Sleeptime!

Tänkte bara skriva lite snabbt att jag lever och haft jättekul idag, men nu ska jag sova för är verkligen jättetrött! Vi hörs imorgon med mer updatering!;)

Abduction!

Hej på er! har precis fixat mig klart osv, så snart ska vi åka vi ska ta tåget som går om ca 20 minuter är så jäkla taggad för bio ni anar inte haha! känns som om jag var liten och aldrig gått på bio förr..? nejmen ska faktist bli skitkul! eftersom sist jag var på bio var för ca 1 år sen! är lite hungrig så får se om det blir donken eller något annat innan vi går in och tittar! ni får ha de så bra så länge.

Enjoy the music bitches!



K Ä R L E K ♥

filmjölk och flingor, Mums!

Det är iallafall vad jag ska äta nu, sen får vi väl se om vi äter i stan idag också! myyys ska iallafall hoppa in i duschen snart efter jag ätit och sen blir det väl att börja fixa sig osv, men vi hörs iallafall snart men lite mer updatering!

Visste ni btw att angelina jolie har rasat ner i vikt? hon väger bara 42 kg nu! inte okej.. hon som var så jävla vacker har ni sett hur hon ser ut nu? hon ser gammal ut. aja, vi tar de senare!

Godmorgon!

Har ni ställt bak er klocka på en timme? man ska ju göra de idag och jag hade glömt bort de så jag vaknade ganska tidigt idag! vad ska ni göra idag på en söndag? idag blir det inte resturang, jag älskling och renna ska nämligen på bio idag istället, det blev för stressigt igår med tanke på att renna skulle ha match osvosv.. så det blir idag istället, ser fram emot att se den iallafall! det vekar galet bra, har ni sett den? abduction allstå..? shit, sist jag var på bio var för över ett år sen inte okej! jag tycker det är så himla mysigt med bio, tycker inte ni de? och speciellt en söndag ju!och dessutom så är ju jacob me i filmen haha!

Det går tyvärr fortfarande inte att ladda upp bilder, funderar på att byta blogg snart blir så himla irriterad! *suck*

BIO ELLÄÄÄH?

Nu är jag tillbaka! har lånat money av mamma nu så jag nikola och renna ska antagligen på bio ikväll! det blir nattbio då allstå haha, vi hade isåfall tänkt oss att kolla på abduction och tycker den verkar väldigt bra faktist! jag gillar när det är spänning i filmen men ändå lite sorgset hihi! så får hoppas på att de blir någon bio ikväll då för jag orkar verkligen inte att bara ligga och dega hemma, men vi kan ju höras lite senare när jag vet om vi ska åka eller inte!

Det går bara att ladda upp gamla bilder blir så irriterad...%&%/%&(%##!!!


Vill bara shoppa just nu, så mycket jag behöver!

Hej igen! Har precis kommit hem från Willys där vi handlat ganska mycket så nu sitter jag helt död i soffan,jag känner mig sjukt trött fast jag liksom sovit 11 timmar inte okej haha! Jag är jättesugen på att åka och shoppa fast jag inte har några pengar, jag och älskling ska inte gå på resturang idag det blir försent och vi orkar inte idag så vi får se om de blir imorgon eller något!;) vad ska ni göra idag? Ge mig lite tips om vad jag kan göra! Sugen på att dra ut och springa lite konstigt nog? Kanske dags snart att börja igen?;) måste ju börja någon gång hehe.. Saknar en kompis också som jag inte träffat på år helt ärligt, och hon har ändå skolan på odenplan men bor åt helvete! Dags att träffas snart känner jag, ska ringa Mami och kolla vad hon gör sen så får vi se vad som händer idag, vi hörs snart! L O V E

Godmorgon!

Hej på er alla fina läsare! hade ni en bra dag igår? det hade jag igår så var jag älskling i forum och letade efter en jacka, och sen hittade  han är supervarm och faktist skitsnygg till slut så den köpte vi, sen efter att vi varit i forum en stund åker vi hem så lägger sig älskling ner på sängen och somnar direkt haha så himla söt! menmen, jag gick iallafall hem till steffi catia och kenta då och blev bjuden på thaimat och det var verkligen gott! efter att vi ätit pratar vi lite om att jag ska vakta steffi på måndag och sen åka och klippa hennes hår så det är klart jag gör de! sen runt halv nio så jag gick jag hem med thaimat från kenta som nikola fick så han blev jätteglad, efter att han ätit upp maten skulle vi kolla på en film och sist jag kollade på klockan var hon halv tio så jag somnade runt tio igår och det var galet skönt! så nu är jag jätte pigg haha! idag är det lördag och har inga planer, funderar på att fråga mami om pengar så får hon tillbaka på måndag eftersom att det är då mitt studiebidrag kommer, för jag och nikola hade ju tänkt att vi skulle äta på resturang imorgon men då har ju inte vi fått våra pengar än så det går liksom inte att vi äter imorgon då, och på måndag jobbar ju han så då tänkte jag att vi kanske skulle köra på det idag..? ska ringa henne snart så jag inte får förhoppningar om att det går och sen gör det inte de, men nu ska jag iallafall ta en kaffe och bara slappa! vi hörs lite senare!


Det funkar inte att ladda upp bilder, så jag gör det senare!

några timmar kvar sen höstlov!

Hej på er allihopa!är på superhumör idag faktist sitter i skolan och har just nu engelska och ska snart ha lunch! och om några timmar får vi höstlov så det kan inte vara bättre just nu, ska köpa lite godis som man kan ha när alla spöken kommer idag också haha! tycker det är så himla kul med halloween, man klär ut sig och gör massa roligt, nästa helg ska jag klä ut mig men vad vet jag inte ännu haha! ska nämligen ha massa barn i en lokal med catia så alla kommer nog vara utklädda då.Men funderar på att vara vampyr eller något sånt! vad tycker ni..?
nog om de, idag ska jag nog till lilla steffi och kolla på idol faktist men vi får se hur det blir annars får det bli något annat! nu ska jag iallafall stänga igen bloggen och fokusera på engelskan så vi hörs lite senare!♥



Min hårfärg som jag har just nu haha!

Hej på er! Tänkte visa er min "vackra" hårfärg jag har just nu för tillfälligt, och förlåt för jättedålig updatering också. men tänkte skriva snabbt nu bara och visa hårfärgen och att jag lever haha!

Not the color i want if you think so!

Tänkte att jag skulle ta det här inlägget som ett godnatt också, för ska snart sova tänkte jag!
ska ta och äta lite och sen en dusch och sen sova+film inte helt fel! det lär jag nor somna av också! imorgon blir det sista skoldagen sen är det lov, jippie!

Natti

Godmorgon typ..? är i skolan!

Hej på er! eller ska jag säga godmorgon..? har svenska lektion och försöker skriva en dikt på datan men går inte så bra om jag säger så, jaja nog om de! vad ska ni göra idag? själv ska jag vara kvar här till tio över två och sen är det dags att åka hem och bara slappa och vänta på att älskling ska komma hem! sen har jag ingen aning om vad som händer, har ni tänkt på hur snabbt veckan går? det är nästan äckligt för att det går så fort. nyss var det ju fredag? och sen är det fredag imorgon (igen?) haha jaja, imorgon börjar iallafall höstlovet och det ska bli jävligt skönt faktist! läängtar om man säger så hihi! har ni också lov nu? aja, nu måste jag faktist skriva dikten så jag kan få mitt betyg jag vill ha! L O V E

" asså seriöst kan jag få tillbaks mitt hår? "

Dags att fixa mig!

Hej på er! har testat min jacka ute nu och den är verkligen skön, love it!ska iallafall börja fixa mig snart och sen åka med mami till kusinvitamin! orkar inte skriva så mycket nu men vi hörs nog innan jag åker! K Ä R L E K

Neeeeej, mitt hår är inte lika fint på bilden haha!

Godmorgon! *gäsp*

Godmorgon på er! Sovit gott? Det har jag gjort förutom att jag vaknade för ca en timme sen och varit uppe sen dess haha! Kul va..?;)jag är jättetrött och fortfarande lite svullen i ansiktet från hårfärgningen igår så är inte sådär jättetaggad på att gå till skolan idag, funderar på om jag ska stanna hemma idag, för kanske borde gå till vårdcentralen och kolla om jag är allergisk mot hårfärg? Jag ringer papi på en gång! Vi hörs sen!;)

Allergisk reaktion.. Buhu gult/orange/brunt, i dont care!

Hej på er och förlåt för dålig updatering! Idag har jag varit i skolan och helt ärligt min favoritdag hitils (i skolan allstå) slutade ca halv fyra idag eftersom att jag har ett extra ämne!;) och idag berättade jag min berättelse för klassen och är nöjd. Förutom att jag la av några gånger men sen vart jag stadig igen hihi! Efter skolan gick jag till forum för att hitta en jacka och vänta på älskade papi så jag kom hem med en riktigt snygg jacka en tröja och hårfärg, ni vet ju att jag har haft ångest för att jag färgade mitt hår mörkt och när jag var på forum fick jag en kick på att färga det blondt igen, vill ni veta vad jag fick för färg? Gult/orange/brunt.. Men vet ni vad? Orkar inte bry mig faktist!:D MEEN,jag ska ej färga mer eftersom att jag är nog allergisk men återstå att se! Nu ligger jag äntligen i sängen med älskling som redan ligger och sover och nu är de jag som måste sova, för ska upp tidigt imorgon! Hoppas ni haft en toppen dag ni med, natti natti på er mina fina läsare!:D

2 Månader kvar till jul.

Tiden går så fort, känns som om sommar var igår och att vintern var i förigår. Om exakt två månader är det julafton igen så det börjar bli dags att köpa julklappar snart, kanske blir årets första julklapp på söndag..?


Jaja, nog om julafton, idag är jag ledig och har världens tandvärk jag kan knapp le för det är så svullet och blir sån värk bara jag pratar, ganska jobbigt eftersom att jag tänkte åka och kolla på vinterjackor idag för imorgon ska jag och min papi ut och shoppa direkt efter skolan, om jag längtar? det är bara förnamnet.
har inte bloggat så bra dom senaste dagarna och det är för att jag inte mått så bra och haft annat för mig, men nu ska jag dricka kaffe så vi får höras lite senare, cao!


Just nu!

nu ska jag gå och möta min babe och gå ner och handla sen blir det massa mys&filmer! vi hörs sen

Godmorgon!

Godmorgon på er! Har ni sovit gott? Det har inte jag gjort, vaknade för ca en halvtimme sen och mår inte alls bra idag.. Jag har drömt mardrömmar och mensvärk har jag också, usch! Idag är det lördag så jag och älskling ska ha filmdag hela dagen och köpa hämtmat och massa annat skit.kanske ska göra läxan som vi fick i uppgift igår att göra, vi fick varsitt parti och jag fick folkpartiet, så kanske ska göra de lite idag också vi får se! Hur ser eran lördag ut? Nu ska jag dricka min kaffe och sedan gå hem till mig för att se hur mamma och pappa mår. Vi hörs lite senare!

Vila i frid min vän!♥

Tiden har runnit som vatten, du blev sjuk i cancer och du somnade in förevigt idag. Kommer aldrig att glömma dig, för du var min vän, min gamle vän. Vi kommer sakna dig ♥

NU MOT NACKA!

Hej på er alla! nu är det äntligen fredag på riktigt, skönt va? ska snart åka till forum och köpa födelsedagspresent lilla andrea som fyller år imorgon! och sen ska jag köpa något till mig själv också, jag vet inte vad ännu men antagligen lite smink och förhoppningsvis en ny tröja! jag bloggar mer sen!


Godmorgon!

Godmorgon på er mina fina läsare! Sovit gott? det har inte jag, är lite täppt i näsan så har haft svårt att sova inatt, men annars sov jag som en stock.. nu är jag iallafall i skolan och har engelska, vi har lunch snart och det blir hamburgare idag (äntligen något gott till lunch i skolan) som ni kanske inte vet så går jag på Nacka gymnasium och vi får skit mat varenda dag här, jag har aldrig varit så hungrig i skolan som jag varit på nacka för det är så äckligt! jaja nog pratat om de, idag är de fredag och vad jag ska göra vet jag inte ännu..älskling ska inte sova hemma idag så jag blir helt själv och det är inte alls kul jag bokstavligen hatar att sova utan honom! vad ska ni göra? har ni några tips på vad man kan göra en kall fredag som denna? nu ska jag sluta skriva måste översätta en svensk låt till engelska, men vi hörs lite senare!♥


FAN FÖR ATT BLI FÖRKYLD NU..

Jag börjar bli trött och jävligt förkyld och ont i tanden, inte okej.. vi hörs imorgon och förlåt för dålig update idag överhuvudtaget! Natti ♥


NÅGOT JAG SKA GÖRA SÅ FORT JAG BLIR 18!

Hej på er allihopa! har inte kunnat skriva på bloggen idag eftersom att jag har haft läxor att göra och varit helt inne på de jag gjort i skolan idag, och ska jag vara helt ärlig känner jag mig jäkligt stolt asså! nu är min kusin i norge och gjort sin operation hon vart klar för inte så jättelänge sen och är så himla avundsjuk så ni förstår inte, jag har velat ha det jättelänge eftersom att jag inte får större än vad jag har.. och som ni vet så har jag ju gått ner för fort en gång i tiden och det gjorde ju inte tuttarna finare kan jag ju säga, så måste klaga på mamma för jag vill verkligen ha ett par sådana tuttar! herregud fasta och runda.. kan det bli bättre? men är jätteglad för fina kusins skull, hon förtjänar de verkligen!!!
bloggar mer snart ♥


Hjälp oss hitta Sofia!

Detta är Sofia Carlsson. Hon är 13 år gammal och hon har varit försvunnen i fem dagar. Hon försvann i Sala (det var där hon sågs sist). Kan finnas i Sala eller Täby.
Sofia har idag axellångt hår, men såg annars ut som på bilden här när hon försvann.
Sofia har haft många olika hårfärger, så här såg hon ut innan hon blev brunett.

Om ni ser henne ring eller sms:a:

Helena (mamma) 076-586 69 29
Daniel (pappas arbetsmobil) 076-186 87 34
Polisen 114 14

Sprid gärna detta vidare! Om ni vill får ni gärna vara anonyma – vi vill bara få tag på Sofia!


Hemskt som föräldrer att inte veta vad sin son/dotter är, jag som bor i nacka kommer hålla utkik efter sofia, man vet aldrig vart ungdomar håller sig hus ellerhur? vi som är ungdomar haha!


Min bästevän,min kärlek,mitt allt!♥

Det är en obeskrivlig känsla när man är så kär och inte vet vart man ska ta vägen, vill ge allt den pekar på och få allt den vill ha.. Jag skulle göra allt för den här killen, jag vill bo i en egen lägenhet och bo med bara honom,gifta mig med honom och få barn, det är så jag känner, jag har träffat rätt kille och är så himla glad för de! jag är äntligen glad och känner mig inte längre ensam. Jag är så glad att jag har dig älskling!

Det här var en solig dag när jag och älskling sov borta från varandra, jag hos mig och han hos sig men det gick inte att sova utan varandra så vi möttes på natten och var ute tills klockan blev halv 8 hihi <3


Jaa jag lever!

Hej på er! Det är jätte många som undrat vad jag gjort på sjukhuset, men ska nog inte säga just nu! Jag kommer säga senare om en vecka kanske.. Ska antagligen åka och träffa kusin vitamin idag för som sagt åker ju hon imorgon, så får hoppas på att det blir en fika idag kanske..?;) är jättesugen på islatte med vaniljsmak som jag blev bjuden på av henne GAAH den var så god! Men nu ska jag höra med Jenni om hon orkar så vi hörs lite senare gott folk!:D

Mot Nacka sjukhus!

Det blir att ge sig av från skolan till nacka sjukhus för att kolla en grej, ska gå förbi mamma först och säga de.
men nu måste jag dra vidare! vi hörs sen kram

Godmorgoon!

Godmorgon på er! idag har jag fått en rejält bra start på dagen, jag vaknade ungefär halv 7 gick upp tvättade ansiktet och sen efter de gjorde jag havregrynsgröt till frukost och fyfan vad gott det var! ska snart åka till skolan och vara där tills halv fyra om jag minns rätt..? sen efter skolan ska jag möta upp min fina kusin jenni som ska operera sig imorgon wiiie! nu ska jag faktist gå, så vi hörs sen när jag är i skolan!

Förlåt för dålig updatering!

Igår vart det lite strul att komma till en data och blogga på, och idag har jag verkligen inte orkat allstå jag sov ända tills nu?! helt sjukt ju.. ska iallafall gå upp till mamma&pappa snart och se vad som händer där sen blir de att hämta lilla ogi och sen blir det nog middag! vi hörs senare!♥


Snart liljeholmen på fika!♥

Hej underbara ni! har fixat mig lite nu och ska snart åka till liljeholmen på fika med älskade kusin! Har inte tagit en kaffe ännu och börjar bli jävligt sugen haha, men tror jag väntar tills fikat.. synd att man inte hade mycket pengar då hade det blivit shopping idag istället, men ska faktist åka med älskling och pappa den 25e och shoppa wiihoo! ny vinterjacka ligger högst på topplistan just nu, har ju bara en skinnjacka nu och fryser så himla mycket när jag går till skolan och när det börjar bli kväll och sånt, usssch jag vill inte ha vinter vill ju ha sommar!! tiden går liksom för fort nu för tiden, för två år sen var jag 15 och det känns som igår jag var det, helt sjukt ju! nej nu ska jag fixa mig lite mer sen drar jag, så vi får höras lite senare!

Från hela början när jag drack kaffe tyckte jag det var så himla äckligt, men sen blev jag sugen på kaffe från ingenstans och nu är jag beroende! jag har druckit typ 3-4 koppar kaffe varenda dag sen 2-3 år tillbaka!
GEEE MIIIG!


Shoooo!

Godmorgon typ? Vaknade för tre timmar sen och har sedan dess bara tagit det lungt har ätit en rejält god frukost så det var ju iallafall en bra start på dagen! Som ni vet så har jag ju jättesvårt för att äta frukost av någon konstig anledning..? Ska iallafall kanske dra till liljeholmen sen för att träffa min kusin jenni hon behöver en ny mascara och jag behöver en fika Haha!;) hur har eran helg varit? Min har varit ganska bra faktist, imorgon är det nya vecka *suck* och då är det skola igen! Bara att bita ihop, ellerhur..?;) nej nu ska jag upp till pappa så jag kan få fikapengar så vi hörs sen!

Godkväll *gäsp*

Hej på er alla! jag antar att några av er läser och några är ute och partar på eran lediga dag!
idag har jag haft en grym dag och nu är jag supertrött haha.. Som sagt så vaknade jag klockan halv 6 idag och va på mammas jobb 7 sen jobbade vi till klockan 4 så jag blev rätt trött efter de, sen efter de så kommer jag hem till älskling och myser sen blir det full rulle igen! då blev det att ge sig av till min lillesyster och vara med dom för att vara barnvakt och umgås! och nu sitter jag här en timme tillbaka och bara kollar runt, Ska antagligen sova snart hoppas jag. men funderar på att gå till pappa och fråga om pengar till ett par jeans så kanske det blir att åka till forum eller något imorgon då? för det behöver verkligen jag, Nya kläder! Ska nog göra det faktist, så vi hörs snart igen!♥

Jag behöver detta i min garderob just nu!



Och massa annat onödigt stuff också såklart!  skulle behöva allt möjligt just nu.. i need clothes!

DAGENS ROLIGASTE! *HAHA*

HAHAHAHAHA..den här var ju lite rolig en bok om att förstå kvinnor,så knäppa är vi väl inte haha? 

Vad tycker ni tjejer?  undra hur mycket en sån stor bok skulle kosta?

Godmorgon på er!

Godmorgon! är ni trötta? det är inte jag faktist av någon konstig anledning haha vaknade halv sex idag och nu är jag med mami på hennes jobb och klockan är inte ens åtta! det känns jättebra att jag är vaken nu på en lördag! vad ska ni göra idag? jag ska nog bara ta det lungt idag är tillbaka hemma klockan 4 på dagen ungefär.. det ska bli kul att titta lite idag hur mami jobbar faktist! idag ska vi äta mammas jobbarkompis mat som han gjort hemma (kyckling och ris) medans dom andra får FISK haha! känns ju bra!? kommer iallafall kunna updatera mycket under dagen iallafall haha!
vi ska snart äta frukost med alla här på avdelningen och konstigt att jag är hungrig nu eftersom att jag inte brukar kunna äta såhär tidigt, får hoppas jag kan göra det i fortsättningen också.. eftersom att jag har fått lite tips av jenni min fina kusin som jag ska följa, hon är så duktig allstå! hon har gått ner 21 kg och är jättevacker BAAM  fast de har hon ju iochförsig alltid varit! jag kommer ihåg att jag och elin ville se ut som henne förut, och det vill jag fortfarande! men nu ska vi äta frukost så i hörs lite senare! K Ä R L E K Till er!

Min fina kusin jenni! henner blogg ; www.jennisfamilj.blogg.se


Godmorgon.. Är i skolan just nu!

Godmorgon på er alla fina läsare! idag är jag jättetrött för somnade ganska sent igår haha..
sitter iallafall i skolan just nu och gör inte så speciellt mycket vi har samhällskunskap och kollar lite nyheter om (juholt) ? fattar inte något om det här med juholt förutom att han jobbar i ett parti och kanske ska skickas ut och gjort lite grejer som vi folk inte gillar! aja, idag är de fredag fyfaan vad sköönt!  vad ska ni hitta på idag? själv så vet jag inte, har inga planer just nu så vi får se!
nu ska jag vara lite med i grejen om juholt så vi hörs lite senare!



~ Jag ska bli blond snart igen, kommer väl bli flintis haha! ~ 


                                                                                                        /Sandra  

GODMORGOOON!

Hej på er och godmorgon! mår lite bättre idag fast har fortfarande lite ont i halsen så nu är jag i skolan och knarkar halstabletter! haha.. kände att jag var tvungen att gå till skolan idag för att jag måste verkligen fixa det här nu, jag tänker inte gå i iv ett år till så jag måste. Nu har jag engelska så jag måste gå! vi hörs sen!


Ut på promenaad!

EFtersom att jag legat och degat hela dagen så funderar jag på att gå ut på en promenad snart!
det blev aldrig av att jag och älskling gick ut med vovven så ska fråga honom när han kommer hem om vi kan gå ut! jag fattar inte hur jag kan vara så slut i kroppen, det känns som om jag har tränat hela dagen.. aja,
Hur har eran dag varit? har ni varit i skolan? nej nu ska jag ta en klubba så jag får lite socker i mig har bara ätit två mackor på hela dagen.. kanske nu det är dags för mig att gå ner i vikt när jag ändå håller på..? vi får se!


Är jättetrött!

Är jättetrött och har bokstavligen jätteont i magen nu efter alla halstabletter jag har tagit idag! Har legat och kollat på massa gamla filmer idag och det var jättekul faktist! Nu börjar jag bli jättehungrig för har inte ätit något ännu förutom halstabletter som sagt, nu har älskling kommit hem och har klippt sig idag och det vart jättefint på honom fast det är han ju varje dag! ska ladda ner en till film att kolla på sen blir det nog att gå ut en sväng med babe och få lite frisk luft..


Godmorgon

Godmorgon på er! Vaknade runt åtta och mådde inte alls bra, tror jag börjar få halsfluss! Inte alls kul sen är jag helt stel i kroppen, så det blev ingen skola för mig idag.. Har laddat ner en film som jag ska kolla på. Vi får se om jag orkar updatera mer sen! Kram ‚

TIO SAKER NI INTE VISSTE OM MIG.

                                


* jag hatar folk som är falska, det är det värsta jag vet.

* Jag har en jättefin pojkvän som jag älskar av hela mitt hjärta, han betyder jättemycket för mig!

* jag är 17 år men snart 18.

* Jag är ganska bortskämd av mig, men det finns mycket värre där ute.. kanske du är en?

* jag går på IV allstå inviduella programmet för att plugga upp mina betyg! (det går bra nu äntligen)

* jag vill bli stylist / makeup artist.

* jag är väldigt morgon-trött av mig haha!

* jag vill bo utomlands med min pojkvän och sen plugga som stylist där.

* jag är en mamma och pappa gris, älskar mina föräldrar jätte mycket.

* jag älskar kyckling!


Ni kanske har märkt att jag varit ganska sur på bloggen dom senaste inläggen fick några kommentarer om de också, men det är för att det har hänt massa saker som jag faktist inte kommer ta upp i bloggen!
men det har iallafall med falska personer att göra, usch!


nu har jag lektion, så vi hörs sen!

Lunch nu.. ÄNTLIGEN!

Jag är verkligen jättehungrig nu eftersom att jag inte hann äta frukost! men så det ska bli jätteskönt att få äta lite, idag ska jag möta upp min kusin elin och sen vidare hem till mig! vi ska prata lite om en sak som hände igår.. sen ska vi spåra från vilken data de kommer ifrån och anmäla!! så j*vla förbannad för vissa tror ju att det är jag som gjort de vilket det inte är, väx upp och ta reda på fakta först innan ni säger något, det blir bara värre när ni anklagar mig, nu ska jag gå på lunch så vi hörs lite senare!

Godmorgon på er!

Har precis kommit till skolan och ska nu skriva av en bild som jag sa förut, vi ska typ redovisa det sen också! usch hatar att redovisa.. Aja, är trött och lite irriterad idag men orkar faktist inte bry mig så mycket! jag har bara insett att allt handlar om svartsjuka! nu ska jag fortsätta med att skriva om bilden vi fått! vi hörs snart!


SKA bli blond!

måste verkligen bli blond igen, asså och när jag väl är det så ska jag vara de också. pallar inte vara brunett ångraar mig så himla mycket !! saknar mitt fina blonda hår..
Bilden i förra inlägget är verkligen inte jag haha för er som trodde de, det är en bild jag hittade på google! vi hörs snart♥


Ska ut med hunden nu..

Ska ut med min fina vovve med snyggingarna alex och ogi nu, så vi får komma ut lite. Imorgon ska jag börja träna har inte kunnat göra det idag för har varit alldeles för sur! jaja, Kanske dags att börja springa dom sista gångerna nu innan det blir svinkallt eller vad tycker ni? har hört att de ska börja snöa snart usch jag vill verkligen ha sommar. men ändå så vill jag ha vinter för det är så mysigt när man varit ute och sen kommer man in i värmendricker varm oboy och njuter av kärleken med miin fiiiiina pojke! idag har jag varit sugen på att åka pulka haha, men nu ska vi gå..
vi hörs lite senare!!


ARG CHEY!

sök hjälp!


Vill bara bort..

Godmorgon! hade ingen bra start på dagen, vaknade alldeles för sent och var på dåligt humör.. Visste inte vad jag skulle ha på mig eller något, och nu vill jag bara bort från tråkiga sverige så himla trött på sveriges väder så det är inte sant allstå! önska vi också hade det varmt 24/7 buhuu.. aja, sitter i skolan nu och ska strax ha engelska, har blivit så himla skoltrött och det är inte alls bra ju. Menmen, nu måste jag gå så vi hörs lite senare! K Ä R L E K



"
dags att börja inse attt du är vuxen "


Dålig updatering idag!

Av någon konstig anledning så har jag inte updaterat, jag vet inte varför. Har inte varit inne på datan så mycket idag! *skönt* Har iallafall varit i sickla och forum  och hittade en massa saker jag vill ha .. Buhuu! är så jävla trött på att vara pank, men nu ska det bli så att jag ska försöka fixa helgjobb så jag liksom tjänar något också.. vore inte de bra!? vad har ni gjort under lovet? jag har bara haft en slapp och skön helg, Jag och älskling håller på och tittar på jersey shore avsnitten, Ni vet ju hur mycket jag älskar det programmet ? Så sjukt himla bra! så vi ska titta lite tills vi somnar, imorgon har jag skola så ska snart upp! tror faktist att jag börjar bli sjuk, inte bra de! menmen.. vi hörs imorgon iallafall för nu ska vi titta klart på avsnitten! Natti Natti ♥

Fan vad jag saknar er mina fina bebisar, för mig är alla ni fyra fasters underbaraste bebisar..
om jag bara kunde få vara med er, om allt bara var som det var förut skulle det vara så himla bra..
För då skulle jag få vara med er! Jag älskar er & saknar er ♥
/ Faster

Vågar jag?

Hej på er! Har inte somnat ännu haha! ;) funderar starkt på om jag ska färga mitt hÅr själv.. Vågar jag?

Ska snart lägga mig och sova..

Tackar gud för att jag hittat en sån fin kille, fan vad jag älskar dig! helt sjukt igentligen hur man kan älska någon så mycket? jag är så glad att du finns hos mig mitt älskade hjärta♥

Ska iallafall gå och lägga mig snart, är på jättedåligt humör och vill bara sova, vill bort från den här hemska världen. jag vill åka bort med min pojkvän, det är för MYCKET skit här. Vi hörs imorgon, nu ska jag sova, GODNATT


Ont i min högra njure.. inte kul!

Fryser och är trött och har sån hila värk i högra njuren, jättetråkigt faktist! Väntar iallafall att älskling ska komma snart, men ska upp till mamma först hade jag tänkt.. så vi hörs snart!

Asså nnabintou gillar att busa!!

Dom flesta kanske vet vem nnabintou är? Tjejen som får en att skratta hela tiden!en riktig glädjespridare rent ut sagt, hade skrivit en liten facerape om att hon ska gå över på andra sidan osv.. Men där lurade du mig gumman! Haha jag vet att du är populär för din faceraper men fan va oroliga vi alla vart! Sötnos är iallafall glad att du är oskadd <3 NU ska jag sova haha för ska upp snart, Natti!♥

Kan inte säga att jag inte saknar er för då ljuger jag

Är jäääättetrött nu och ska upp tidigt imorgon för ska på kalas till Sofie som fyller år idag! :D grattis älskade kusin<3 såg många som skrev angående mitt inlägg innan och ber om ursäkt faktist, även till den som de handlar om. Japp jag menar de, men blev bara upprörd men orkar faktist inte bry mig, dom kanske inte vet men jag älskar dom oavsett hur det än är just nu.. Så ja, men kommer inte skriva vad som har hänt om ni tror de för det är för personligt... Aja, ska snart sova iallafall hoppas ni har eller haft en grym fredag ! Vi hörs imorgon <3

Som sagt ta reda på fakta innan du/ni snackar först, TACK!

Trött på folk som går runt och snackar skit hela j*vla tiden, om du nu säger att du ska trycka ner mig på botten så gör de då, det skiter jag fullständigt i för jag bryr mig inte längre om dig, du har bokstavligen redan tryckt ner mig och jag behöver inte mer, OK? Så trött på dina åsikter hit och dit helt ärligt nu.. Om du tycker det är så j*vla respektlöst att jag inte hälsar VARFÖR gör du inte det själv då för då? Herregud allstå.. Står iallafall för de jag säger om att du är fyrbarnsmamma och beter dig som en 12 åring, thats not My problem honey!;) aja nog om det iallafall, har ni haft en skön fredag? Det har jag! Men har jätteont i njurarna nu helt sjukt ont :( så måste vila lite, så vi hörs snart k ä r l e k till er!

Godmorgon!

Godmorgon på er! jag hann inte updatera imorse när jag var hemma så jag skriver från skolan istället! jag kom precis hit och sen kom en lärare som sa att vi igentligen har sovmorgon eftersom att vår lärare är sjuk idag, jag kunde liksom ha sovit tills nu! jaja, bättre tidigt en sent! Idag är det ju fredag! vad ska ni hitta på? själv ska man till sin älskade kusin och fika, ska bli jättetrevligt faktist! men nu ska jag kolla lite i bloggvärlden, ska kolla bloggsajter så jag kanske ska byta?
LOVE!


ÅÅÅÅÅÅÅNGEEEEESSSTTTTTT!!!!!!!!!!!!!

BLOGG.SE NI SUGER!

Funderar starkt på att byta bloggsajt eftersom att jag aldrig kan lägga upp mina nya bilder på blogg.se ni vet ju hur förbannad jag var när jag inte kunde göra de förut heller? så typiskt! nu när jag kommit igång med kameran! haha.. aja, vi får se hur jag gör. ska nog iallafall ha en bloppis snart tänkte jag! skulle inte det vara ganska kul!? vi får se när jag kör på det iallafall, nu ska jag snart äta och sen hoppa in i duschen så jag kommer till skolan imorgon! men bloggar mer snart! PUSS!

Körkort..?

Eftersom att jag fyller 18 år snart så vore det ju ganska smart att börja med körlektioner osv..
jag menar hur bra vore det inte om jag hade det och sen att köra bil till skolan åka och träffa släkten köra roadtrip och massa sånt!? galet bra ju! nej nu måste jag fan börja med det allstå. Det början fan bli dags nu, jag menar många som är mycket yngre än mig har ju börjar köra med lektioner, och jag har ju en teoribok om det också, ska faktist börja läsa den idag!

Boken jag har som ligger hemma!


Vi hörs senare!


Kommer nog inte blogga mera nu, ska till museum som sagt!

Har en lektion till sen ska vi åka, så vi hörs nog antagligen efter skolan när jag kommit hem eller något! nu har jag rast så nu ska jag gå och köpa lite kaffe, är typ beroende? eller ja okej, jag är de. håller ju på med en diet nu så det är jobbigt om man inte har kaffe annars blir man så trött!

Vi hörs lite senare mina sötnosar!


Dagens snygging!

Tänkte köra på en dagens snygging till min kompis som också bloggar faktist, hon heter mr.Carro! Och hon har en grymt bra blogg som jag följer varenda dag! Om du ser det här carro ska du veta att jag saknar dig. och om vi inte hinner ses innan du åker så får du ha en awesome resa med familjen! här får ni en länk till hennes blogg!

www.qarolina.blogg.se


Godmorgon!

Godmorgon mina änglar! jag hann inte updatera något imorse, men nu är jag i skolan och pluggar engelska på datan så tog fram bloggen också! bra va? idag ska vi till ett museum med klassen och jag har kameran med mig! Äntligen. så idag blir det massa bilder! efter skolan ska jag träffa min kusin elin i forum så vi ska väl kolla lite kläder, kanske blir någon fika också? btw så ska jag kanske till norge den 19e! men bara för ett dygn men har alltid velat åka dit iallafall! nu ska jag fortsätta med min engelska uppgift, så vi hörs sen!


Gammal bild, men jag vill verkligen ha tillbaka mitt hår.. kärlek till de!
och då gjorde jag färgen helt själv, MÄÄÄÄH


Iphone 4!

Jag har velat ha iphone 4 sen den kom ut, men ska faktist kolla på det imorgon! för man får så himla bra bilder på den också! skulle jag har en iphone idag skulle nog bloggen vara fullproppad med bilder och text! och hur bra vore inte de liksom..? har iallafall inte åka inlines ännu men jag och sötnosen mysan ska ta och åka klockan 7 så om ungefär en timme! kuuul sen ska jag och älskling upp till mig och raka av pappa håret haha eller ja, älskling ska göra de!


GEEEE MIIIG !!

Godmorgon typ..(?)

Hej på er! idag vaknade jag runt 1 och sen gick jag upp till mig och hämtade min mobil som jag glömde hemma igår vilken tur för jag trodde jag hade tappat bort den! sen gick jag ut med hundarna och nu är jag här och har precis ätit frukost! vet ni vad jag hittade? min gamla longboard!! det är så himla nice att åka den man åker så fort! när jag var yngre så åkte jag longboard,skateboard men det var mer skate då, och jag älskade verkligen att åka de! så idag funderar jag på att ta mina inlines istället för att ut och springa, är inte det en superbra idé !? när man åker inlines så får man fina och spända lår och vader och muskler nästan överallt för att man rör sig mer på kroppen när man åker dom än när man springer! så jag ska nog ta och åka inlines ikväll! eftersom att mysan har inlines hon med ska jag fråga henne om hon vill följa med faktist! Ska snart diska sen ska jag börja klä på mig gå upp till mig (igen) och sen kolla om dom är där uppe, sen ska jag ut och åka!
Vi hörs snart iallafall!

Fortsätt kommentera, jag blir så himla glad av alla fina kommentarer! ni är så underbara!♥

Gamla jag när jag åker inlines med mysan anya & Nicole, vi hade faktist skitkul!


Godnatt mina fina läsare!

Blir så himla smickrad av alla fina kommentarer jag får av er! Det är liksom inte ofta man får höra att jag ser ut som en model och är naturligt vacker?! fast iofs så är det även ganska många som tror jag har fejkläppar men det har jag INTE! Det är mina naturliga läppar jag ha ärvt mammas! men ni vet vad jag har sagt, fortsätt kommentera jag blir så glad! jaja slutdiskuterat om det nu.. Väntar iallafall på älskling just nu sen ska vi kolla klart på filmen vi inte hann titta klart på igår sen ska jag sova för imorgon är det skola och vi slutar 12.50 imorgon, hur nice är inte de på en skala ett till tio?

NATTI!

Mer besökare?

Vill du har mer besökare? inte alls nöjd med att du inte blir sedd ännu? kika in här!
få tuuuusentals besökare på bara några dagar, som jag! hur bra är inte det !?

http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=SandieHoden

Bloggar senare..

Är på jättedåligt humör just nu så jag bloggar lite senare! Kramisar ♥

Godnatt!

Sådär ja! Nu är jag superfräsch igen, så skönt när man är så himla len efter ansiktsmasken! Jag är inte alls trött men måste verkligen sova så jag kommer upp till skolan imorgon, undra hur det ska gå? Men tanke på att jag vaknade ca halv två idag ouuusii! ;) vi har ju skolfotot imorgon som jag igentligen inte ville vara med på men som jag faktist ska vara med på ändå eftersom att mamma vill ha foton och det är alltid kul att titta tillbaka på bilder när man blir äldre ellerhur? :D nej nu ska jag sova, godnatt mina fina <3

Duscha + Ansiktsmask!

Hej på er mina fina läsare! måste börja fixa ny header på bloggen det börjar bli ganska dött och trist när jag haft den så himla länge! eller vad tycker ni? imorgon blir det skola för min del och det är tydligen fotografering imorgon också, men vet faktist inte om jag ska vara med på de hatar att ta skolfoton det blir så dåligt varje gång haha! så nej jag fångas inte alltid på foton! ska iallfall snart ta en dusch raka benen och massa och sen en anstiktsmask också! Tror inte att jag kommer somna ikväll allstå, eftersom att jag somnade 4 inatt och vaknade liksom runt halv två på dagen, INTE OKEJ!

Vi hörs snart!

Godmorgon..?

Godmorgon på er! har ni sovit gott? det har verkligen jag gjort! vaknade för ungefär en timme sen, och gick upp till mamma och visade henne hur älskling nya tattoo ser ut och hon tyckte den var skitball! idag ska iallafall jag och jessica ut och springa *skönt* sen kanske jag ska ta och sola solarium för börjar känna mig likblek och det är inte okej! haha.. vi kom hem runt tre igår och somnade vid fyra så var ganska trött igår! här får ni iallafall en bild på älsklings nya tattoo!

Riktigt snygg va.. ?

Mina fina läsare!♥

Blir så himla glad av alla kommentarer jag får av er allihopa, fortsätt så! jag och älskling kommer ta 02.50 bussen hem för dom är inte klara ännu men fan jag blir nästan avundsjuk så snyggt blir de!!dom kommer iallafall bli klara innan dess så ska chilla här lite i studion innan vi åker hehe. Får hoppas jag kommer upp imorgon så jag kan gå till skolan haha.. är så galet taggad inför min och älsklings 2årsdag men kommer faktist inte säga något ännu för man vet aldrig han kanske läser! och sen två dagar efter så fyller jag 18 najs huh? nu ska jag vara social, det här blir mitt sista inlägg för idag så vi hörs imorgon allihopa! Godnatt mina fina läsare!♥

SVAR PÅ TAL!

Hur länge har du och din pojkvän varit tillsammans? och hur träffades ni och vart ?

Faktist ganska många som har frågat! så tänkte att jag skulle svara lite snabbt och inte i detalj  hehe..
Den 1 april blev vi tillsammans och varit tillsammans i 1,5 år. Vi träffades faktist på en fritidsgård där jag blev intresserad av honom lite roligt faktist och jag var typ galen i honom över 1 år och sen fick jag honom haha! sen fick jag hans nr och vi började träffas! bara ett halvår kvar sen är det två år i vårt fina förhållande, ska faktist göra en överaskning på vår 2årsdag! de ska vara ett stort minne.. Shh..♥
Ni kanske blir chokade som folk brukar bli när jag säger det, men jag får fortfarande pirr i magen varje gång jag ser honom! han gör mig så glad, jag behöver bara tänka på honom sen blir jag glad!

sitter fortfarande i studion och väntar på att älskling ska bli klar, men det börjar bli det och det är verkligen sjuktsnyggt! när han är klar åker vi hem till hålan och sen måste jag upp och lämna pappas kort så jag inte glömmer de, Annars är jag körd! angående håret får det bli av när de går att ladda upp bilder vilket det inte gör.. jätte jobbigt ju men vi hörs nog när jag kommer hem igen, PUSS!


Jag och min kärlek

Är kvar i studion!

Hej mina fina läsare! imorgon tror jag att jag släpper en Bloppis faktist, tror de skulle vara kul faktist haha. Det är ju isåfall första gången i bloggen här då! skoj.. sitter iallafall fortfarande i studion och väntar, men tror vi kommer få vara här ett tag till men det kommer bli så jävla snyggt iallafall! Hur har eran helg varit? jag skriver snart igen hehe.. Puss

Sitter i studion!

Har inte kunnat blogga idag pga jag och älskling sitter i studion, han håller på att gaddar sig nu!! Det kommer blir så j*vla bra, så snyggt! så jag kommer nog inte hem förens 11-12 ikväll haha, men det är det värt! imorgon är det måndag och skola igen, tråkigt! nu ska jag iallafall sitta och lyssna på musik osv.. Funderar starkt på att ha BLOPPIS snart. Måste nämligen rensa garderoben!
Vi hörs snart! LOVE / Sandra


Okej, jag är faktist inte nöjd..men helt OK.

Jag är inte sådär skitnöjd med det frisören gjorde på mig, angående färgen på håret allstå. Hon gjorde mitt hår i ca två timmar! ooch jag har nästan samma färg som jag hade innan och bad henne göra de mycket ljusare än vad jag hade, och då gjorde hon typ 3 hårstrån som en slinga, så det blev knappt något nytt på håret. Blev lite paj eftersom jag längtat så mycket efter det här, menmen sånt är livet, men nöjd är jag med frisyren! men vet mycket väl att jag kommer vilja ha det långt snart haha menmen.. får väl nöja mig! helt OK faktist om jag ska säga de.. '
VISAR ER IKVÄLL!