BLI MEDLEM!

plusikassan.se Börja tjäna pengar genom att bara klicka!

BLI MEDLEM!

Plusikassan.se - Spara och tjäna pengar på allt du gör på Internet

Nu kaffe snart hem till mig!

Har precis städat och diskat lite och det kändes ju ganska skönt faktist! brukar alltid vilja städa mer när jag väl börjat haha! känner inte ni också så ibland? nu sitter jag och dricker en kaffe och ska snart gå upp till mig och hämta lite tjejprylar. och snacka snabbt med mammsen har hittat en grymt snygg tröja idag! määäh vill ha den.. Aja, har faktist köpt ett par snygga jeans idag också, och ett par tights som alltid är bra att ha! aja.. sen ska jag träffa jessica på en cigg snabbt sen ska jag hem till älskling igen duscha och sleepmode! men självklart ska jag göra ett inlägg innan jag går och lägger mig! men nu ska jag iallafall gå byyye bitches!

Tror jag ska börja banta igen, känns som om det behövs lite nu allstå.. känner mig lite sådär smällfet av mig.. har börjat må illa efter mat och grejer det är INTE okej. aja, puss så länge!

Kom precis hem från skolan! *stolt*

Är faktist hur nöjd som helst som gått till skolan och inte skitit i det, och den här terminen ska jag verkligen kämpa, har fått en helt okej klass också men läraren är så jävla bra i jämfört med vad jag hade innan jag gick i den klassen så är ganska nöjd med de "nya"! har haft två test idag matte och engelska sen fick vi sluta så sen gick jag och lollo till forum och mötte upp mysan och sen luncha vi hehe.. nu ska jag ta mig en kaffe så jag inte somnar om en timme eller två haha får verkligen inte somna då kommer jag aldrig kunna sova ikväll, ni vet ju att jag har sömnproblem så det är verkligen ett jag får inte sova nu på dagarna! men nu ska jag ta en kaffe så vi får höras sen! puss och kram så länge!

en gammal bild på mig när jag försökte bli blond! nu har jag ju som sagt svart igen.. haha!


Tror jag ska börja blogga igen, lite smått !

Som ni vet så älskar jag att skriva och har alltid älskat de sen jag lärde mig skriva! men jag har verkligen inte haft tid med att skriva för att jag börjat skolan och inte mått så bra, och allt bara snurrar inuti i mig som om jag har jätte mycket att göra fast jag igentligen inte har de.. förstår ni vad jag menar? har iallafall varit i skolan sen måndags och imorgon ska vi till hellasgården och "lära känna varandra" jättekul! haha.. men nu ska jag lyssna på lite musik och kolla lite jobb! jag kommer iallafall skriva senare ikväll också så kika in då! pusspuss så länge!


BLOGG-PAUSE

Kommer ha en liten bloggpaus så ni vet, har ingen lust att skriva när jag inte har något att skriva. mår förövrigt inte bra just nu och behöver bara rensa tankar sen när jag mår bättre kommer jag nog fortsätta. ni får ha de så bra ♥

Gick över till myshowroom men går inte så bra..?

Fixade ett nytt konto på myshowroom.se  men gick inte så bra eftersom att jag inte förstår något om hur man gör på den sidan, jag har ju liksom bara varit medlem på blogg.se men jag tycker att de börjar bli jobbigt med blogg.se så ska fortsätta titta lite om hur man gör! heter likadant på myshowroom

www.sandrahoden.myshowroom.se !
 
kram så länge


Förlåt ♥

Förlåt så himla mycket för dålig updatering, känner att jag varit en ANING dålig på det här! men det är för att de är sommar, och jag njuter just nu av dom sista veckorna av sommarlovet ni måste förstå mig.. ?
och helt ärligt har jag inte mått så bra och det har varit en anledning till att jag inte bloggat heller! men kan tyvärr inte ta upp det i bloggen för det är privat! som ni nu vet så kommer jag njuta av sommarlovet oavsett väder, för snart börjar skolan. Ni får ha de så bra sålänge! men självklart kommer de kanske några inlägg då och då.. men inte ofta! puss och kram!