jätteseg, kom precis hem till sverige.

Vad kall luft vi har, ganska skönt men saknar fortfarande serbien helt ärligt.. men de löser sig, vi ska åka flera gånger!! kom hem för ungefär en halvtimme sen och är helt slut, men jag och älskling ska gå till kompisar och lämna en varsin present hoho, kommer nog inte skriva mer idag vi hörs imorgon ni förstår väl mig..?
godnatt

vasar imorgon!

Ska bli so himla kul att go po vasar imorgon som ett *avslut* typ, traffa alla som jag lart kanna har och ha so javla kul bara! ar so glad att jag traffat elsklngens kompisar,slakt osv osv! men nu ska jag sluta for de blixtrar och jag ar radd,  kommer nog inte skriva imorgon for do ska vi ha kul och njuta den sista dagen har po serbien..
ni for ha de so bra so ses vi nog i sverige! forhoppningsvis.. 
puss&kram

oker hem om 3 dagar..

jag vill inte, jag vill vara kvar! det e so himla skont att vara har, imorgon ska jag fo mina naglar gjorda sen kommer marko och sen kanske det blir utgong till stan! ikvall ska vi iallafall oka till stan och traffa Natasa so det ska bli jattekul, i overmorgon ska vi till piac *marknad* den kommer vara trubbelt so stor an vad det har varit, sen kommer de vara tivoli so det ska bli superkul! nu ska jag iallafall go hem till oss och sen borja fixa mig infor ikvall! jag vet att jag inte lagt upp nogra bilder, men jag kommer visa alla bilder fron serbien nar vi e tillbaka isverige! puss po er ! 


tiden har gott for fort, inte okej.

Det ar so skont att vara fron sverige ett tag, men dom har 3 veckorna har gott for fort alldeles for fort!
tyvarr kunde inte jag skriva po bloggen po nagra dagar eftersom att jag varit magsjuk, inte alls kul.. 
nu ar de bara en vecka kvar och jag vill stanna kvar lite till, po onsdag ska jag fixa mina naglar och helt arligt so ska jag gora det for forsta gangen. so ska bli spannande! sen po torsdag ska vi po marknad varje torsdag so ar de marknad. och dar kan man fynda sager jag bara! men vet ni vad.. nu ska jag oka cross med alskling han har antligen fott hit dom! vi for horas sen PUSS OCH KRAM eran Sandra ♥

Serbia!

Hej allihopa! har det superbra har i Serbien vi har varit vid vattenfallet och massa annat! men har tyvarr inte tillgong till internet so mycket har men skriver so mycket som jag kan, nar jag kommer tillbaka so ska jag skriva allt jag gjort med bilder dessutom!  idag har alskling varit och jobbat faktist! och jag har varit i despotovac lite snabbt och vaxlat pengar! imorgon ska vi tillbaka dit och go pa stora marknaden so javla mycket fynd man for dar. kopte tex 2 bh for 55 kronor! bra kap eller vad tycker ni..? och massa annat ockso soklart hehe, nu ska jag snart ut och ta en promenad och branna lite fett haha.. senare nar vi kommer hem till varat hus so ska jag nog ta en traningspass for mig sjalv, behovs verkligen. borjar ogilla min kropp starkt. inte okej! usch.. men nu ska jag iallafall ut en svang, har jag tillgong till internet imorgon so skriver ja soklart till mina alskade lasare! ni far ha de so bra i sverige so lange! glomde saga att vi har 45 grader har po dagen haha.. avundsjuka? jag har inte ens blivit brun, moste pressa innan vi kommer till sverige, aja nu ska jag inte skriva mer. CAO!


Inte mycket till internet här.. därför jag inte bloggat!

Hej kära läsare, jag har de superbra här i serbien men kan inte skriva så mycket. jag skriver mer imorgon!  ni får ha de såbra så länge! kjam