jag superpigg ;) jag som alltid brukar vara morgontrött, menmen nu ska jag fixa mig för nu har jag druckit upp mitt kaffe. jag lägger ut outfit snart ! / sandra ♥

Dags för mig..

Det är dags för mig att varva ner nu, börjar känna mig trött igen men kan inte fatta att jag är de eftersom att jag sov i några timmar innan haha ? så nu ska jag och älskling kolla på film, Rango heter den har ni sett den? och är den bra?  dags för mig att packa ner datan. Godnatt om jag inte skriver efteråt! / sandra


Så ni vet..

Så har jag ju precis börjat blogga igen, och tänkte att jag skulle köra på en ny design. så den kommer snart !
så fort jag fått hjälp !! / sandra


Helllo!

lite dålig updatering tycker jag, men har varit hos min kusin inatt som verkligen var supermysigt!
Vi har inte sovit med varandra på över ett år, så det var jättekul vi snackade princip om allt.
sen imorse vaknade jag av att de var jätteljust i rummet då såg jag att de var skitsoligt ute så jag och elin gick och åt frulle sen satte vi oss på studsmattan solade och hoppade ! sen var de dags för mig att åka och möta upp älskling och vi kom hem vid två tiden och somnade kanske halv tre och vaknade för en timme sen så kan nog vara helt säker på att ni får massa inlägg idag !! ;) kommer nog aldrig kunna sova inatt haha lägger ut bilder snart !

 / sandra ♥

SANDRA HÄR !

Hej på er!  jag tänkte att jag skulle börja blogga igen, vilket är jättekul tycker jag ! :)
som sagt har jag haft blogg tidigare men att jag inte bloggat är pga bloggpaus (för länge!)
Så det ska bli jättekul att börja igen, som sagt så handlar min blogg om vad jag gör om dagarna, sen är de upp till er vad ni vill att jag ska skriva om !

 Jag bjuder på den sålänge! :)